Bolano, ej.

purple_rain napisal/-a:Priznam, da nisem vsega prebrala, ker ste dosadne s kregarijami okol Slo./Hr. odnosih; pa prov bedno je, da se nanjo spravljate, ker sej ni edina s pozitivnimi izkušnjami.
In mi je že žal, da sem sploh kej rekla...
Mislm, da se sama s sabo kregaš (sploh se pa preveč razbrujaš, imo), noben te ni obrožil laganja, *purple* je pač samo rekla, da ti ne verjame - to še ne pomeni takoj, da misli, da lažeš.keya napisal/-a:Bedna je potem tukaj edino ona, če je že to bedno, ker se je edino ona spravila name, češ da se lažem(!!) glede teh slabih izkušenj. (Ja seveda, kaj že imam js od tega?) Njej pa glede njenih pozitivnih izkušenj ni zdej noben nič pripomnil, še najmanj pa js. Tako da si čisto falila na celi črti!
Upoštevaj mal svoje nasvete in tud sama večkrat preberi tuje poste - za nobenega nisem rekla, da je bolan in beden, ampak situacija, kreganje o odnosih, ki samo še razpihuje nestrpnost, je bedna.Tako da ja, drugič bodi raje tiho dokler ne prebereš vsega in ne veš za kaj se gre ampak sama vlečeš neke zgrešene zaključke in folk obtožuješ da je bolan in beden.
Mene tja vlečejo pretekle pozitivne izkušnje, predvsem presrčkano okolje in men perfektno podnebje(sam morje je prehladnokeya napisal/-a:Julija gre ena ex-sošolka s svojimi kolegicami malo na Portugalsko, ful iz naše gimnazije jih je pa že šlo. Nevem kaj vsi množično rinejo tamSm pa fovš še eni ex-sošolki, ki pa gre za en mesec nekam v Afriko!! Packa!