Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lubenica, če čutiš, da to ni to, pol ga rajš pust... sj bo drug pršu, k se bo z lahkoto zalubu vate, boš vidla :)
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ohh ja...zdej vidm kako je blo vam, ko sm bla jst kle pametna pa polna nasvetov... :( lahko je govort...ma ja, sej vem, sam to je tooook težek korak..kako bom jst zdej ceu lajf brez nega...mislm on se bo zbuju brez mene, jedel brez mene, živel brez mene..tud če se bo men kej zgodil, ga ne bo tu...a ni to full žalostno ljudje :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

aham... je žalostno... še bol žalostno je pa, da se bo tud teb to dogajal...
smem prašat, kaj je blo narobe, da si se tko odločla?
lubenica
Debatorica
Debatorica

pr njemu je tko-mrzlo-vroče...včasih se mi zdi da me ma rad in se ful trudi, včasih pa da ga boli k*...pogovarjala sva se že neštetokrat o tem njegovem obnašanju in mi je reku, da je on tak, da se mu nabera, nabera, pol pa namest da poč to vse skupi, te negativni občutki, se nenadoma totalno ohladi...ne vem, dans je biu pri meni, vse je blo full lepo in prou, pospremla sm ga na postajo, on pa mi je z busa pokazvou, da me bo poklicu pol..in me ni cel dan poklicu..sm mu napisal msg..on nč..še enga...nč...in pol ga prejle kličem, pa se mi je začel zgovarjat da ga neki telfon zeza in mi lihkar msg piše.. :roll: pa da je na pivu z bratom...a veš tist nč..k da mi ni reku da me bo poklicu...sploh pa..a si ne želi bit z mano??a se ne more sam spomnt da me pokliče oziroma karkoli, da mi pokaže da mu nekaj pomenim...pa že tko sm ga jst morala poklicat h seb učeri on se ne bi spomnu...ni mi sploh jasn...hotla sm ga že parkrat pusti, pa mi je ful pokazu da bi ga to prizadel.pa ga pol nism.jojj sej je tok dolga zakomplicirana zgodba, da bl težko to opišem
lubenica
Debatorica
Debatorica

evo zdele me kliče, k sm mu prej jezno prekinla...po moje hoče pridt do mene.ma ne bom se mu oglasila :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja, sj recmo da sm dojela :)
em, mela sm podobn primer... kr naenkrat ni več klicu, odpisu... da je pršu k men, sm ga mogla že skor na kolenih prost... ok, k je bil pr men, je blo še kokr tok v redu.. sam drgač pa nč od nč... in valda mi je prekipel in sm mu povedala, da me bo zgubu, če bo šlo tko naprej... in je blo za neki časa dobr... pol pa spet pa spet... skor 4 leta se je vlekl to... pol sm ga pa pustla,ker nism več tega prenesla.. no ja, sj je blo še velik dejavnikov, da sm mu dala konc... ampak pustmo to...
ne vem kaj nj ti rečem... sama najbol veš, kaj si želiš... al si želiš take zveze, al ne... karkol boš nardila, boš nardila zase... ti boš mogla s tem živet... vem pa, da ni lahko kr tko prekint zveze...
lubenica
Debatorica
Debatorica

ja prou maš..no hvala, ker si se našla tu, da me poslušaš :wink:
grem spat, on pa nej razmišla mal :idea:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ah navadn men mal poslušat probleme :D da vem, da nism edina, k "jamram" :D ti kr povej, če te kej muč... tebomo poslušal :D
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

lubenica, v bistvu skor nimam kaj za dodat, je jagodka že vse povedala. kaj vem, pač kak pogovor še, pa povej mu, da naj vsaj proba kak drugače izrazit svoja čustva, naj da ven iz sebe, kaj ga muči, ne pa da se to v njem nabira... mogoče pa bosta lahko rešla kaj. držim pesti :bussi:

jagodka, ti si že opravla pogovor ali te še čaka?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

em motorola... en del je že za mano ja... prek msn-ja sm mu povedala, kaj čutm pa to... in sva rekla, da se še v živo pogovoriva... ker je le drugač kokr pa prek msn-ja... in se morva enrkat pač zment...
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

ja itak, najboljše v živo, pa še reakcijo/e lahko opazuješ. samo zna bit mučen ta del.. kakorkoli, upam, da se bo vse rešlo tak ko je treba. da bom brala vesele poste :D (OT: forum nekaj šteka, grem spat. lahko noč :bussi:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

heh, men nč ne šteka :P
ja, sj ga morm zdle prašat, kdaj bo ta dan d... da bom vedla... da se psihično prpravm :D in ja, pol boš lh na novo brala... o še večji razočaranosti al pa o moji sreči :D bomo vidl o čem...
lepo pančkej :bussi:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Bučka lepo da si že naredila prvi korak...

Držim pesti zate... :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

:? :?:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kaj je purple? Kaj teb ni jasno? :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Zaklenjeno