Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
ohh ja...zdej vidm kako je blo vam, ko sm bla jst kle pametna pa polna nasvetov...
lahko je govort...ma ja, sej vem, sam to je tooook težek korak..kako bom jst zdej ceu lajf brez nega...mislm on se bo zbuju brez mene, jedel brez mene, živel brez mene..tud če se bo men kej zgodil, ga ne bo tu...a ni to full žalostno ljudje 

pr njemu je tko-mrzlo-vroče...včasih se mi zdi da me ma rad in se ful trudi, včasih pa da ga boli k*...pogovarjala sva se že neštetokrat o tem njegovem obnašanju in mi je reku, da je on tak, da se mu nabera, nabera, pol pa namest da poč to vse skupi, te negativni občutki, se nenadoma totalno ohladi...ne vem, dans je biu pri meni, vse je blo full lepo in prou, pospremla sm ga na postajo, on pa mi je z busa pokazvou, da me bo poklicu pol..in me ni cel dan poklicu..sm mu napisal msg..on nč..še enga...nč...in pol ga prejle kličem, pa se mi je začel zgovarjat da ga neki telfon zeza in mi lihkar msg piše..
pa da je na pivu z bratom...a veš tist nč..k da mi ni reku da me bo poklicu...sploh pa..a si ne želi bit z mano??a se ne more sam spomnt da me pokliče oziroma karkoli, da mi pokaže da mu nekaj pomenim...pa že tko sm ga jst morala poklicat h seb učeri on se ne bi spomnu...ni mi sploh jasn...hotla sm ga že parkrat pusti, pa mi je ful pokazu da bi ga to prizadel.pa ga pol nism.jojj sej je tok dolga zakomplicirana zgodba, da bl težko to opišem

ja, sj recmo da sm dojela
em, mela sm podobn primer... kr naenkrat ni več klicu, odpisu... da je pršu k men, sm ga mogla že skor na kolenih prost... ok, k je bil pr men, je blo še kokr tok v redu.. sam drgač pa nč od nč... in valda mi je prekipel in sm mu povedala, da me bo zgubu, če bo šlo tko naprej... in je blo za neki časa dobr... pol pa spet pa spet... skor 4 leta se je vlekl to... pol sm ga pa pustla,ker nism več tega prenesla.. no ja, sj je blo še velik dejavnikov, da sm mu dala konc... ampak pustmo to...
ne vem kaj nj ti rečem... sama najbol veš, kaj si želiš... al si želiš take zveze, al ne... karkol boš nardila, boš nardila zase... ti boš mogla s tem živet... vem pa, da ni lahko kr tko prekint zveze...

em, mela sm podobn primer... kr naenkrat ni več klicu, odpisu... da je pršu k men, sm ga mogla že skor na kolenih prost... ok, k je bil pr men, je blo še kokr tok v redu.. sam drgač pa nč od nč... in valda mi je prekipel in sm mu povedala, da me bo zgubu, če bo šlo tko naprej... in je blo za neki časa dobr... pol pa spet pa spet... skor 4 leta se je vlekl to... pol sm ga pa pustla,ker nism več tega prenesla.. no ja, sj je blo še velik dejavnikov, da sm mu dala konc... ampak pustmo to...
ne vem kaj nj ti rečem... sama najbol veš, kaj si želiš... al si želiš take zveze, al ne... karkol boš nardila, boš nardila zase... ti boš mogla s tem živet... vem pa, da ni lahko kr tko prekint zveze...
lubenica, v bistvu skor nimam kaj za dodat, je jagodka že vse povedala. kaj vem, pač kak pogovor še, pa povej mu, da naj vsaj proba kak drugače izrazit svoja čustva, naj da ven iz sebe, kaj ga muči, ne pa da se to v njem nabira... mogoče pa bosta lahko rešla kaj. držim pesti :bussi:
jagodka, ti si že opravla pogovor ali te še čaka?
jagodka, ti si že opravla pogovor ali te še čaka?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.