Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*^^aaaaa kitajskaaaaaa :(
*se opravičujem, pijana sem bla in je vse zgledlo dost bolj grozno.
*bi se najraje zjokala kako dobro kolegico mam (ko berem stavek se zdi sarkastičen, ampak ni tak mišljen)
*že dva tedna zapored zaspim ob 4h :S
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*Na koncu nisem šel brat ampak sem izkoristo lokacijo hotela, ki je pod Pohorjem, da sem zavil direkt proti Pohorju in se začel vzpenjat pa bil čez kako uro pa pol na Belviju :) tak da je za mano en fajn športno preživet dan. Pa še gorenje Surovine sem lahko iz višine tisoč metrov spremljal. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* morje super!
* preveč časa sem mela za razmišlat o bedarijah. sam mislim, da ok. kr zdej k sem pršla nazaj domov, me je mal sram o kakih bedarijah sem razmišlala :D tak da ja. res sram
* sem se včeraj napila od enega pira. 45 minut sem hodla po največji kugli s kovčkom do trajketa, lačna, utrujena. tist pir sem zlila v sebe in ja :D sama sem sem se smejala, ker nisem mogla verjet :D
* od kdaj jaz pir pijem??? včasih ga videt nisem mogla, zdej pa sam, da mam pir pa sem srečna.
* lalaalalala
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

- da sem imel ravnokar napisanih nekaj mučnih alinej pa sem jih pobrisal in bom objavil samo tole :(
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

da zlo paše par ur fizičnega dela :D zdaj pa mal počitka :)
da sem zmatran, ampak kasnej pride še telovadba :P
da je delo narejeno, jutr pa na morje :P
da je treba še spakriat x( pa še ne vem kok prtljage lahko s sabo vzamem
da ne vem kako so se to trapast zmenil da bo našo rundo peljal un z najmanjšim avtom..
hej norci :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

^^uživaj
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

Da upam, da bom imela novembra zmenek z Nickom Cavom. :D :hearts:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da mam za sabo kolesarski dan :)
*da sem ful vesela, ker se je mama odločla, da bo tekla (upajmo, da vztraja)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da mi je zabavno da objaviš dve fotke v kratkih hlačah in večina foruma skače okoli tebi in ti trdi da si dober človek :D
- Da sem tečna ker mam sredi poletja ustni izpit
- Da to priznanje pod točko dva ne vpliva na priznanje pod točko ena :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

*Lani* napisal/-a:Da upam, da bom imela novembra zmenek z Nickom Cavom. :D :hearts:

Kaj? :D a je to ksna nagradna igra?

- Da sm sama domaaa
- Da bo to najbolj awesome teden tega poletja, ce mi ga le ne bodo doloceni osebki zagrenili.. na-a, ne bom pustila :)
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*ne vem kje najdem take kalibre in to vedno enake, skopušne, vedno se moram jaz njim prilagajat, jaz se trudit za vse....
*ne morem verjet, kako nekateri ne razumejo, da ko pridem domov hočem imeti malo mira in da mi ni za hodit ven
*sem včeraj srečala ogromno ljudi....od bivših sošolcev, znancev, kolegov,...
*sem imela danes spet en napad, upam, da ga jutri ne bo
*danes očitno res ni moj dan
"Life's a journey, not a destination."
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

saarijarvi napisal/-a:
*Lani* napisal/-a:Da upam, da bom imela novembra zmenek z Nickom Cavom. :D :hearts:

Kaj? :D A je to ksna nagradna igra?

Ne, ne, to se sam jaz mal neumno izražam, da upam, da mi bo uspelo novembra na njegov koncert, da bom lahko isto tako zasanjana kot na najlepšem zmenku. :D :D :hearts:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

- da moj resno razmislja, da bi sel delat na Bliznji vzhod, kar bi pomenilo, da bi bil odsoten po vec mesecev do pol leta, kar mi seveda sploh ni vsec, ampak po drugi strani ga razumem, ker o sluzbi, ki placa $120.000 letno ni ravno dvakrat za razmisljat
- da ne vem, kaj bom pol leta brez njega, si sploh ne znam predstavljat. mogoce za kaksen mesec domov v Slovenijo
- da sem zasvojena s Candy Crush :oops:
- da mi je dolgcas in bi sla na plazo, ampak je oblacno. zgleda, da bo dez. upam, da res. I :hearts: rain.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

-da sem ful, ful, ful dobre voljeeee.. :) res ne morem verjet, kako se lahko lepo jutro obrne še v bolj lepo jutro.. :)
-^^da me je danes pričakala pošta - kuverta z moje univerze, ki sem jo odprla z tresočimi rokami..glavno, da je notri pisalo, da SEM sprejetaaa :oops: aaaa, noro dober občutek.. :)
-da je moje veselje še toliko večje, saj sem bila prepričana, da ne bom sprejeta.. :D
-vglavnem --->MARIBOR oktobra - PRIHAJAM! :hearts: :)
-da sva bila s fantom v soboto na Bledu in je bilo PRFEKT! :) še 100x bi ponovila.. :oops:
-^^da je bil ognjemet VELIČASTEN in s fantom že resno razmišljava, da bi šla drugo leto spet
-da se je splačalo počakat na ognjemet in lučke, kljub najini utrujenosti in minimalnemu spanju dve noči zapored :D
-da sem v petek izvedela, da s fantom ne boma mogla na morje, ker on dela.. aaah.. :(
-da danes dobim novo posteljo.. :) končno, ker stara škripa že, če se premakneš za 1cm :D
-da danes letim v knjižnico po čimveč knjig.. sem že noro pogrešala tisto brezskrbno branje nekje v senci zleknjena in s kakšno hladno pijačo ob sebi. :)
-da že dolgo nisem imela toliko stvari za priznati :D
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da sm ful pridna kar se prehrane in treningov tiče. Bistvena razlika. Hvala bogu, da sm končno spet našla motivacijo, ki sem jo celo leto iskala.
* edini problem so ta moja kolena - spet kot največji junkie goltam 3 tablete na dan :?
* ^^ (eh, sej drgač bi blo pa že kičast) :D
* da sm danes po doooolgem času zmagala na enem področju, kjer se zmage res nebi smela tok veselit. Sploh ker že zlo doug nism več v sredni šoli in bi mogla res že prerast take igrce. Ampak, kaj nej - ego boost vsake tok časa res sede.
* mal sm slabe volje, ker sm doma, vsi moji pa na morju. Še ta tedn, pol bom pa tut jst z možgani na off in čivavo na straži. :cool:
* že celo jutro tole poslušam: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... F3s#at=119 :hearts:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Zaklenjeno