-* sem eden od tistih srečnežev, ki je dobil točo
-* avto imam lepo potolčen s stotinami majhnimi vdolbincami....avto je bil pokrit z istim pokrivalom kot ga ima pomoje pol Slovenije.
-* nažalost ne pomaga, ko pade za 10cm toče....ker priletijo ena za drugo, in je enostavno takšna masa n obremenitev na točke da ti ne pomaga nobena zašćita ki ni trdna. Tako da dajajte dile čez stekla in pločevino. Moje šipe so preživele.
-* je vreme res čudno, sam živim relativno visoko (820m), tako da sem bil leta in leta rešen pred točo in hudimi nevihtami...sedaj sem pa na istemu udaru kot večina vas.
-* imam v družbi ljudi ki so metereologi, in mi je res zanimivo kako ti na lep način povejo, da je Ljubljana toplotni otok, in se fronte razbijejo pred njo (tako kot včeraj), in je rešena vsaj toče. Sons of b.
-* sem včeraj skoraj zletel ven iz ceste, zapeljal sem v S ovinek, in je bilo toliko srednjih kamnov, da mi je vzelo zadnji konec, in sem ga komaj ujel. Minus tega da živiš res bogu iza nogu, je ta, da ko imaš neurje ali škodo...te ne pride obiskati nobena pomoč iz dolin. Tukaj sam rešuješ težave, ceste obsuvamo sami, kanale čistimo sami, luknje krpamo sami.
-* sem šel danes v LJ gledati Oppenheimerja, in sem pokril avto na parkingu od železnice..pridem na peron, vlak zamuja 1 uro, zemeljski plaz. Spet odkrivati in se peljati v LJ, sem ene 5 min klel to k. vreme.
-* Oppenheimer je odličen film, 3 ure sta minile kot strela, in potem sem imel še nekaj časa dber pogovor s prijateljem o filmu.
-* sem kupil GPS in ukradel neko kolesarsko pot od nekega norega kolesarja, šel preko Kranjskih polj na Sv. Jošta, po grebenu do poljanske doline, preko Črnega vrha in mimo Polhovega Gradca nazaj v LJ.
-* lahko mirno rečem, da je šla pot po res zahtevnemu terenu, čez najbolj gozdne, kamnite in blatne poti...ampak moja hudo predelana enduro/around the world mašina, in jaz sva odpeljala kot profija.
-* cometh the hour, cometh the man. Se je dobro spomniti, da sem se privlekel domov po enemu letu Azije v enemu kosu, ker imam glavo na mestu.
-* grem konec tedna z motorjem za nekaj dni v slovensko Istro, bom tam potem premenjal za skuter, z motorjem bom pa šel najbrž prevoziti Parenzano (pot od Trsta do Poreča preko lokalnih cest).
-* potem malo planiram da bi šel na kakih 10 dni dolgo potovanje okoli Slovenije, rad bi raziskoval še nepoznane konce (Kozjansko, ribniški del Pohorja, zgornji del Prekmurja, Trnovski gozd).
-* imam še en mesec dopusta, ampak dnevi kar minevajo zardi teh neviht in slabega vremena.
-* imam na dvorišču 10 metrov drv, tako da sem rešen za dve leti dela, moram pa vseeno dobiti še štore za krušno peč. Sem vesel, imam lepa drva

.
-* sem obkrožen z res predanimi mladimi očeti, res so vsi stopili na polno v svojo vlogo, in ne samo da dobro skrbijo za svojo družino, ampak se imaj tudi fajn. Imam spoštovanje do svojega prijatelja, ki je dal odpoved preden je otrok prišel, in skrbi za hčerko in svojo punco....je dobil potem še boljšo službo, ki mu je prišla napoti. Predvsem bi poudaril da imajo vsi posluh za svojo partnerico, in sem ponosen na njih.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.