Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da mi vse do zdej forum ni delal
*da se mi ne da prebrati vseh novih objav, pa čeprav me vse zanima :razz:
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*sem prav vesela
*sem vesela za kolega, da je našel punco in se mu prav vidi, da sta oba zaljubljena do ušes. upam da bo trajalo.
*sva danes mela en tak mini pogovor in me je presenetil. res ne vem ali je to dobro ali slabo, ampak mi je pa všeč da sva odkrita med seboj, moti me le to, da me take globoke teme sprašuje ravno takrat ko res ni primeren čas in so zraven še kakšni nebodigatreba poslušalci
*sem šopingirala danes. kupila pa same tehnične stvari....copate, termometer, repelent proti komarjem,....
*čakam na njegov klic :hearts:
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

rokerca napisal/-a:Imam za sabo 8 ur učenja. Se 4 danes in bo dovolj. Jutri spet. In ja... tecnarila bom tu s tem, ker mi pomaga, da se drzim načrta in ne obupam.

super :)
jaz imam tudi delovne pocitnice, ce te kaj tolazi in sem tudi danes delala priblizno 12h

*z delala mislim ucila, ki grem na naslednjo stopnjo na fax na drugi fakulteti in imam diferencialne za naredit
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sem prisla malo pogledat kaj se dogaja in vidim, da nic novega :),
-da sem mislila, da bo ze kaksna nova moderatorka,
-kakor zaenkrat kaze, grem avgusta na Sziget na Empire of the sun <3 ;
The world is as you are.
Uporabniški avatar
kariina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kariina »

-da se mi meša
-da bo kmalu vse kristalno jasno.upam.
you can be anything you want (:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- gledam mal tale priznanja, vsi so neki zmedeni, zadepresirani in neki obžalujejo itd, po drugi strani pa same nepremišljene poteze, skos opevanje spontanosti, razvajanja, "don't worry be happy" in "živi se enkrat" scene.. kurc, mal planirat zadeve, premislt poteze, zadržat se razvajanja, pa vam bo bolš :)
hej norci :)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

^ Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring ;)

... da sem se danes dala lepe denarce za tekaške copate in res upam, da nebo več problemov z bolečinami pri teku.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^ yea, well, previdnost je mati modrosti :D better safe than sorry ;)

- da mogoče grem z eno na pijačo ta teden :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ If you don't go, you'll never have a story.

A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing. - George Bernard Shaw

The truth is you don't know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed. - Eminem

Change is the law of life. And those who look only to the past or present are certain to miss the future. - John F. Kennedy

A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life. - Charles Darwin

Life is what happens while you are busy making other plans. - John Lennon

Drugače povedano ...

*Priznam, slovenec, da zapravljaš dragoceni čas z načrtovanjem, namesto, da bi živel! Tik-tak, tik-tak.
*Priznam, da sem naredila v življenju precej ''neumnosti'', ''nespodobnosti'' in ''nepremišljenosti'', ampak mi ni niti malce žal za nobeno od njih!
*Priznam, da sem vsa leta do zdaj živela, kot se ''spodobi''. In da zato najbrž nikoli ne bom gledala nazaj in obžalovala, kaj vse sem zamudila ...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

slovenc79 napisal/-a:
- da mogoče grem z eno na pijačo ta teden :)

poscal se bom od smeha! :D :D :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem vstala danes nekaj čez 8 (prvo budilko ob osmih očitno prespala), dokončala ene stvari, za katere sem bila včeraj preutrujena in se počasi odpravila v pisarno. In sedaj že xy ur ne delam nič drugega kot odpiram in zapiram mail (hvala bogu imam 4 email račune za preverit), pošiljam kak beden mail frendom, prebiram novice, fb, forume, spet vse maile od začetka... In bi dejansko imela slabo vest, če ne bi danes tudi vsi ostali zabušavali. Ne vem, kaj je to danes :D
- da bi v bistvu šla domov, ker je ura že 5, ampak čakam šefa, da se zmeniva par pomembnih stvari in končno dobim plačo.
- da si bom s prvo plačo kupila usnjene hlače :lala:
- da je nova cimra fajn, sam škoda, ko je američanka.
- se jutri začenja ramadan, kar pomeni nič kosila v pisarni čez dan za cel mesec, niti zame, ker ne bom kulturno neobčutljiva :? Ojej, ravno sem se spomnila, upam, da postenje ne vključuje kave :eek:
- komaj čakam, da grem domov, potem pa samo še jutri in vikeeeend.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* na živce mi grejo tipi, k mislijo, da se res cel svet vrti okol njih. ja. res. ampak dobr. slabo voljo nadomestila jeza. go f* yourself.
* grem na nočni piknik!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- sem nazaj iz road tripa in sem crknjen

- se mi je danes galeb posral direktno na denarnico. Ne blizu, ali zraven...ampak direktno na denarnico.

Fuck off.

- je naš ped dobil hot spot in zdaj izgleda kot kitajski goli pes. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- da sem preveč za kompom zadnjih par dni :P
- da sam tole napišem, pol grem pa res spat :D
- da mi je všeč tale veter, grmenje.. obožujem take osvežilne poletne nevihte :)
- da bi odgovoril abby, pa se mi ne da.. sej bo itak spet vse narobe razumela, pa me še česa obtožila, pa analize in raziskave gor pa dol..
- da mogoče bi pa res enkrat nekam šel, še nisem bil izven kroga 2000km od doma.. keš je, čas je.. ampak, ne sam, z eno punco bi šel :oops:
- da ne vem kaj je Jochiju tok smešn.. najbrž tisti "mogoče", no, mislu sem mogoče ne bo ratal in bo naslednji teden, počitnce, delo, a veš :D
- da ful upam da patchouli da kako silko usnjenih hlač v outfite, sam nočem da bi me mela za enga perverzneža..
- da me je tale komp res razočaral.. kr crkne mi, pa že tko sem živčen ker pr minecraft ne najdem poti ven iz rovov. in ni prvič.
- da jutr pa res: [day]zajtrk/delat/kosilo/minecraft+net/telovadba/tuš/večerja/looper+čips/spat[day/]
- da je dež že začel, jaz pa končal :) lahko noč
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da sem ena navadna lenuhinja, ker nisem šla pisat zadnjega izpita
*učenje avgusta, here i come!
*da si fuuuuuul želim da bi blo ta vikend lepo vreme, brez neviht, da se gremo lahko kopat vsak dan
*da se veselim vikenda
*da se ne morem odločiti, s katero barvo naj si nalakiram nohte. živo oranžno, ali temno rdečo? :razz:
You make me smile, please stay for a while :)
Zaklenjeno