srečno punce!

noele napisal/-a:[ Čeprav se mi včasih zdi, da me je nekdo zaklel za celo življenje s to ljubeznijo do njega. Namreč sploh si ne znam predstavljat več kako bo, ko me bo kdaj objemal nekdo drug, ne znam si predstavljat, da me nekdo drug poljublja, da se ob nekom drugem počutim varno kajti čisto vsakega primerjam z njim in ne vem kako naj grem preko tega. Počutim se kot, da sem izgubila svoj drugi del sebe...vem, mogoče je bilo med nama res vse preveč popolno.
Trenutno sem odločena, da niti nočem nič iskat...želim si normalno narest izpite, potovat in se družit s kolegicami...mlada sem (smo) še...life goes on.
SapraVeronika napisal/-a:js sm pa v dilemi trenutn a ga kliknem al ne..
nazadne je on mene
jokica napisal/-a:pa najhujš mi je blo to, da sm tuki brala kako ga ne morte pozabt, pa je šlo tko kao- sjemen se to ne bo zgodl... pa se je...
pa sm čist adijo, pa ne morm uredit svojih msisli (kar se vidt tud po postih)...
ne grem pa prvič skoz to, pa vem, da čas zaceli rane, pad a za dežjem posije sonce, pa da obstajajo še drugi tipi... vem, da nekak bom že šla naprej če gre... ampak kljub vsemu tako prekleto BOLI!
SapraVeronika napisal/-a:pa tud ko pravite, da je najboljše blokirat na msnju & zbrisat vse kar te nanj spominja.. ka pa vem, men vedno tisti lepi spomini ostanejo, sicer me res boli takrat ko kaj berem.. pa se mi zdi, da če bi pa ga hotla zbrisat čist iz življenja, da bi bežala pred problemom tem.. tk da.. odvisno čist od osebe, kko preboli, jz vem da sm tip osebe, ko pač ne morem na nekoga čist pozabit, kerega sm mela rada..
Zvoncica napisal/-a:pa jagodka, tut zate mi je ful žal:bussi:
kaj češ, tko je. Že more tako biti. Pomoje bi ti bilo lažje, če bi z njim prekinila stike, vsaj za nekaj časa.