Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

well somebody's got a date
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- mi je slovenc en izmed bolj simpatičnih uporabnikov, je naiven...in naivnost je do neke mere lepa zadeva, ker hodiš s srcem v dlani.

- sem danes po nekaj letih spet držal dojenčka v roki, in je prijeten občutek...sicer me je pokozlala po hrbtu, ampak baje je to v paketu.

- Dayuuuuuum babies are expensive, 400 evrov na mesec in ne zna nič. Sounds like a rip-off.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

priznam, da mogoče res izgleda da ga imam na dlani, ampak vseen pazim po vseh svojih močeh, komu ga bom zaupal ;)
vem, da se mogoče zdim tak da bom prvo ki mi bo pomežiknila zaprosil za roko al pa kej, ampak ni res. tiste, ki so me spoznale ali to poskušale.. že veste :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

Mishela napisal/-a:well somebody's got a date

a z mastermindom? :lol:
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Priznam, ja.. V resnici sem gej. Slovenc mi je pa sorodna duša. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

mucek moj :* briga naju, kaj si mislijo, ane? :D

neverjetn, kako sem zgubu 6 let zaradi trapastih punc, mastermind pa je prvi ki sem ga mal bolj spoznal in ima vse kar sem si želel, pa še želi si me. ko bi vsaj prej vedel..
hej norci :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

glavno da sta srečna :tanz:
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Da jaz pogrešam tisto lansko brezskrbno poletje, ker letošnje pa ni niti malo brezskrbno, čeprav je od začetka kazalo da bo :(
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 15. Jul. 2013 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da pogrešam brezskrben čas mature in rezultatov, tisto dolgo poletje, itd...
* da sm vseeno presneto srečna, aaaaaa :hearts: in postaja le še hujš in hujš ta moja "crush"
* da me kar groza doma karkoli oment, ko še niso preboleli vsega, kar je blo...to bo grozljivka res, ampak enkrat bo treba
* da je za mano super vikend, res fantastičen, še na mnogo takih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- mislim, da lahko kandidiram za kapitalne napake leta...anci lahko tudi desetletja ali stoletja... :wall:

- ^^marsikomu, se to ne bi zdelo nič takega, vendar vem, da morem sama pri sebi to še predelat...

- ^^bo po ''predelavi'' zgledalo boljše kot pa ta trenutek...

- mi gre na živce ves kažin okrog mojega rojstnega dneva...

- ^^ na živce mi gre, da so vsi doma...

- ^^ še bolj mi gre na živce, da je iz večerje za družinske člane ratal cel žur s 40 ljudmi povabljenimi...kljub vsemu sm dosegla, da bo večerja u sredo ko dejansko praznujem, namesto za vikend...vaš problem, če delate naslednji dan :evil:

- ^^ me noben ne razume, da nočem praznovat in ne maram vsega tega kažina...da mi je resnično odveč...in ja dejansko niti sama ne vem, od kje ta odpor do praznovanja mojega rd....

- ^^ sm se resnično nameravala držat tega, kar sm rekla pri 25ih -> naslednji žur je za 30...

- sm preveč pričakovala v zadevi, v kateri sploh ne bi smela pričakovati nič... :steinigung:

- sm preživela awsome vikend...žur, žur, žur...dosti plesa...prava družba...nič spanja...like the the oldies goldies... :yau:

- sm v tem awsome vikendu dočakala opravičilo od bivšega :hm: ...po 5ih letih...in bla tako presenečena, da sm dobesedno ostala odprtih ust...

- ^^ se je spremenu ful...pomoje na slabše...sicer nisva več tolko v stikih, vendar, ne podpiram tega, da se je zaradi nove punce odpovedal največji ljubezni - motorju...

- ^^ sm mu rekla, da je zaradi prodaje motorja zaradi punce butec in da potem ni resnično nikoli tolko užival z motorjem in vsem kar pritegne zraven...je reku, da mu je postavla ultimat ali on ali motor...js pa takoj, da bi se njej odpovedla, ne motorju...

- je motor še vedno moja velika ljubezen :love:
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Wow, sem že hotela reči, če boš imela abrahama al pa vsaj 30, če bo taka velika druščina, pa vidim, še niti toliko ne bo :D No, fino, poskušaj se vseeno zabavat :)

- mi vse v stanovanju neki odpoveduje, bo treba eno vzdrževalno / menjalno akcijo udarit
- bi šla malo na zrak, pa moram doma čakat, da pride oče nekaj popravit:))
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

^^ se bom potrudla bit zelo dobro in oh in sploh fajn razpoložena... hvala... za okrogle rd-je je pri nas običajno (pre)velika žurka z najmanj 100 povabljenimi...+ še vedno se najde kdo ki uleti slučajno na žurko...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

Mishela napisal/-a:*da sem se včeraj pogovarjala s kolegom, v katerega sem bla zaljubljena, on pa me je izrabil, in je pogovor potekal normalno, brez zamer in prepirov, prvič po letu in pol

da smo danes šli na kosilo, po naključju xD še fant je bil poleg (onadva sta bff drugač)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Well, Slovenc, don't get too excited..

Da sem imel danes prvi resnejši razgovor za službo.

Da sem končno ugotovil v katerem poslu se vidim.

Da se mi še vedno ne da pakirat, čeprav bom jutri ob tem času že visoko nad oblaki :)
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

- da so rezultati mature kul, dosti bolj kul, kot sem upala, da bojo.. :)
- da se mi zdi, da to poletje mineva zelo hitrooo..PREHITRO.. :(
- da upam, da bo v soboto lepo vreme :hearts:
- ^^da že komaj čakaaam! :oops: (če bo le lepo vreme?!)
- da si želim, da se to poletje ne bi toliko ubadala z mojo težo.. vsi jejo sladoled, sadne kupe, ledeno kavo.. jaz pa...... :?
- da ga mam vedno raje, kljub temu, da je taakooo trmast.. :)
Zaklenjeno