- da komaj čakam sneg..
-da zaradi smrčanja razvajene pasje zverine ne morem zaspat

nekakšen After NY party v dobri družbi

Včeraj.
Jutri.
Vsak dan.
Pojutri.wolfsflower napisal/-a:Priznam da mi ful ni do tega da bi se preselila v Kranj. -.-

neenchy napisal/-a:
- da je najina zveza prišla do točke ko oba veva da je konec, samo mučiva se še, ker nobeden nima poguma končati![]()
). Meni manjka, da me nekdo malo vleče naprej. Ker v zadnjem letniku nisem imela nobenega sošolca, s katerim bi se do te mere zaštekala, da bi se skupaj učili, debatirali o izpitnih rokih, skupaj delali seminarske itd (pač, ponavljala tretji letnik in so me moji stari sošolci pustili za sabo), mi je šlo porazno.
Ne vem zakaj, ampak zadnje čase imam ful pogosto takšne sanje. Ful mi je grozno, če samo pomislim, da bi zbolela, po možnosti še, ko mene ne bi bilo doma. Sicer še ni tako stara, ampak mladiček pa tudi ni, ima ene 4 leta in pol. Vem, da nekateri zajčki dočakajo tudi več kot 8 let, ampak vseeno...

A kr tko tuji ljudje te pozdravljajo al te poznajo od kod

dot napisal/-a:^^ Zakaj bi te pa pozdravljaliA kr tko tuji ljudje te pozdravljajo al te poznajo od kod
![]()

Led Zeppelin napisal/-a:dot napisal/-a:^^ Zakaj bi te pa pozdravljaliA kr tko tuji ljudje te pozdravljajo al te poznajo od kod
![]()
Ne poznajo me, pač vas a ne...sam da mi pač voščijo dober dan, da se jaz počutim kot gospod, jaz pa ves šokiran nekaj nazaj zamomljam.

koncert (popopopojutri). na kratko v soboto.