Je pa možno, da samo jaz sama sebi lažem, da sem še vedno dokaj mlada.
Se mi pa čas izteka... sem že od več različnih moških slišala, da so ženske menda dobre samo do 35. leta.

in se zelo pozno sem datum dobila za popravilo, ne kmalu...Sarissima napisal/-a:Se že en mesec odločam za ja ali ne družinsko fotkanje. kolegica z "novim" sp, ki jo ponavadi najamem za te priložnosti me že od spomladi preganja, js se pa nekako ne počutim za it. ne vem.
No ma sem pa po drugi strani ze poslusala prispevke na temo,da se taki zakoni bolj obdrzijo v teh kulturah, kot na zahodu, kjer je folk navajen, da hitro obupa in gre, ko jim kqj ni vsec...
.
hayley napisal/-a:No ma sem pa po drugi strani ze poslusala prispevke na temo,da se taki zakoni bolj obdrzijo v teh kulturah, kot na zahodu, kjer je folk navajen, da hitro obupa in gre, ko jim kqj ni vsec...

hayley napisal/-a:-je pa edino ful zanimivo, ker vidis glede na to kje se otroku v tvojem telesu kolca,kje ma glavo/ zgornji del trupa oz kako je obrnjen, fuul pogosto se mu kolca zadnjih par tednov, vceraj se mu je malo pod popkom na desni strani, danes zelo nizko dol na sredini...to je res ful dober pokazatelj, kako je obrnjen ocitno, ce nimas uzja..
. tudi meni je bilo zelo pomirjujoče ko sem lahko malo bolj spremljala kaj se z bebo dogaja (sem imela posteljico spredaj, in je nikoli nisem dobro čutila, včasih po več dni skupaj
).mayaeb napisal/-a:Sarissima napisal/-a:Se že en mesec odločam za ja ali ne družinsko fotkanje. kolegica z "novim" sp, ki jo ponavadi najamem za te priložnosti me že od spomladi preganja, js se pa nekako ne počutim za it. ne vem.
Žal ti bo, če ne boste tega naredili.
. sami lepi spomini 
) pa najmanj dve kratki žarnici vedno na zalogi, ker je bilo treba to drugače kupovati in menjevat/dolivat bolj pogosto ko wc papir 
. mimo nas je šla ravno takrat soseda v kavbojkah, dolgi jopi in puhastem brezrokavniku
)
.