Priznam da...#18
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- mi je slovenc en izmed bolj simpatičnih uporabnikov, je naiven...in naivnost je do neke mere lepa zadeva, ker hodiš s srcem v dlani.
- sem danes po nekaj letih spet držal dojenčka v roki, in je prijeten občutek...sicer me je pokozlala po hrbtu, ampak baje je to v paketu.
- Dayuuuuuum babies are expensive, 400 evrov na mesec in ne zna nič. Sounds like a rip-off.
- sem danes po nekaj letih spet držal dojenčka v roki, in je prijeten občutek...sicer me je pokozlala po hrbtu, ampak baje je to v paketu.
- Dayuuuuuum babies are expensive, 400 evrov na mesec in ne zna nič. Sounds like a rip-off.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
-Da jaz pogrešam tisto lansko brezskrbno poletje, ker letošnje pa ni niti malo brezskrbno, čeprav je od začetka kazalo da bo 

Zadnjič spremenil dayđremer, dne 15. Jul. 2013 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
* da pogrešam brezskrben čas mature in rezultatov, tisto dolgo poletje, itd...
* da sm vseeno presneto srečna, aaaaaa
in postaja le še hujš in hujš ta moja "crush"
* da me kar groza doma karkoli oment, ko še niso preboleli vsega, kar je blo...to bo grozljivka res, ampak enkrat bo treba
* da je za mano super vikend, res fantastičen, še na mnogo takih
* da sm vseeno presneto srečna, aaaaaa

* da me kar groza doma karkoli oment, ko še niso preboleli vsega, kar je blo...to bo grozljivka res, ampak enkrat bo treba
* da je za mano super vikend, res fantastičen, še na mnogo takih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- mislim, da lahko kandidiram za kapitalne napake leta...anci lahko tudi desetletja ali stoletja...
- ^^marsikomu, se to ne bi zdelo nič takega, vendar vem, da morem sama pri sebi to še predelat...
- ^^bo po ''predelavi'' zgledalo boljše kot pa ta trenutek...
- mi gre na živce ves kažin okrog mojega rojstnega dneva...
- ^^ na živce mi gre, da so vsi doma...
- ^^ še bolj mi gre na živce, da je iz večerje za družinske člane ratal cel žur s 40 ljudmi povabljenimi...kljub vsemu sm dosegla, da bo večerja u sredo ko dejansko praznujem, namesto za vikend...vaš problem, če delate naslednji dan
- ^^ me noben ne razume, da nočem praznovat in ne maram vsega tega kažina...da mi je resnično odveč...in ja dejansko niti sama ne vem, od kje ta odpor do praznovanja mojega rd....
- ^^ sm se resnično nameravala držat tega, kar sm rekla pri 25ih -> naslednji žur je za 30...
- sm preveč pričakovala v zadevi, v kateri sploh ne bi smela pričakovati nič...
- sm preživela awsome vikend...žur, žur, žur...dosti plesa...prava družba...nič spanja...like the the oldies goldies...
- sm v tem awsome vikendu dočakala opravičilo od bivšega
...po 5ih letih...in bla tako presenečena, da sm dobesedno ostala odprtih ust...
- ^^ se je spremenu ful...pomoje na slabše...sicer nisva več tolko v stikih, vendar, ne podpiram tega, da se je zaradi nove punce odpovedal največji ljubezni - motorju...
- ^^ sm mu rekla, da je zaradi prodaje motorja zaradi punce butec in da potem ni resnično nikoli tolko užival z motorjem in vsem kar pritegne zraven...je reku, da mu je postavla ultimat ali on ali motor...js pa takoj, da bi se njej odpovedla, ne motorju...
- je motor še vedno moja velika ljubezen

- ^^marsikomu, se to ne bi zdelo nič takega, vendar vem, da morem sama pri sebi to še predelat...
- ^^bo po ''predelavi'' zgledalo boljše kot pa ta trenutek...
- mi gre na živce ves kažin okrog mojega rojstnega dneva...
- ^^ na živce mi gre, da so vsi doma...
- ^^ še bolj mi gre na živce, da je iz večerje za družinske člane ratal cel žur s 40 ljudmi povabljenimi...kljub vsemu sm dosegla, da bo večerja u sredo ko dejansko praznujem, namesto za vikend...vaš problem, če delate naslednji dan

- ^^ me noben ne razume, da nočem praznovat in ne maram vsega tega kažina...da mi je resnično odveč...in ja dejansko niti sama ne vem, od kje ta odpor do praznovanja mojega rd....
- ^^ sm se resnično nameravala držat tega, kar sm rekla pri 25ih -> naslednji žur je za 30...
- sm preveč pričakovala v zadevi, v kateri sploh ne bi smela pričakovati nič...

- sm preživela awsome vikend...žur, žur, žur...dosti plesa...prava družba...nič spanja...like the the oldies goldies...

- sm v tem awsome vikendu dočakala opravičilo od bivšega

- ^^ se je spremenu ful...pomoje na slabše...sicer nisva več tolko v stikih, vendar, ne podpiram tega, da se je zaradi nove punce odpovedal največji ljubezni - motorju...
- ^^ sm mu rekla, da je zaradi prodaje motorja zaradi punce butec in da potem ni resnično nikoli tolko užival z motorjem in vsem kar pritegne zraven...je reku, da mu je postavla ultimat ali on ali motor...js pa takoj, da bi se njej odpovedla, ne motorju...
- je motor še vedno moja velika ljubezen

Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
^^ Wow, sem že hotela reči, če boš imela abrahama al pa vsaj 30, če bo taka velika druščina, pa vidim, še niti toliko ne bo
No, fino, poskušaj se vseeno zabavat
- mi vse v stanovanju neki odpoveduje, bo treba eno vzdrževalno / menjalno akcijo udarit
- bi šla malo na zrak, pa moram doma čakat, da pride oče nekaj popravit:))

- mi vse v stanovanju neki odpoveduje, bo treba eno vzdrževalno / menjalno akcijo udarit
- bi šla malo na zrak, pa moram doma čakat, da pride oče nekaj popravit:))
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
- da so rezultati mature kul, dosti bolj kul, kot sem upala, da bojo..
- da se mi zdi, da to poletje mineva zelo hitrooo..PREHITRO..
- da upam, da bo v soboto lepo vreme
- ^^da že komaj čakaaam!
(če bo le lepo vreme?!)
- da si želim, da se to poletje ne bi toliko ubadala z mojo težo.. vsi jejo sladoled, sadne kupe, ledeno kavo.. jaz pa......
- da ga mam vedno raje, kljub temu, da je taakooo trmast..

- da se mi zdi, da to poletje mineva zelo hitrooo..PREHITRO..

- da upam, da bo v soboto lepo vreme

- ^^da že komaj čakaaam!

- da si želim, da se to poletje ne bi toliko ubadala z mojo težo.. vsi jejo sladoled, sadne kupe, ledeno kavo.. jaz pa......

- da ga mam vedno raje, kljub temu, da je taakooo trmast..