Ja in ta reklama, bi ga drugače koštala par miljončkov, tko je pa lepo njej joške naredu gratis, ona je pa njemu fajn fajn reklamo nardila.
Prebrisana tale Špelca, nimaš kaj.
Zadnjič spremenil Dančy, dne 07. Avg. 2006 8:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Dančy napisal/-a:Ja in ta reklama, bi ga drugače koštala par miljončkov, tko je pa lepo njej joške naredu gratis, ona je pa njemu fajn fajn reklamo nardila. Prevrisana tale Špelca, nima kaj.
Dančy napisal/-a:Ja in ta reklama, bi ga drugače koštala par miljončkov, tko je pa lepo njej joške naredu gratis, ona je pa njemu fajn fajn reklamo nardila. Prevrisana tale Špelca, nima kaj.
hm, a ni dala 700k?
Ne, nič ni plačala. Ona mu je naredila veeeliko reklamo, on pa nje "lepe" plastične joške.
Dvajsetletna barovka Alma Brdžanović, ki so jo mediji vzljubili predvsem zaradi bolj ali manj neumnih izjav in potez, ki jih, odkar je začela tlačiti ljubljansko sceno, niza kot po tekočem traku, je zaljubljena. V Poreču smo jo ujeli 23. julija, kjer se je v družbi mladeniča - izvedeli smo, da gre za Adriana iz Dravelj - predajala ljubezenski ekstazi. A ne sama. V Poreču, natančneje v restavraciji Villa, se je z Almo in njenim partnerjem zabaval tudi Mitja, uradno še fant Špele Grošelj, le da se tokrat ni poljubljal s postavno svetlolasko iz turboskupine Atomik Harmonik, temveč mu je okoli vratu visela neznana temnolaska.