Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

no, punce, ki ste žalostne-jz sm bla tud par mescov nazaj še,ampak sm zdej prebolela.pa mam novga pikca in je ful dobr :) tko da, če rabte kšno dobro besedo, nasvet al pa sam pogovor vam z veseljem pomagam pa poslušam k vem kuk je to težko....bo pa vam tud kmal sončk posijal čeprov se vm zdej zdi fuul grozno.sam cente same sebe pa vedte da si vse najbolš zaslužte.(jz k sm bivšga srečala-na žalost je hodu na isto šolo k jz, sm se zmer počutla k en ničvredn plunk na tleh.zarad tega sm trpela več k pou leta)
srečno punce! :wink:
noele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a noele »

Jagodka85 ful mi je hudo zato ampak verjemi...čez čas se bo vse uredilo! Al boli ali ne, gremo naprej, ker kakorkoli obrneš čisto vsak ima v življenju možnost odločitve...zapomni si to. Tvoj se je sam odloču, da se ne more upret staršem, moj se je sam odloču, da mu je pomembnejša mladost in svoboda...povem ti, na tak način nas ni noben vreden pa če jih mamo še tako rade. Ko te ima nekdo res iskreno rad potem mu je vseeno za vse ostale in si želi samo tebe in to je dejstvo. Če so se odločl drugače potem naj tako bo.
Js grem počasi naprej...vsaj jokat sem nehala. Čeprav se mi včasih zdi, da me je nekdo zaklel za celo življenje s to ljubeznijo do njega. Namreč sploh si ne znam predstavljat več kako bo, ko me bo kdaj objemal nekdo drug, ne znam si predstavljat, da me nekdo drug poljublja, da se ob nekom drugem počutim varno kajti čisto vsakega primerjam z njim in ne vem kako naj grem preko tega. Počutim se kot, da sem izgubila svoj drugi del sebe...vem, mogoče je bilo med nama res vse preveč popolno.
Trenutno sem odločena, da niti nočem nič iskat...želim si normalno narest izpite, potovat in se družit s kolegicami...mlada sem (smo) še...life goes on. :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

joj lubenica :( :bussi:

ful žalostno, ampak če je že tip tak debil, bolš da se je tako končalo, da si za vse izvedela, kot pa če bi te recimo pol leta varal z uno bejbo pa bi šele pol izvedela. če že je taka situacija, je ziher boljše izvedeti prej :wink:

pa jagodka, tut zate mi je ful žal :( :bussi:
kaj češ, tko je. Že more tako biti. Pomoje bi ti bilo lažje, če bi z njim prekinila stike, vsaj za nekaj časa.

Ja, prebolevanje res sucks :roll:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

Zvoncica včasih je res boljše če prekineš vse stike.. jz sm tud vedno tko rekla, da bivšega ne bi mogla dost časa slišat potem pa sama nisem zdržala brez tega, da ne bi vedla kaj se dogaja z njim..

pa tud ko pravite, da je najboljše blokirat na msnju & zbrisat vse kar te nanj spominja.. ka pa vem, men vedno tisti lepi spomini ostanejo, sicer me res boli takrat ko kaj berem.. pa se mi zdi, da če bi pa ga hotla zbrisat čist iz življenja, da bi bežala pred problemom tem.. tk da.. odvisno čist od osebe, kko preboli, jz vem da sm tip osebe, ko pač ne morem na nekoga čist pozabit, kerega sm mela rada..

pa saj bo punce, boste vidle :bussi:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

noele napisal/-a:[ Čeprav se mi včasih zdi, da me je nekdo zaklel za celo življenje s to ljubeznijo do njega. Namreč sploh si ne znam predstavljat več kako bo, ko me bo kdaj objemal nekdo drug, ne znam si predstavljat, da me nekdo drug poljublja, da se ob nekom drugem počutim varno kajti čisto vsakega primerjam z njim in ne vem kako naj grem preko tega. Počutim se kot, da sem izgubila svoj drugi del sebe...vem, mogoče je bilo med nama res vse preveč popolno.
Trenutno sem odločena, da niti nočem nič iskat...želim si normalno narest izpite, potovat in se družit s kolegicami...mlada sem (smo) še...life goes on. :wink:

kot da bi opisovala moje razmišljanje :)
ampak tudi jaz sem se odločila, da bom pustila času čas, kar se mi zdi še njaboljše :wink:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ja dons sm zvedla še mal več detaljev...med drugim tudi to, da ko sem se jaz pakirala da grem domov, je oe ta soseda iskala po kavču ključe.bla je pa pokrita z deko.in pol ji je kao on pomagu iskat kluče in jo je vmes lepo pošlatu po nogah..se prau to je blo, ko je že vidu da odhajam, da ga zapuščam.
ta soseda mi je pa prihranila še eno informacijo...je pa jo povedala moji sestrični.ni hotla men, da mi ne bi uničila samozavesti..no tole me je najbolj prizadel od vsega.reku ji je, ko me je ona pohvalila da dobro zgledam in kaj ma za gledat druge, da ne, jst sploh nism tol lušna, da je ona stokrat boljša, da ma lepšo kožo,lase,joške,rit..vse to kar je men skoz govoru da mu je všeč na men, je bla u bistvu laž...ful se zdej grozno počutim...
pa še dost drugih stvari je blo...
pol mi pa dans napiše-dobr, a mi boš povedala končno zakaj si jezna name :?: :!:
pa pol nekiproti tej sosedi, da se laže, da ni blo nič itd...
pol sm mu pa jst lepo razložil, da vem vse...ampak čist VSE in nej si najde druzga majmuna, da se bo igrou z nim..
in pol spet on kao-ni ti mela kej povedat blalbla..
pol pa čez deset minut-oprosti-ja res je, jst sm drek, ti si nisi tazga zaslužila,želim ti vso srečo v življenju, ljubim te...
ful mi je hudoo..kako me je preslepil..kako me je ponižal... :cry:
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ma punce jest se sama ne vem ka se je ucer zgodl...
bla sm s kolegico na drinki, k sm pršla domov, sm vidla da je neki narobe... pa je sam reku, da noče bit več z mano...
fak... kr nism mogla dojet... nism hotla pred njim jokat, hotla sm ga pustit da gre... ampak k se mi je odpel, se mi je dopel cist... prov un histeričn jok, sej sva se neki pol pogovarjala, sm se ne spomnem kaj...
ne vem ka bo dones... prej k v eni uri bo pr men, pa me je komad strah... ampak neki bova že...
pa najhujš mi je blo to, da sm tuki brala kako ga ne morte pozabt, pa je šlo tko kao- sjemen se to ne bo zgodl... pa se je...
pa sm čist adijo, pa ne morm uredit svojih msisli (kar se vidt tud po postih)...
ne grem pa prvič skoz to, pa vem, da čas zaceli rane, pad a za dežjem posije sonce, pa da obstajajo še drugi tipi... vem, da nekak bom že šla naprej če gre... ampak kljub vsemu tako prekleto BOLI!
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
lubenica
Debatorica
Debatorica

zakaj te je strah
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

js sm pa v dilemi trenutn a ga kliknem al ne..
nazadne je on mene :?
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

lubenica, ne morem si kaj, da te ne bi vprašala, če ti tej ženski vse 100% verjameš?
Ker se mi je začelo dozdevat, da ona malo vrti vodo na svoj mlin..
mal preveč je tega zdej kar naenkrat.
Ne vem, no, sam tak občutk sem dobila, ker se vse nekak stopnjuje - mogoče je vidla, da deluje, pa se zdej še dlje zmišljuje.
Mogoče je pa ona vrgla uč nanj? :?

jokica, to gre za tvojega fanta, s katerim sta bil že tak dolgo skupaj ali je to keri vmesni?
In vem, kako je, ko si kar naenkrat pred dejstvom, da se to tebi dogaja, ko kar ne moreš dojeti,
prej pa niti v sanjah ne pomisliš, da bi lahko bilo kdaj konec, pa še vsa okolica vaju ima za idealen par... :?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

wannabe napisal/-a:Da bo moj mene kr naenkrat pustu...

Ja enako je mene strah...ker ne vem kdaj pa lahko mene to doleti....jz še nikol nism prebolevala zveze,ker je on moj prvi fant in si ne znam predstavlajat kako bi lahko 4 leta pozabila :?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

nincy, saj nihče ni rekel, da moraš pozabiti in da pozabiš... Daleč od tega.
Jaz se prav rada spominjam vseh najinih 9 let, še tisto zadnje, v katerem sva se najbolj prepirala pa to, mi je bilo lepo v veliko pogledih.
Ti spomini ti ostanejo, celo tako je, da slabe stvari počasi zbledijo, res se spominjaš samo lepih.
Tako pač je, sploh, če je bila veza daljša. več časa kot mine, manj slabega imam jaz za povedat o bivšem, bolj pozabljam njegove napake, čeprav jih ima kar precej, sam zdaj nekak niso več v ospredju. :?
noele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a noele »

Ja Lubenica, tole tut meni ni čist nič všeč. Dej vseen mejčkeno vse vzemi z rezervo. Sama sem vidla že kar nekaj primerov, kjer so se druge deklice zeeelo trudile, da bi razdrle vezo in eno so prave strokovnjakinje!!
Sej ti nočem dajat upanja al pa kej samo mal pazi kako jemlješ vse skupaj in RES raje preveri!
lubenica
Debatorica
Debatorica

ne...ni se zlagala...ta punca je ful iskrena.je prijateljica moje sestrične, ki jo zelo dobro pozna..
fora je u temu, da se to dogaja že ful dolgo za mojim hrbtom, ampak ona se ga je branila na vse kriplje, drugač bi bil on že zdavni z njo...moja sestrična je vse to vedla, sam nista mi nikol povedale, ker sva se midva skoz neki pobotala pa skregala...ona se je pa bala moje reakcije, ni vedla kako bom reagirala,pa tud moj tip ve neke stvari o njej in se boji da bi seji maščeval...pa ful sta mi vse v detalje povedale...kako takoj k bi šla jst domov, je on klicu njoda se dobita...
sploh je pa on na koncu vse priznal...
ful se počutim grozno...še moj bivši ni bil taka svinja...problem je v meni ker sem preveč dobra..preveč rada ustrežem fantu, preveč poslušam, preveč pomagam,premal zahtevam..
nimate pojma kolk me bolijo ti njegovi komentarji da nisem dovolj lepa zanj :frown: res se bojim da se bom sam zrušla v seb...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lubenica, ne smeš se pustit takmu kretenu... res ne... sj vem, da teli njegovi komentarji bolijo... samo probi jih dat nekak stran... pa se ozirej na vse drugo, sam na to ne... ker ti ne sme zrušt samopodobe... res.. k to je najslabš...

SapraVeronika napisal/-a:js sm pa v dilemi trenutn a ga kliknem al ne..
nazadne je on mene :?

tud jz sm velikrat v dilemi, al nj ga kliknem al ne... pol se pa le odločm ga kliknt, me pa on prehti... tko pač je :)

jokica napisal/-a:
pa najhujš mi je blo to, da sm tuki brala kako ga ne morte pozabt, pa je šlo tko kao- sjemen se to ne bo zgodl... pa se je...
pa sm čist adijo, pa ne morm uredit svojih msisli (kar se vidt tud po postih)...

ne grem pa prvič skoz to, pa vem, da čas zaceli rane, pad a za dežjem posije sonce, pa da obstajajo še drugi tipi... vem, da nekak bom že šla naprej če gre... ampak kljub vsemu tako prekleto BOLI!

to se lahko vsaki od nas nardi... tko pač je...
ne vem kaj nj ti rečem... lepo je, da veš da za dežjem posije sonce... jz tega še ne vem... trenutno je pr men tist blat, k ostane po dežju... boli pa k pr norcih :?

SapraVeronika napisal/-a:pa tud ko pravite, da je najboljše blokirat na msnju & zbrisat vse kar te nanj spominja.. ka pa vem, men vedno tisti lepi spomini ostanejo, sicer me res boli takrat ko kaj berem.. pa se mi zdi, da če bi pa ga hotla zbrisat čist iz življenja, da bi bežala pred problemom tem.. tk da.. odvisno čist od osebe, kko preboli, jz vem da sm tip osebe, ko pač ne morem na nekoga čist pozabit, kerega sm mela rada..

aham, se čist strinjam... jz ga preprosto ne morm zbrisat iz msn-ja, iz telefona... ne morm... ker se rabim z njemu pogovarjat... to je to... pa mislm, da bom prebolela tud s pomočjo tega, da se pogovarjam z njim... mogoče je to čudn, sam tko mislm... če pa ne bo šlo, bova pa pač prekinla stike :(

Zvoncica napisal/-a:pa jagodka, tut zate mi je ful žal :( :bussi:
kaj češ, tko je. Že more tako biti. Pomoje bi ti bilo lažje, če bi z njim prekinila stike, vsaj za nekaj časa.

tko k sm že gor povedala... ne morm.. enostavno ne...

punce, tud to bomo prežvele ane? :bussi:
Zaklenjeno