- morem vprasat v pon, kaj lahko prinese za rojstni dan, ker sem prej pozabla ta teden, akpak ja, mislim da sredi lanskega leta nekdo na novo alergicen na gluten, tako da brez glutena..
- je nas fant skos najmlajsi bil v razredu ocitno, sem sele letos vidla neke izobesene datume rojstnih dnevov. Edino letos sta prisli 2 novi puncki, ki imata rojstni dan pozneje, sta mlajsi od njega, samo za punce je pa po drugi strani znacilno, da se prej razvijejo in so fanti zadaj..
- prvic letos pojem caj, sicer rn iz vrecke, se mi ni dalo delat pravega, ampak ful dober
- me skrbi kako bom nrdila torto, ki si jo je izbral oz jo imam plan delat. Bon mogla prvic do zdaj uporabit mislim da zelatino - svinjsko namesto agar agarja, da bo bolj podobno receptu in nisem nikoli delala nic z zelatino. Pa kako bo to slo, da zelatina zagrabi, jo vmesas v maso, das hladit in pol cez nekaj casa spet zmiksas ze strjeno zelatino
- moja mama prvic gre na morje odkar je sama, ko sta se bila oba sta hotela tisto ppoletje it na morje, po tem ko eno leto nista bila, ker so menjavali tla v kuhinji in ni bila takrat…
- gre lepo bolj v dalmacijo, sigurno je ful lepse kamor mi hodimo, ni mi vsec tu, kjer imamo vikend..
- starejsi otrok pravi, da ne gre v vodo, ker je mrzla in umazana.. pa meni sploh ni klasicne plaze, kot sem jo bila kdaj vajena, ko sem se hodila na morje s starsi ali parkrat z drugim fantom…
- samo doma danes, tamali se proden odkar sem se zjutri jezila ker me spet zbudil okoli 6:30/ 6:50da bi se dojil in ponoci s eje ze, ko je prisel v mojo sobo okoli 4e, je izjemoma zaspal s tatom drugje vceraj..