- hitro okrevanje zelim, vesna
- joj mi je se zdaj zal, da nisem vidla unega celotnega urnika, ko se mi je nenadoma telefon spraznil, kaoo si organizirat dan kot boy mum, sem imela obcutek, da je nek hudo efektiven predlog
- sla danes res s tamalim(a) se sama, dokelr moj ni prisel ven do igrisca, na sprehod, nekje. Ob 8 sli od doma, potem pri vratih mogla se dojencka dojit.. pa zdaj ko je mrzlo si ne morem vc samo natikacev nataknit in it dol skupaj z dojenckom, morem najprej dojencka dol nest, potem telovadne zgoraj obut.. sama niti nisem inela casa nic jest, dojila oba otroka veckrat danes, pa je potem nekaj cez 10 oz 10:45 kar sem nazaj prisla komaj… vmes nas je moj dohitel in je ostal z vecjim se zunaj in jaz nazaj z dojenckom…
- sem cela jezna, ker se kave nisem mogla zjutraj spit, sem si dala v nek termos wana be jo in dokelr nisem tamalega se dodatno podojila, oblekla starejsega, prepricevala, da gre na kahlico in sebe oblekla, je bila ze vsa mrzla in samo zoc in se brez zajtrka bila
- samo tudi kdaj, ko smo ga zelo zlaufsli zunaj cez dan, je se vedno norel zvecer doma in ni hotel zaspat..
- ma kako malo ta otrok spi, zaspal je ob 21:30, zaprli smo luci 20:50, zbudi se in zbudi se nas ostale ob 6i.
Dete zlato od dojencka je pa zaspalo samo od sebe, brez kakrsnegakoli matranja ob 20.
- imam zadnji cas plan, zacet rutino ob 19, zapret luci do 20:30, vceraj sem tud inela samo sem potem brala mu knjigice od 20:25 do 20:50, sem popustila, ker je bil tako naporen ta dan, da sem imela dovolj kreganja z njim, potem pa okrog 40 min rabil za uspavanje, se jaz pred njim zaspim, da ne vem sploh kdaj je on.
- odkar sem rodila je najprej hodil spat ob 23, potem jaz premaknila na 22, potem premaknila, da zaprla luci ob 21:15, je zaspal 21:30, zdaj pa imam pravilo, da zaprem vse luci ob 20:30 par dni, ma ocitno ne more zaspat eno uro, do 21:30… in ustane potem takoj ob 6i.
- sem bila vceraj sama v trgovini z obema, se je se ena zenska sama ponudila, da jih popazi, preden sem po guzvi uspela it do oddelka od jogurtov, tamali je imel otroski trgovinski vozicek, jaz pa vozicek z dojenckom in sva veliko zasedla..