London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^cenejšega? :D
Ali pa tistega, ki ponuja še kakšne ugodnosti/popuste za druge oglede/vstopnice/nakupe, če je kaj takega v planu. Ker predvidena pot je več al manj ista (Big Bus Tours, The Original tour)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Dnevni travelcard in se furat po mestu v zgornjem nadstropju avtobusov sem in tja? Tako sem jaz prečesala celo mesto :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jah, sam avtobuse je treba prestapljat (preveč poti po stopnicah gor in dol in iskanja pravega busa za naprej :D), kle se pa sam voziš, direkt po znamenitostih :D Je cel izlet itak darilo, tak da bom že mal denarja "žrtvovala" (pa še zastonj vožnja po Temzi tud ne škodi :D nisem še bla).

Bom res preverla, če katera ponuja kaj cenejši London Eye, npr.

In keepsake- kak se ti je zdel London? Hočemo mini poročilo!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

nazaj iz londona- je blo ful lušno, a je vse skupaj naneslo kar precej denarja.

Pogledala sva si vse te večje znamenistosti, šla pogledat vse bolj zanimive stavbe (to je če greš z arhitektom :D ), covent garden, greenwitch, the O2, neke velike postaje, neko hisroelektrarno, priplezala ( :D ) na Monument, šla v Madame tussaud, kot prava angleža veliko jedla v meku, ogromno nakupila v Primarku ( :love: :love: )...
Don't worry, be happy!!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^še ena "žrtev" Primark-a... :D

Šele zdej sem vidla, London bo v času OI dobil, kakopak, še eno atrakcijo (poleg zihr še celega kupa ostalih) - "cable car"/žičnico:
Emirates, wiki, Daily Mail, Londonist
(ne morm se odločit za samo en link :cry:)

Sicer se mi pa obeta obisk LDN v začetku junija :cheer:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Hudo. Kdaj naj pa bi tole začelo delovat?

Dobr, da poveš, da ti napolnem Oyster kartico, ker zadnjič precej gor ostalo :)

BTW: A je London že zrihtan, za OI? Ker nazadnje je bil cel v razsulu, nove gradnje, popravila, scene s podzemno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

Oktobra je blo še vse v razsulu, me zanima kako bo zdele (čeknm čez 10 dni :)). Mene zanima kako je zdele kej z vremenom, a morm celo omaro gor trogat al grem lahko tja v upanju na sonce? :)

Aja, drgač pa v London prihaja tut Victoria's secret :)

*mala* kaj si pol kej ugotovila glede Bus tours?
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

tale teden je blo ful mrzlo. Maksimalno 10 stopnij čez dan + veter + dež.
Edino zadnja dva dni je blo malo sončka.

Mene redko zebe, pa sem imela oblečene pajkice, hlače z visokim pasom, majico, tanko jopco, debelo jopco, eno jaknco in čez še anorak, pa me je še vedno kr nekajkrat zeblo.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kakšno omaro s seboj? Tam kupit, pa je :D
Vreme je pa tak nepredvidljivo, da sem že sredi aprila hodila v kratkih in julija oblečena k medved.

Trenutna napoved pa kaže bolj na dež naslednje dni. Oz. plohe.

Victoria's secret se pa napoveduje za junija?

Za Bus tours pa še zmeri ne vem koga izbrat. Niti se ne spomnim, katere avtobuse sem večkrat vidla :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*mala* napisal/-a:Niti se ne spomnim, katere avtobuse sem večkrat vidla :)
Verjetno tega :), vsaj jz vem, da sem jih..pa tud drugod po Evropi so prisotni oz. tale firma.

In +1 na "tam kupit" :D
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

haha, sej ponavad grem na to da omaro dol kupim ampak dele mam pa prej še obisk Birminghama pa rabm kej s seboj :) Tele napovedi mi niso čis nč ušeč, upam da bom mela tako srečo kot ponavad in bo lih tkt spet najtoplejše obdobje :).:lol:

Pa ja, junija je VS ja :)

Drgač pa jz mam ful občutk, da večkrat vidm The Original tour. Bleh, to bo moj četrti London letos pa še nikol nism šla na tako touristy zadevo, zmer rajš v River Island zavijem in kej kupm :). Da tega, da še nikol nism bla na London Eye-u sploh ne omenjam...:)
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

od busov imaš tudi tiste čudne, ki grejo še v Temzo :D
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Mene pa čez dva tedna čaka moj prvi obisk Londona. :jump:
Pa me tudi skrbi glede oblačil, kaj naj s sabo vzamem. Ok sej mislem tudi tam kaj kupit, samo vseeno fajn da imam vsaj kako toplejšo zadevo s sabo, če bo hladno...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

mene me London vleče predvsem zaradi fuzbala ... ko bom šla tja, moram definitivno it na eno tekmo Chelsea na Stamford Bridge :freude: mi je pa želja it za daljši čas in malo bolj doživet angleško navijaško življenje :P
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz sem pred parimi dnevi prvič iz Londona prišla...blo je fajn, samo vreme je bilo res slabo in bilo preveč mrzlo in dež. Se pa po Londonu res še ful dela, povsod še kaj obnavljajo, polno žerjavov...
Odgovori