McLarnovc napisal/-a:Ahahahahahaha revica uboga. A sem ti stopil na žulj??

Tisto kar je tebi nekdo rekel ne velja nič, ker tisto je baba rekla-babačula-baba rekla-baba čula...in tako naprej.
Zanimivo, vedno ko je tako, se pojaviš ti in vedno imaš neke znance iz mobitela, ali pa take ki se spoznajo na računalnike, ki vsi vse tebi neki svetujejo, potem pa tule nabijaš, čeprav nimaš niti enega argumenta. Jaz sem ti navedel konkretne številke, ti pa si začela nabijat. Pojma nimaš..
če je za tebe baba čula, baba rekla, da ti pove eden izmed vodilnih mobitela, pol pa naj bo

pozanimaj se, pa boš izvedel, jaz nimam zakaj iskat informacij za tebe in mi je to zadnja stvar, ki me zanima trenutno, da bi se s tem ukvarjala. In ne mi s tem, da ker sem to napisala, nimam pojma in da ni res, ker to vedno rečeš
 pozanimaj se, pa boš izvedel, jaz nimam zakaj iskat informacij za tebe in mi je to zadnja stvar, ki me zanima trenutno, da bi se s tem ukvarjala. In ne mi s tem, da ker sem to napisala, nimam pojma in da ni res, ker to vedno rečeš  ne vem, kaj naj bi imela od tega, da bi nekaj nabijala
 ne vem, kaj naj bi imela od tega, da bi nekaj nabijala 

Malo me moti ker je tistih 200 minut v ostala omrežja res premalo (nimam toliko simobilovcev v imeniku kolikor sem mislil da jih imam).
 Malo me moti ker je tistih 200 minut v ostala omrežja res premalo (nimam toliko simobilovcev v imeniku kolikor sem mislil da jih imam).

Zgleda, da se bo treba it tja skregat.
 Zgleda, da se bo treba it tja skregat.