Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem spala do 14h. torej 12 ur.
*pogrešam druženje s fantom :S
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* da si niti ne upam vmešavat v te debate o mačkah, kr je tu tolk nekega napadanja, da bog pomagi.
* sem že resno razmišljala, da bi ustanovila sklad za zbiranje denarja za sterilizacijo mačk, pa da bi hodla po kmetijah in ljudem ponudla brezplačno sterilizacijo. kr en folk bi pomoje raj pojedu tistih k* 40e, ko pa da bi dal za sterilizacijo.
* bom šla vse svoje mačke polubčkat, ko tole napišem.
* danes grem na morje ;) supeeer. mal glavo dat na off, pozabit določene ljudi, se "spucat".
* spet mam tok knjig, da nimam placa v kovčku za cote :) standard :D
* vam želim vsem lepo poletje!
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

dayđremer napisal/-a:Sterilizacija je aktualna kakšnih 5 let, poznana 10.

Ne vem, od kje ti te informacije. Imam psico +10 in je bilo zame vprašanje glede sterilizacije pred prvo gonitivijo tako samoumevno, kot da ji dam vsak dan jesti.
Ko sem bila majhna, smo tudi imeli sterilizirano psičko.

Priznam, da:
- sem bila zadnjič v Bosni na vasi in sem bila prijetno presenečena, ko mi je domačin razlagal, da mora peljati svojo muco na sterilizacijo.
- sem včeraj pretiravala na treningu, zdaj pa imam hudiča! :mad:
- razmišljam, ali se mi sploh da danes iti ven ali sem preveč polomljena
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Little fairy napisal/-a:Da mi je zlo smešno, ker BHawk priznava, da nima jajc, da bi pustil punco, po drugi strani pa v podpisu navaja, da je dedc in ne češplja :D

je že bivša :P
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

^ to je blo pa hitro :D

... da pivo in cvetje danes odpade, ampak bi se vseeno šlo ven na Ptuj, pa fuuuul ne vem, če bom zmožna.
... da se mi je včeraj zgodil tisti ''preskok'', ko mi je postalo jasno, da hočem, da je nekaj več, ampak iz nevem katerega razloga mu tega nisem povedala :roll: Preveč premišljujem, pol pa mam hudiča in hočem zavrtet čas nazaj!
... da bi šla na morjeeee! :D
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-moram to zbrisat
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 14. Jul. 2013 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da sem vedno mislil da sem jaz eden najbolj potrtih forumašev tuki, pa vidim da jih je mnogo slabše volje.. summer sadness?
- da ma več ljudi napačna prepričanja, kar se debelosti/hujšanja itd. tiče, kot sem mislil. lahkih poti NI. žal. trust me.
hej norci :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da bom umrla od lakota zdej vsak čas :roll:
- da sam še tole napišem, pa grem iz pisarne. kot da je visenje na kozmo forumu del službe...
- da je šef šel, zato grem tudi jaz malo prej
- plus sestradana sem in posledično neproduktivna
- da grem k njemu na obisk. če mi reče, da se posti in da naj še dobro uro pa pol do sončnega zahoda počakam, ga brcnem, potem pa se zjočem.
- da sem včeraj ravnala prav, po moje prvič v lajfu. sam ne vem, zakaj se potem počutim tak bedno.
- lačna. hrana. kje.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da sem se včeraj pogovarjala s kolegom, v katerega sem bla zaljubljena, on pa me je izrabil, in je pogovor potekal normalno, brez zamer in prepirov, prvič po letu in pol
*da razmišljam da bi šla nekam daleč stran, za več let :roll:
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Ok, še sem tu :).

*Učenje napreduje po načrtu, kar je super.
*Ta teden sem (pri sebi) dokončno zaključila z enim odnosom, v katerem sem samo trpela in vlagala preveč - sem zadovoljna s svojo odločitvijo. Bova pa ostala kolega in to mi ustreza. Mu bo še žal :)
*Doma smo imeli en čuden pogovor, kjer sem povedala par svojih idej in ni bilo najbolje, ampak okej. Bo še treba delat na komunikaciji.
*Sem živčna zarad štipendije.
*So mi spet zrasli joški in me motijo pri športu.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- Da čez nekaj ur bojo rezultati od mature, fak zdaj bi bil zadnji čas da me postane strah :)
-Sploh nisem mislila nič na maturo :oops:
-Me je zadnjič en vprašal, ko sem bla neka zbedirana: ˝Aha, 15. julij?˝ in sem bla like what, kaj je 15. julija??
-Si nisem mislila da bom glih letos brez študentskega dela, glih med počitnicami, glede na to da sem delala tudi med šolskim letom.. Kakšni so lahko ljudje, eh čuda :(
- Mi je vprašanje z Cosmo ankete totalno glupo. Kaj majo starši s tem, če ti bruhaš? Lahko ti še več škode napravijo ddooh
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Beya_ napisal/-a:^ to je blo pa hitro :D

Some things must be done quickly :?
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da sem dobila res ful veliko željo po tem, da bi začela s fantom skupaj živet, zdej se ponavadi vidiva samo za vikende, kar mi je res že ful ful premalo :(
*da sem žalostna, ker ta skupna selitev ne bi bila mogoča, bi rabila prej službo in denar :/ ah :?
*da sem vsako nedeljo zvečer depresivna, ker vem da me čaka cel teden brez njega
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Da me iskreno nasmejijo samo komedije narejene na butaste fore tipa Dumb and Dumber, Borat itd.

Da bom poskusil dobit službo v konkurenčnem podjetju in furat obe hkrati, double agent pa te fore :D

Da bi rabil nekoga, da mi spakira ruzak, ker se mi res ne da.

Da bom 'čaj prijateljstva', ki mi ga je dala kolegica spil samo zaradi nje, ker sicer ni čist nič posebnega.. :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

hahah, mastermind, da te ne bojo iz obeh vn vrgli nakonc :P

priznam, da komi čakam na najino pijačko :P
hej norci :)
Zaklenjeno