Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem bila kar šokirana nad povedanim. Priznam :eek:
- ^^^ na začetku ji nisem znala niti dobro svetovati, ker me je šokirala razsežnost nesramnosti, plehkosti in hudobije. Pri tako mladih ljudeh. :rolleyes:
- ^^^ kam mi to gremo… se zamisliš in pomagaš po najboljših močeh. Ima(mo) to! :gruebel: :help: :lala: :loser: :yernuts:
- sem prestala še to zdravstveno zadevo. Držim pesti, da bodo izvidi ok
- še vedno sem na antibiotikih, konstantno me boli glava. Bljah, saj ni čudno, ko je pa vreme takšno…
- sem danes na bolniški. Jutri pa v nove zmage…
- sovražim mraz. Sovražim dež.
- “krasno res” :rolleyes: že takoj zjutraj sva si skočila v lase. Je potem popustil. Hvala.
- morava danes še pripravit darilo in izdelati voščilnico. Da ne bo vse ostalo za zadnji trenutek. Kot vedno. Moji dve imata radi, da se rišejo, izdelujejo stvari za darila 2 uri pred praznovanjem ;D Še kje?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a hayley »

- zakaj zaboga nima HM 1 ih otroskih nogavic, da bi bil samo bombaz? Babycenter tudi ne, sem ene na hitro kupila oz 3 pakete ta teden, sem sele doma vidla, da so umetni materiali in sem mogla it vrnit.. kaj zaboga, jaz razen najlonk nimam enih nogavic, ds ne bi bil samo bombaz…
- smo zajebali, smo ze tako vozili 2 uri do nase hise, se nekaj vec ker sem se dojencka dojila vmes.. in smo prisli brez kosare od vozicka in zdaj bom mogla nazaj k mami, da se to vzamem, ker ne morem brez… se v trgovino ne morem, ko sem sama doma..
- sta oba zaspala zdaj, dojencek sicer malo po 18 pomoje se ni sel v nocno spanje… tamali je tako nagajal non stop celi dan, od 14 naprej sem sama z njim in skos se hotel dojit in nic jest, zdej ga je zmanjkalo ob 19, nekaj je spal med voznjo, ne vem pa koliko casa..
- sem prav zmucena, ker mi je starejsi toliko nagajal skos, da zdaj se energije nimam, da bi kaj po hisi naredila..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori