Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*mi je blo stanovanje nenormalno všeč in smo ustno že zmenjeni, da ga vzamem
*bom torej kmalu doma v strogem centru Maribora na izjemni lokaciji za nizko ceno
*boljše od tega ne bi mogo najt!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Sem spet nazaj v starem stanju, pač ne gre iz tega začaranega nevemkaterega kroga pekla... ni rešitve. Vsak dan pa se tudi ne bom jebala z mislijo, da mi je žal, da obstajam. Kurc gleda, lajf je ena velika jeba in itak umreš. Whats the point?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

rokerca ful bi ti rad pomagal ampak ne vem kako. Še sebi ne znam pomagat.
Se mi pa zdi da si moramo bolj ali manj sami pomagat v življenju. Al splavamo, al pa ne... upam da boš splavala, čimprej.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Rokerca. nisem točno seznanjena s tvojim problemom, kaj te teži, ampak ti polagam na srce, da imej potrpljenje... vem, da se ti zdi, da je konec sveta, vse je grozno, ampak ko preteče nekaj časa, vidiš da ni bilo tako grozno, da si se bv tak obremenjevala. vedno je tako... tudi jaz sem imela obdobje, pol leta, ko sem se sovražila, grozno depresivna, pristala v bolnici itd... zdaj lahko iskreno povem, da je bila vsa situacija smešna in ne morem verjeti, da sem tako neumno odreagirala in jemala vse tako resno. upam, da čim prej rešiš vse probleme!!!!!!!

Priznam:
* sem si kupila karto za Terraneo fest v Šibeniku! w00h00! :D totalno spontana odločitev. hvala bogu sem dobila junijsko plačo, pa sem si lahko privoščila.
* me res zanima kje bom imela čas še diplomsko za napisat... :/ ker zdej se mi še fuul ne da pisat. pa mam ubistvu ogromno časa, ker nč ne delam. me ne preseneča, se že vidim kako bom norela konec avgusta.
* da danes dobesedno nič ne bom delala. bluzla doma pa brala, serije. lenobaa
* zakaj vedno padam na čustveno nedostopne tipe z nekimi problemi, k jih še sami ne znajo rešit? joj :(
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da ga ne morem prenašat! Trenutno me razkuri z vsako besedo, ki jo reče.
- Da se mi to zgodi vedno, ko ga kak teden ne vidim. I suck at "long distance" relationships :D.
- Da ne vem kako me lahko prenaša ko sem taka, še sama sebi grem na živce, ko ga še tistih parkrat, ko se slišiva po telefonu naderem.
- Da čakam četrtek, ko ga KONČNO spet vidim in bo vse po starem.
- Da me zanima če ima še kdo podobne probleme, al sem js edina?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ meni se tole bere kot ljubosumje brez razloga. am i right? občutek ogroženosti ko ti ni na dosegu roke. slaba navada/razvada/lastnost...

- da čakam to bitje da pride, ker mam monologa o potovanju za vsaj uro in pol. :D in 6 je! pridi draga prijateljica!
- da bom zdaj pisala priznanja dokler ne pozvoni zvonec.
- da hočem nekaj barve po telesu (izvzamemo obraz)
- zvoni!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*prav prija tako vetrovno vreme, sicer pa zdaj že kuka sonce in bo najbrž spet vročina
*sem počasi sita že vsega tega dela. pred 2 mesecema mi je bilo še fajn, zdaj mi pa preseda
*moram čimprej končat to delo
*iščem kopalke po vseh trgovinah pa ni nikjer nič pametnega
*sem malo razočarana na dano situacijo
*se mi lušta it za vikend na morje, sam ni nobenega prostovoljca
"Life's a journey, not a destination."
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da je bil fajn vikend, prejšnji pa še bolj. tako dobrega žura pa že dolgo ne :D tolk je blo fajn, da sploh nisem mela morlaca, kljub zmernemu pretiravanju :D
- tipkam na sposojen računalnik, in nisem navajena, da ma širšo tipkovnico, kot moj. čudno, pri preklapljanju med svojima dvema nimam problemov.
- da iščem temo kaj počnete ta trenutek ali nekaj podobenga in je nikakor ne najdem....pa sem cel podforum splošno prebrskala.
- morem danes še neki napisat....najprej zbrat ene podatke še do konca, ampak mislim, da mam v osnovi kar dovolj podatkov
- da sva mela včeraj obletnico in je blo prav kjut.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

claire napisal/-a:^^ meni se tole bere kot ljubosumje brez razloga. am i right? občutek ogroženosti ko ti ni na dosegu roke. slaba navada/razvada/lastnost...

Brez razloga - definitivno... Čeprav se ne počutim ogroženo/ljubosumno... Sploh ne vem kaj se počutim... Verjetno mi samo manjka pozornosti :D

- Da je kolegica lihkar objavla baziljon fotk z morja, me taggala na 10 na katerih zgledam ko tjulenj z kozavo faco. Ostalih 10 kjer sem pa celo normalna pa ne -.-".
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

da grem prvič v grčijo! wooohooo :D
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

Sarissima napisal/-a:- Da me zanima če ima še kdo podobne probleme, al sem js edina?

imamo :)

*da morem nehat jest zadnji obrok ob 4h :roll:
*da morem tud nehat spat od 4h do 14h ! -.- halo?!
*da se morem spravit delat. al pa vsaj učit
*da berem :lol:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* jezna jezna jezna jezna. zmenjena za pijačo, noben od njiju ni niti smsa napisu ne morem, ne nč. NIČ. res fakof, fakfakfakof.
* eh. res sam eh. EH.
* in valda js spet cela zagreta izpadla, ker sem jaz predlagala pijačo. budala. nč, bom jst tt naslednič tak odj, pa je to to.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... priznam, da se bolj sekiram, kako bom navajala/citirala vire kot pa o dejanski vsebini ... na fakulteti so začeli fajn za*ebavat s tem kot posledica preteklih dogodkov (plagiati itd.)
... da še me čaka ogromnooo dela, po drugi strani pa sem prej dobila ponudbo za morje, čez vikend. Čist sem na razpotju :buhu:
... da sem ful vesela za kolega, ker si je uredil odnose s starši.
... da preprosto ne vem, če še naj grem dalje študirat (magisterij) ali si raje službo najdem. Ko pogledam koliko ljudi ima magisterij, na koncu pa delajo za plačo okrog 700 evrov... Če bom kdaj potrebovala magisterij, ga bi načeloma lahko nardila ob službi (ampak po drugi strani pa sem sedaj v največjem zaletu kar se tiče učenja)... zmedena čisto!
... da zaradi tega zaspim komaj ob dveh zjutraj, ker mi misli nonstop švigajo sem ter tja.
... sem posledično nenaspana, tečna, smilim se sama sebi in še kaj.
... po drugi strani pa hvaležna, da me on prenaša takšno :hearts:
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Beya_ napisal/-a:... da preprosto ne vem, če še naj grem dalje študirat (magisterij) ali si raje službo najdem. Ko pogledam koliko ljudi ima magisterij, na koncu pa delajo za plačo okrog 700 evrov... Če bom kdaj potrebovala magisterij, ga bi načeloma lahko nardila ob službi (ampak po drugi strani pa sem sedaj v največjem zaletu kar se tiče učenja)... zmedena čisto!

Meni se zdi vseeno boljše it v službo kot it na magisterij. Samo sej veš kakšno je stanje glede služb in na našem faksu na magisteriju smo večina taki, ki smo šli naprej študirat zato, ker nismo nikjer službe našli in potem greš pač še nekaj študirat.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- da je RIC totalno zblužen, mislim če ocenjevalec ni tolko dober da bi ti 2x pregledal polo mislim halooo za faks se nam gre vsem? Ma ajde jaz sem tak sprejeta, ne nucam teh točk ampak iz principa ta ugovor pišem grr
- mi je žal, da nisem še za druge predmete dala vloge za vpogled, ker so tak površni da komot najdeš točke
- ne razumem folka, ki si s sabo na vpogled pripelje inštruktorja- po možnosti takšnega ki ga prvič vidi, če rad ven mečeš denar za brezveze ok
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Zaklenjeno