sej ne rečem, da ji ne paše, sam je pa bl umetna no.. ful rjava, podaljšani lasje, povečane joške,po možnosi umetni nohti. mislm sj dobr zgleda, sam je pač očitno.
Pri nas se vedno bolj sliši...govori..., da je blo vse naštimano, da je slikano za savo...da je fotke (na katerih sta Domen in Špela) objavil njen Mitja...greš v kafič in zveš svega i svašta...
Včeraj sem gledala oddajo o paparacih na vox-u. Neke wanna-be-zvezde se zmenijo s fotografi, da jih slikajo in te slike prodajo časopisom. Nekatere bejbe so že zaslovele s tem. Nekatere slike so veliko vredne, sploh če gre za znano osebo. No, tako je tukaj: Špela uživa v medijski pozornosti, Nova je razprodana, ker jo radovedneži kupimo in vsi lepo služijo. Potem se pa Špela peni, da bo vse tožla blablabla, v resnici pa ji srček igra.
Paparacev pri nas ni. Ze snubci iz prve Sanjske zenske so povedali, da so vse slike zmenjene in da potem samo napisejo, da so bili "zasaceni" . Tak, da brezveze vse skupaj. Tole z joski pa se itak vidi, da se je nastavljala.
Bina napisal/-a:Včeraj sem gledala oddajo o paparacih na vox-u. Neke wanna-be-zvezde se zmenijo s fotografi, da jih slikajo in te slike prodajo časopisom. Nekatere bejbe so že zaslovele s tem. Nekatere slike so veliko vredne, sploh če gre za znano osebo. No, tako je tukaj: Špela uživa v medijski pozornosti, Nova je razprodana, ker jo radovedneži kupimo in vsi lepo služijo. Potem se pa Špela peni, da bo vse tožla blablabla, v resnici pa ji srček igra.
Jaz pa sem ravnokar izvedela, da je bila Špela z dr.Fabjanom vse lepo dogovorjena. Vse je bila le "prikrita" reklama za dr. Fabjana. Najprej slikanje pred njegovo kliniko, potem majčka z napisom "made by dr.Fabjan?", in nato še končni izdelek - plastični joški.