Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- smo pri nas vsi zdravi za zdaj
- morem vprasat v pon, kaj lahko prinese za rojstni dan, ker sem prej pozabla ta teden, akpak ja, mislim da sredi lanskega leta nekdo na novo alergicen na gluten, tako da brez glutena..

- je nas fant skos najmlajsi bil v razredu ocitno, sem sele letos vidla neke izobesene datume rojstnih dnevov. Edino letos sta prisli 2 novi puncki, ki imata rojstni dan pozneje, sta mlajsi od njega, samo za punce je pa po drugi strani znacilno, da se prej razvijejo in so fanti zadaj..
- prvic letos pojem caj, sicer rn iz vrecke, se mi ni dalo delat pravega, ampak ful dober
- me skrbi kako bom nrdila torto, ki si jo je izbral oz jo imam plan delat. Bon mogla prvic do zdaj uporabit mislim da zelatino - svinjsko namesto agar agarja, da bo bolj podobno receptu in nisem nikoli delala nic z zelatino. Pa kako bo to slo, da zelatina zagrabi, jo vmesas v maso, das hladit in pol cez nekaj casa spet zmiksas ze strjeno zelatino 😕.
- moja mama prvic gre na morje odkar je sama, ko sta se bila oba sta hotela tisto ppoletje it na morje, po tem ko eno leto nista bila, ker so menjavali tla v kuhinji in ni bila takrat…
- gre lepo bolj v dalmacijo, sigurno je ful lepse kamor mi hodimo, ni mi vsec tu, kjer imamo vikend..
- starejsi otrok pravi, da ne gre v vodo, ker je mrzla in umazana.. pa meni sploh ni klasicne plaze, kot sem jo bila kdaj vajena, ko sem se hodila na morje s starsi ali parkrat z drugim fantom…
- samo doma danes, tamali se proden odkar sem se zjutri jezila ker me spet zbudil okoli 6:30/ 6:50da bi se dojil in ponoci s eje ze, ko je prisel v mojo sobo okoli 4e, je izjemoma zaspal s tatom drugje vceraj..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- torte se nisem okrasila ali poskusila, ampak na pogled izgleda , da je lepo uspela, tudi med izvedbo je lepo slo.
- malo nisem stekala, zakaj jo je laneen oznacilo pod zahtevnost ‘zahtevno, ker skoraj vse ostale ima oznacene pod nezahtevni ali srednje zahtevno
- zgleda, da je miljonkrat lazje delat z navadno zelatino kot agar agarjem
- tamalemu sem tudi nesla v vrtec sladkarije in pijaco za rd
- tamalega dojencka skorajda niti se nisem zacela dajat kravice past in se je ze obrnil iz hrbta na trebuh, pri 2 mesecih, ko mu je se manjkalo 4 dni do 3 mesecev, prvi se je pa prvic obrnil 1 dan pred 5imi meseci. Obvladam babyhandling ocitno.
- ne vem, a bi narocila kak cicido tamalemu letos ali ni potrebe
- imajo letos neko akcijo, da vsak ima 1 teden nek ruzak in treba pisat, kaj si tisti teden delal in na kaksne izlete hodil ter da morejo knjigo v razredu predstavit
- mi vzgojiteljic moli nek list, ker nisemm ogla prit na sestanek, ker sem bila sama doma, da napises, kdo se prihaja otroka iskat/ ga oddaja poleg starsev, sem rekla da nimamo nobenega, una pa imela ma mislim, da cisto pri vsakem otroku en kup imen napisanih..
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- hvala bogu je izvid ok. Fju, sem si oddahnila
- imam rada tople popoldneve, preživete zunaj
- grejo jutri šivi ven. Konċno bom lahko spet spala na trebuhu :ja:
- upam, da nam drug vikend uspe izlet, ki ga že dolgo načrtujeva
- tale organizacija šole me malo moti. Planirana ekskurzija v dopoldanskem času, ampak torbo pa še vedno morajo prinesti v šolo. Ne razumem, zakaj že? :werd: :yernuts:
- zaenkrat vse teče kot mora… me zanima kako dolgo še
- me moti ta odnos “po liniji najmanjšega odpora” in ne vem kaj narediti, da bi se to spremenilo. Verjetno jaz ne morem nič. Bo mogla sama videt rezultat tega, da se bo kaj naučila. Ne vem. Nimam pojma :/
- me prav zanima, če bo kaj s tega. Ena zadeva še posebej…
- očitno bomo drugo leto mogli krompirjeve počitnice splanirati že maja, drugače bodo spet vsi užaljeni z dolgimi nosovi, kako to, da ne pridemo :rolleyes: (onadva se bosta vrnila z morja po 2 mesecih, ona pride z bratrancem). Oni so zdaj tukaj, doma, nas pa od nikoder :rolleyes: :lach:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- pri nas pa ravno za rojstni dan od sina grejo vsi na morje, moja mama je na morju pa sele v soboto se vrne, ko moj dela in dedek in zena od dedka po njegovi strani tudi so sli vceraj zvecer na morje, ker grejo vsako leto septembra v Grčijo, pa ne smemo ju tako ali tako povabiti zraven tasce…
- pismo se midva si nisva nikoli privoscila it v Grcijo, jaz bi tudi sla
- ma mi je malo tako, se mi zdi, da onadva bi vsaj bolj cenila narejeno torto in kosilo, ker oba kuhata, tasca ne kuha, ne pece in zato sploh ne toliko ceni doma narejenega se mi zdi.. je rekla vceraj da je dosti pudinga v torti, sem ji nazaj povedala, da je to doma narejena vaniljeva krema, ne kaksen instant puding…
- je tasca vceraj izjavila, koliko je dojencek buden v dnevu, ce je 2 uri na dan buden.. in 3 mesece bo zdaj, nima res pojma o dojenckih
- so imeli v vrtcu praznovanje, moj je malo presenecen ali nejevoljen po slikah, da so vsi otroci pol glave vecji od nasega, so vsi nekaj starejsi ma ne vem…bomo vidli zdaj na sistematskem, ko ga izmerijo, jaz niamm pojma koliko je visok…
- smo dobili na povzetku roditeljskega, da so vsi otroci stari 3 leta, zdaj ne ven, a so tako od oka povedale vzgojiteljice, ali sta uni dve novi puncki letos rojeni decembra in okrobra ze eno leto starejsi, sicer tista, ki je ukrajinka je zelo mala, nezgleda starejsa, tadruga je pa ful visoka rojena decembra, sem na videz mislila, da ze ima 3 leta, dokler nisem videla, napisov, kdaj ima kdo rojstni dan…
- en par dvojckov, imamo 2 para dvojckov v skupini sicer, kjer so fant in punca je pa fant ze sam za pol glave vecji od punce dvojcice, da ko sem ju prvic vidla lani, sem 1. Mislila, da je za v starejsi skupino ne za toliko stare, kolikor je nas in nisem vedela a sta dvojcka, ali je fant lih 1 leto starejsi in sta zelo skupaj v starosti..
- imata zdaj na isti dan dojencek sistematski za 3 mesece in mali za 3 leta.. ma zdaj ne vemo, ce ne bi zanalasc si zmislila, da nas ni doma, da bi bil dojencek kak mesec pozneje cepljen.. zdaj ne vem a bomo pustili datum ali ne…
- nimam pojma koliko so ostali otroci veliki, ali je nas kaj manjsi, od prijateljice, ki je lih pol leta starejsi, je na zadnje bil za kak 1 cm vecji od nasega, sta bila pa kdaj v preteklosti tudi oba enako visoka, sam tisti mozno, da je malo manjse rasti tudi po ocetu..
- imamo drugace enega lusnega pediatra, ki je samo 4 leta starejsi od mene :D .. ampak vseeno, se bojim dojencka tja cepit vozit, da ne bi imel kaksnih posledic…
- drugace torta mi je bila odlicna, se mi je celo zdela se najboljsa kar sem jih do zdaj naredila, ali sem bila pa toliko lacna in tudi z zelatino mi je bilo potem veliko lazje delati kot z agar agarjem
- se pa tamali drzi manj kislo na slikah, kot se je drzal v vrtcu za 2. Rojstni dan
- nisem tokrat kupovala nobenih duplo kock, ker ze tako lezijo povsod, je bil pa zelo vesel bruder kamjona
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- OMG, cela štala včeraj zvečer…
- ^^^ sem bila do 1 zjutraj na urgenci, zdaj sem dobra še za naslednjih 14 dni :< :rolleyes:
- boli veliko bolj kot prvič. Seveda, he has the good stuff ;D
- gre iskat svojo novo pridobitev
- sem v fazi iskanja novosti; tistih velikih pomembnih, kot tistih majhnih, vsakdanjih…
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

* Za psihoterapijo po mojem še nimam svoje teme, pa bom napisal sem :twisted:

* Pridem zadnjič na terapijo, pa začnem govoriti "spoved" prejšnjega tedna... in je itak tiste bruto ure konec

* Saj pol ženska komentira vsaj, da se mi velik dogaja :twisted: :lach:

* Ma ja, ne vem če misli resno ali pač samo piha na dušo :lach:

* Skratka, sedaj razumem eno drugo terapevtko, ki je bila dražja od te, ni bila čist ta šola, in je za analitsko terapijo hotla imet 2 uri na teden, torej dva termina na teden, da se lahk kaj naredi...

* Ja en termin je za "spoved", pol v enem, dveh dneh se pa ne zgodi tolk, da ne bi mogel ene teme odpret in jo vlečt naprej...

* Ker jaz očitno rabim "spoved", mi je tolk pomembno vsaj, kot da bi se kako stvar probal podat (raz)reševat

----

* Po mojem mi in general pomaga, tud če se ničesar neposredno ne lotiva in ne greva nekam globoko vame, očitno rabim nekoga, ki me posluša na tak način... že to mi pomaga :oops:

* Saj imava (in predvsem jaz - imam) namen v kaj it, ampak tolk stvari se mi dogaja, ki jih ji hočem vse povedat... in pol res zmanjka časa :)

-----

* Drgač dejting mi še vedno daje ornk hude zavrnitve, vsaj aplikacije...

* Letos sploh še na dejtu nisem bil :(

* Se mi pa zdaj na plesu odpira... ker zdaj sem tam, ko na obeh plesih na katere hodim, dejansko ženske uživajo, ko plešejo z mano, pol pa uživam tud jaz :oops: :D :cool:

-----
-----

* Kako pa psihoterapija ostalih kaj?

* Vidite kak učinek, napredek? Je keri muka, pa vseeno vztraja?
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- Jaz sem prekinila z odhodom na porodnisko, ce mene sprasujes, ker ne morem hodit nikamor, ker imam dojecega dojencka.. Kolk pa je tvoja psihoterapija?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

* Ti si pol zdaj že vsaj 2-3 leti hodila in verjetno boš pol hodila nazaj...

* Samo nič pa ne poveš, če si opazila, da ti kakorkoli (neposredno, posredno) pomaga...

* Mislim, da nisi tukaj edina, ki hodi na PT, tudi saarijarvi npr. sem vprašal

* Jaz hodim zdaj že več kot pol leta, tam februarja se mi zdi, da sva šele začela s psihoterapijo, prej je bilo "spoznavanje", torej različni intervjuji o tem zakaj sem sploh prišel, do tega, da sem opisoval otroštvo in vsa druga obdobja življenja, pomembne osebe v svoje življenju (to so obvezno vsi s katerimi odraščaš/živiš), na koncu pa je bilo nekaj funny vprašanj. Spomnim se samo enega: "Kaj bi naredil, če bi zadel na loteriji?"

* Vse to si je zapisovala, samo tko, no... če jaz delam "spoved" se sploh nič kaj velik ne vračava na te moje osnove... verjetno je cilj, da ko se bom začel "razgrajevat", da se bova vračala na to, kar sem takrat povedal oz. imam napisano, ampak nekak nisva glih tam :roll: :)

* Vseeno sem zadovoljen in mi je ql. Tud lajf mi gre bolje

* Homeopat nazadnje npr. mi ni dal zdravila, ker sem sam rekel, da se mi zdi, da sem še OK. Pa se je s tem strinjal. To se zgodi zelo redko.

* Saj zdaj se ven vleče, da mi prejšnje zdravilo še drži, kar je tko-tko no... nisem mu še utegnil povedati, da hodim na psihoterapijo :oops:

* Ni pa sam zarad tega, pač hkrati res pazim na prehrano (zdajle manj, ampak verjamem, da sem z idealno dieto za shizofrenijo^ velik nardil :twisted: ...hodim v fitnes, tko da več stvari hkrati spreminjam. Kakor vedno :twisted: )

* In pol ne vem kera stvar prime. Že to, da nekak plešem, je velka zmaga.

* Pol naslednja malenkost, imam prijatelja IT-jevca, velik vozi, tudi kombi... ampak zadnjič sem ga prav opazoval kako zanič vozi, pač zanič gibi, motorika... fak a jaz naenkrat odkar plešem premoren "dinamično vožnjo" :?: :oops:

* Nekoč se mi je zdelo, da on ful bolje vozi od mene, sam ja pač, določene gibe sem osvojil... pa včasih kar dobr zaznam al pa začutim stvari okrog sebe :oops: :cool:

* A nakladam zdele že mal? Mogoč bolje, da končam :lach:

^To sem psihologinji povedal, da tale prijatelj, ki mi je svetoval to dieto, ker jo dela tud sam, pač ima enga dobrega prijatelja s to diagnozo... Pa ona simpl reče: "Če bi blo tolk preprosto." Pa jaz njej: "Žal je (žal vem to) na psihiatriji v bolnici zelo zanič prehrana. Že neokusno je vse, pa okus verjetno ni vse". Torej ti ljudje niti nimajo šanse, da se potegnejo ven s prehrano.

Pol ji pa še dodam: "Pa saj veste, da skorajda praktično ni nobenega na svetu, ki bi se zmogel striktno držati neke diete." Pač če govorimo o "low carbs dieti", tukaj zdaj ne govorimo o goljufanju. To je tek na dolge proge. Kdo bo shizofrenike (ali pa ljudi z drugimi motnjami) dal striktno na low carbs dieto in spremljal, da se tega res držijo? Pač hitrih rezultatov ni in ne bo, ko je aktuno rabijo zdravila... itak človk ki ima duševno motnjo se še težje obvlada glede prehrane... Kako naj zdaj nekdo zdrži 10+ let v neki dieti, da se potem res začne v telesu neko dejansko zdravljenje...

Pač ja, mogoče je homeopatska filozofija tukaj dobra osnova, da se nečemu odpoveš (vsaj jaz v svojem primeru kavi), da potem dobiš moč, da lahko greš v naslednjo odpoved kot je sprememba prehrane

Prizma še:

* Da danes sem si za zajtrk privoščil tortico. Spet je bila presladka :)

* To mi je ful všeč, ko zaznam, da je nekaj presladko :oops: :cool:

* Se mi zdi, da ful preveč cukra absorbiram, ampak če zaznavam, da je presladko, to verjetno pomeni, da vseeno nekaj zaznavam, česar pred letom dni ne bi, torej da sem vendarle še vedno na pravi poti :D
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- hodila sem 1 leto in pol redno, do zacetka prve porodniske, potem 2 leti nisem , nato sem nazaj 9 mesecev po 1 obisk na mesec, vcasih 2 na mesec, ker nisem inela moznosti, varstva za otroka, da bi hodila pogosteje..
- pomaga, ne vem, sem ze novo temo dobila zdaj ko sem v drugo hodila tudi… ne bi vedela reci, ce mi pomaga… sem pa tudi ravno vmes, ko sem obiskovala, spoznala partnerja in dobila otroka, druzino.. zdaj se mi zdi da ze celo vecnost nisem bila, sem ze veliko pozabila, kako je bilo sploh hodit.. je pa meni v glavnem prijetno hodit, sploh ko imas otroka, je bil en redek odmor, da sem sploh kamorkoli sla sama.. no zdaj proti koncu nosecnosti sem malo vec sla sama kam, ko sem zacela hodit so bili pa to prvi obiski, da sem kamorkoli sla sama, brez otroka…

- zdaj sem sele opazila po emailu, da sem od oblek vrnila nazaj 2 artikla in so mi trackali samo enega in za drugega me opozarjajo naj jih vrnem, idioti, pa na izletu smo bili v casu, ko je dpd pobral paket.. se eno tezavo/ sitnost vec imam zdaj
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- je bil vceraj nori naporen dan s starejsim otrokom, se sama sva bila doma z otrokoma, ni spal nic od 7-17, nobene stvari ni ubogal, 3 ure matranja za vsako stvar, da se je preoblekel iz pizame, cel dan, ce bi sel kaj na kahlico, pregovarjanje po 3 ure, ce bi sel jest zaktrk, kosilo, okol 12 po 45 min dojila in provala ga uspavat, neuspesno, cel dan skos nagajal, nic ubogal, hvala bogu danes ze malo manj hudo, je vsaj za 1 uro in pol zaspal malo po 14
- pol ti se soseda non stop buli v okno v kuhinji, ko se celo jutro ukvarjas z otroci, ki ne ubogajo oz en tak, da niti sebe ne utegnes oblect in v garah skaces okoli
- balzam za duso, da dojencka lahko normalno umijes v banji in plenico zamenjas, preobleces, brez nobenega upiranja,lovljenja po hisi, preogovarjanja ure in ure.. in se lepo se ti nasmeje, ko ga pogledas in ko prides do njega
- jei, v torek gremo na primorsko, do mame in prijateljic, grem nazaj malo v civilizacijo, bo tamali ta teden samo pon in tor v vrtcu
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

- čeprav sem bila optimistična vse do konca, je vikend v dvoje splaval po vodi. Klasika.

- praznovanje uspelo. Tetica naredila torti. Ne razumem, ko marsikje rečejo, da otroci tako ali tako ne jejo tort, pri nas vsi navalijo, ne poznam otroka, ki ne mara torte.

- me veseli, da so v službi končno resno vzeli, da je treba še nekoga zaposliti, imajo že ožji izbor kandidatov.

- zgleda bi morala že prej na bolniško, da se kaj premakne.

- skrbi me, da ni čisto ok. Ne ukrepam še, ker upam, da bo čas rešil zadevo.

- je ful gobic to sezono. Samo na sprehod jih pelje po gozdu in vedno kaj prinesejo.

- nas čaka sestanek v vrtcu s starši, vzgojiteljicami in ravnateljico..tema tisti fantek, ki je lani konkretno nagajal našemu, zdaj tudi drugim in končno se zadeve vsaj malo premikajo, ker imajo tudi drugi starši tega počasi dovolj.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- da moja torta, res da je bila manjsa, ma je drugi dan ze sla, tamali taprvo, ko je prisel iz vrtca naslednji dan je rekel, da bi torto jedel, baje pojedel 2 kosa, se zame ni ostalo nic, ker sem jo jaz hotela se malo popoldan pojest
- pismo sem jezna, ni sploh varno pustit starejsega z dojenckom par sekund, zdaj danes mu je na silo hotel otrosko zobno scetko v usta, da je zacel prav glasno jokat, ker je drugace tak, da ce nevem kaj mu nagaja se bolj ne oglasi…pa spalnico imamo cisto na enem koncu stanovanja, rabis par sekund da cez par sob prilaufas tja… boljse da ne nastevam, kaj vse je bilo do zdaj..
- pa vceraj mi je zanalasc lulal po tepihu v kopalnici in po 20cm zraven kahlice
- bom sla na govorilne, zdaj oktobra bojo, ce utegnem se pravocasno prijavit, ceprav ta nasa deluje malo zoprna vzgojiteljica od sosednje skupine isto starih je ful bolj prijazna..
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Jaz na terapijo hodim cca leto in pol, 1x na teden. Fajn je, ko imaš to kot neko rutino - da gresta vsak teden ob enakem času skozi daljši pogovor. Tudi terapevtka je zelo v redu. Ampak ja, ni to psihoanaliza, kjer moraš res intenzivno hoditi 2-3x na teden.. Za to ne bi imela ne časa ne volje ta moment. Je bolj kot neka redna čustvena podpora pri stvareh, ki se ti trenutno dogajajo. Ti govoriš, ona posluša - občasno poda kakšno mnenje ali nasvet. Sem sicer že nekajkrat pomislila, če je sploh vredno (na konec koncev imam srečo, da to podporo lahko dobim tudi pri partnerju ali bližnjih prijateljih) - ampak najbrž pomaga bolj, kot si misliš - torej da rutinsko in redno vsak teden ubesediš in daš ven iz sebe stvari, ki ti hodijo po mislih - ali povzročajo stres / stisko. Stvari držat sam v sebi je lahko precej škodljivo, tako za psihično kot za fizično zdravje - jaz na to gledam bolj kot redni 'self care'.

Bi me pa zanimali tudi drugačni pristopi terapije - CBT ali celo kak EMDR nekoč.

- Da sva praznovala rojstni dan ta vikend (oba skupaj in malo pozneje kot planirano, ampak je bilo super). Topel vikend je bil, tako da smo bili lahko še zunaj v beer-gartenu in je bilo veselo. :)
- Da je bilo fajn videt prijatelje iz različnih obdobij življenja minglati eden z drugim.. Torej videti večje število ljudi, ki se prej niso poznali, cel večer kramljat, se glasno smejat.. :hearts: res eden lepših občutkov
- mi je to v ponos, ker je naša prejšnja klapa zaradi takšnih in drugačnih stvari totalno razpadla. Tako da sva 2 leti nazaj s trudom začela sestavljati novo - korak po korak, malo po malo.. počasi bo, upam.
- Je v velemestih pač tako, da vsak pozna 100 ljudi - ampak za tesnejše odnose se je treba res potruditi, ker tiste spontane kulture 'ej, greva čez pol ure na pivo?' bolj kot ne ni. No, saj tega skoraj nikjer ni več - si moraš dat vse v koledar. :)
- Da je stanovanje KAOS, to mi sploh ni podobno, ker v kaosu ne morem živet. Ampak mi je trenutno vse skupaj prevelik zalogaj - služba, dopusti, moje stvari po selitvi še nimajo svojega mesta... zdaj pa so prišle še njegove :tot: poleg tega sem izbirala stenske barve za dnevno sobo in so zdaj vsi zidovi namazani z raznimi swatch-i, polepljeni z bravnimi listki.. in tako je že več kot teden, ker se nisem mogla odločiti za barvo in so vmes prišle druge stvari :lol:
- Sploh ne vem, kje naj se lotim. Zgrabit prvo škatlo, in ajmo..
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- vikend je bil v znamenju klicev, negotovosti ipd… So jo potem odpustili domov, kako resne pa so posledice ne vemo
- ^^^ jutri gremo skupaj na obisk, pa bo povedal vse, kar se je dogajalo…
- kako hitro se vse obrne…
- grem danes k o n č n o k frizerju
- sva šli včeraj iskat dres za ritmično gimnastiko :D Baje je to bil eden boljših shoppingov (spet :lach:)
- jih je bilo popoldan prav lušno gledati, kako so se podili po ulici gor in dol
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem mislila, da sem jaz vcasih malo prevec helikopterska mama, potem pa sem se vkljucila v Viber chat nasega solskega razreda, lol.
- smo imeli viber chat (vec njih v bistvu, ce stejem obcasne skupine za rojstne dneve, darila itd) tudi v vrtcu, ampak uuff, solski chati so cel drug ekosistem :lol: Ne vem, al je bil nas vrtec tak chill al starsem res nekaj klikne v glavi, ko njihov otrok prestopi prag prvega razreda...
- zdaj v kratkem imamo sicer neke rojstne dneve z vrtcevsko skupino in se v bistvu oba s tamalim veseliva jih spet mal videt.
- na splosno je oktober zaseden cez vikende, vsak teden nekaj, potem cez jesenske pocitnice pa najin happy place :hearts: Nisem tip cloveka, ki se vraca vedno na isti kraj na pocitnice, kaj sele isti hotel, ampak ta lokacija in ta hotel naju je pa oba ocaral. Z oba mislim mene in mulca, ki ima drugace zelo boujee okus za hotele :lach:
- potem je pa tako zima (blajh) in veseli december in konec leta, fak kam gre cas...
Odgovori