pomoje da so bile une iz ene skrite plaže na hrvaškem. tuki jo je sliku mitja in se ful nastavlja, pa v ene 3h različnih kopalkah je, itd. in o ja, tokrat ma modrc gor
ja jst bi jih prlepla, sam ne znam...prava pozerka je postala ta naša Špela...na vsaki slikci je v drugih kopalkah...ne vem no,...ampak men ma prou dobro postavco...dobr zgleda
dančy dej mi msn pa pošli fotke pa bom jz gor dala. drugač pa greš na www.slikomat.com pa naložiš (tam daš prebrskaj). pol pa tretjo kodo kopiraš sem. to je to. probi čist simpl je
Zdej sem pa mal zmedena...ne vem če sem prou slišala...Špela in Domen Kumer SKUPAJ!..a ma kdo kej pojma?...to sm ujela na kavici...pa zdejne vem a Špela al Špelca? Pa kaj je zdej to? A se bojo zdej že en čez druzga začel ....
Zdej sem pa mal zmedena...ne vem če sem prou slišala...Špela in Domen Kumer SKUPAJ!..a ma kdo kej pojma?...to sm ujela na kavici...pa zdejne vem a Špela al Špelca? Pa kaj je zdej to? A se bojo zdej že en čez druzga začel ....
Ma buče...kao da so bli na zabavi pa je bil en joke-resnica ali kazen-pa sta mela d in š kazen pa sta izvedla kiss..in je en fotku pa fotke objavu..nč nimata onedva..pomoje
Ma buče...kao da so bli na zabavi pa je bil en joke-resnica ali kazen-pa sta mela d in š kazen pa sta izvedla kiss..in je en fotku pa fotke objavu..nč nimata onedva..pomoje