vsi ki čakate na vselitev vam povem "veselo" novico. Danes sem videla, da se je prišla vselit ogromna "pošiljka" tujih študentov. Tako da veste, da imajo vsi prednost pred Slovenci
Peterca18 napisal/-a:vsi ki čakate na vselitev vam povem "veselo" novico. Danes sem videla, da se je prišla vselit ogromna "pošiljka" tujih študentov. Tako da veste, da imajo vsi prednost pred Slovenci
To itak. Sploh v boljših domovih. Kje pa si to videla?
Peterca18 napisal/-a:vsi ki čakate na vselitev vam povem "veselo" novico. Danes sem videla, da se je prišla vselit ogromna "pošiljka" tujih študentov. Tako da veste, da imajo vsi prednost pred Slovenci
To itak. Sploh v boljših domovih. Kje pa si to videla?
jst pa moram it v ponedeljek v pisarno za študentske domove ampak je prišlo neki vmes. zbolela sem in mi zdravnica odsvetuje oz. prepoveduje da bi sploh šla. pa tud v četrtek še ne bom mogla it. se da zrihtat kakšno poobastilo ali moram res res priti osebno?
amila napisal/-a:jst pa moram it v ponedeljek v pisarno za študentske domove ampak je prišlo neki vmes. zbolela sem in mi zdravnica odsvetuje oz. prepoveduje da bi sploh šla. pa tud v četrtek še ne bom mogla it. se da zrihtat kakšno poobastilo ali moram res res priti osebno?
najbolje je, da pokličeš v rožno dolino. Po vsej vrjetnosti se ti bo oglasiv zelo neprijazen fant, vendar ne obupaj, kr povpraši ga če lahko kdo drug pride namesto tebe, če ga lahko pooblastiš.