Bolano, ej.

purple_rain napisal/-a:Priznam, da nisem vsega prebrala, ker ste dosadne s kregarijami okol Slo./Hr. odnosih; pa prov bedno je, da se nanjo spravljate, ker sej ni edina s pozitivnimi izkušnjami.
In mi je že žal, da sem sploh kej rekla...
V filmih mi je vedno tako lepo gledat te posnetke, pa slike tud.. in skos vzdihujem zraven kako bi js tuudiiii.. ampak ko bo dejansko prišlo do tega, da bom JS tam gor.. bom mela pa po moje vseh 24h+ en tak hjuđ cmok v grlu, razen če si bom prej malo popila da mi bo raavnooo 
ja keya no, sej smo rekli, vsi hrvati so u kurcu, bedni, negostoljubni, slovencem višajo cene,nemcem nižajo, nemcu dajo boljši apartma, tebi eno posrano luknjo...sej maš prou no.Mislm wtf??

Mislm, da se sama s sabo kregaš (sploh se pa preveč razbrujaš, imo), noben te ni obrožil laganja, *purple* je pač samo rekla, da ti ne verjame - to še ne pomeni takoj, da misli, da lažeš.keya napisal/-a:Bedna je potem tukaj edino ona, če je že to bedno, ker se je edino ona spravila name, češ da se lažem(!!) glede teh slabih izkušenj. (Ja seveda, kaj že imam js od tega?) Njej pa glede njenih pozitivnih izkušenj ni zdej noben nič pripomnil, še najmanj pa js. Tako da si čisto falila na celi črti!
Pač, glede na svoje super dobre izkušnje ji je težko verjet, da ima nekdo tako slabe izkušnje.Upoštevaj mal svoje nasvete in tud sama večkrat preberi tuje poste - za nobenega nisem rekla, da je bolan in beden, ampak situacija, kreganje o odnosih, ki samo še razpihuje nestrpnost, je bedna.Tako da ja, drugič bodi raje tiho dokler ne prebereš vsega in ne veš za kaj se gre ampak sama vlečeš neke zgrešene zaključke in folk obtožuješ da je bolan in beden.

In je večkrat(!) napisala da mi enostavno ne vrjame (in sploh ne dopušča možnosti da je res, če pa že smo si pa sami krivi ampak v vsakem primeru niso oni in moja verzija ne drži), nikjer ni napisala, da (glede na svoje izkušnje) težko verjame da je to res (kar je to dvoje čisto nekaj drugega in sploh ni podobno). Če mi pa napiše, da ne vrjame meni to kar povem - ja nevem, od kdaj se pa temu več ne reče da se lažeš?
Sm pa fovš še eni ex-sošolki, ki pa gre za en mesec nekam v Afriko!! Packa! 
Mene tja vlečejo pretekle pozitivne izkušnje, predvsem presrčkano okolje in men perfektno podnebje(sam morje je prehladnokeya napisal/-a:Julija gre ena ex-sošolka s svojimi kolegicami malo na Portugalsko, ful iz naše gimnazije jih je pa že šlo. Nevem kaj vsi množično rinejo tamSm pa fovš še eni ex-sošolki, ki pa gre za en mesec nekam v Afriko!! Packa!
). 
Drugač pa ja, js tud poznam kr ene par ljudi, ki skoz rinejo tja - tale moja kolegica recimo.
Že more bit fajn.