Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

jst pa moj lubi sva različne narodnosti in "vere" (mislm najini starši so različne vere medva nisva ravno pobožna).

ni noben problem.

niti ne vem zakaj bi biu :)
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

*pikiča* napisal/-a:
symbo napisal/-a:Drugače pa glede delovnih navad in pa za življenje so pa gnoji.

jst imam fanta, ki je iste nacionalnosti kot jst, pa nisva Slovenca, ampak se obnašava "normalno", zato me komentarji take vrste užalijo. mogoče imaš slabe izkušnje z ostalimi, nemoreš pa za vse reč da so gnoji. moji starši so tukaj že več kot 25 let in vrjemi da so delali po cele dneve in noči, da meni in moji sestri lahko dajo vse. in ponosna sm na njih, ne glede na to da ne obvladajo slovenščine kot je jaz, ampak so mi dali vse kar potrebujem, četudi so se oni morali odreči svojim željam.

se strinjam z tabo. pa še o kot sm prej omenila sva z fantom različne veroizpovedi in nacionalnosti, on je slovenec jaz pa srbijanka (foter je iz bosne ampak je tudi srb) in ko sem se preselila k fantu so bili njegovi starši samo bulili ko se je celo stanovanje svetilo, ko so videli kako sem natančna, ni jima bilo jasno kako da pri svojih letih toliko kuham, delam in se še šolam poleg usega. bla sta in sta še navdušena na mano in nad vsemi mojimi navadami, tko rekoč me mata za najbolj marljivo in pridno punco od vseh kar jih poznata.

tko da če si meu ti budale si sam kriv ampak ne metat useh v en koš na podlagi parih osebkov!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Fajn za vas, ki vas to ne moti. Mene moti že tisti značilen bosanski fris in se nikoli ne bi mogla zaljubit v enega Bosanca. Verjetno tudi zato, ker sem imela zelo slabe izkušnje z osebki moškega spola iz Bosne, pa tudi to, kar vidim recimo po csti, na avtobusu se mi zdi tko primitivno.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikiča* »

jemina lahko ti povem iz osebnih izkušenj, da je veeliko (ne bom rekla, da so vsi, da me nebo kdo napadel, ker niti pod razno nisem nacionalistka) najstnikov, ki so Slovenci, "wannabe ćefurjev" in se obnašajo še bolj primitivno kot nekateri.

in še to, vrjemi da, če bi videla mene, ne bi niti u sanjah pomislila da sm "čefurka" (ta izraz me pošteno moti) - toliko o tvojih "bosanskih frisih." -primitivno :roll:
sanja24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanja24 »

no sej vsi vemo da tako kot bosanci,...niso brez napak, tudi slovenci nismo! Vsi smo eno isto "sranje" samo drugačno pakiranje! Imam fanta in nisva iste veroizpovedi in se imava super! Lep pozdravček vsem slovencem in tujcem :) :blume:
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Jemina ti čisto preveč posplušuješ. :roll:
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

jemina napisal/-a:Fajn za vas, ki vas to ne moti. Mene moti že tisti značilen bosanski fris in se nikoli ne bi mogla zaljubit v enega Bosanca. Verjetno tudi zato, ker sem imela zelo slabe izkušnje z osebki moškega spola iz Bosne, pa tudi to, kar vidim recimo po csti, na avtobusu se mi zdi tko primitivno.

Kakšen pa je značilen bosanski fris? Kurdsko-hrvaška fiziognomija, slovansko-srbska ali osmanska? Morda un blond-slovenski, k so jih pred parimis toletji uvozil iz kranjske? Kateri te moti? Glede na to, da si mela opravka z njimi :D ?
Sicer pa ne vem, če so kje lepše deklice kot v banja luki, še kle ne :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Mogoče res preveč posplošujem. In ja je zadnje čase polno Slovenskih mulcev, ki hočejo biti neki Bosanci.

Sicer jih pa tiste zavedne"čefurje", ki so na to tako ponosni, da na busih na ves glas navijajo svojo musko, se na ves glas derejo po bosansko sredi Ljubljane spoznaš že po frizuri, ker majo vsi neke zabrite tko čudno pri strani, pa seveda po čevljih. Lahko mi rečete karkoli samo meni gre na živce in to zelo, da nekdo živi v Sloveniji, je star 20 let, govori pa samo po svoje dol.
In s tako osebo ne bi mogla biti.

Sicer pa to ni tema o Bosancih tko, da dosti o tem.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikiča* »

jemina napisal/-a:Mogoče res preveč posplošujem. In ja je zadnje čase polno Slovenskih mulcev, ki hočejo biti neki Bosanci.

Sicer jih pa tiste zavedne"čefurje", ki so na to tako ponosni, da na busih na ves glas navijajo svojo musko, se na ves glas derejo po bosansko sredi Ljubljane spoznaš že po frizuri, ker majo vsi neke zabrite tko čudno pri strani, pa seveda po čevljih. Lahko mi rečete karkoli samo meni gre na živce in to zelo, da nekdo živi v Sloveniji, je star 20 let, govori pa samo po svoje dol.
In s tako osebo ne bi mogla biti.

a proti tistim, ki nabijajo drugo vrsto muske, pa nimaš nič?
Mene nasplošno moti vsakršna muska, ki jo puščajo po telefonih sred avtobusa, saj obstajajo mp3-ji, pa posluši musko kero ti paše, ne pa da jo posluša še cel avtobus.

hehe, sory sam to mi je pa smešn... po čevljih prepoznaš "čefurja?" :lol:

no,da ne bom offtopic, mene sploh nebi motilo, da bi bila s kakšnim pripadnikom druge nacionalnosti, use dokler mi tega ne vsiljuje.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Mene ne bi motila če bi bla s fantom druge nacionalisti, ker mi je važno da je uredu in ni nujno da so samo slovenci uredu ;)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

men nebi blo problem bit z moškim druge nacionalnosti, težje bi blo z moškim druge veroizpovedi.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Meni tudi veroizpoved ne bi bila problem ... bi pa pač bil vsak svoje veroizpovedi, je pa res, da mi vera ne pomeni ravno velik in verjetno zato tako razmišljam ...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

gregalina napisal/-a:men nebi blo problem bit z moškim druge nacionalnosti, težje bi blo z moškim druge veroizpovedi.

Isto. :wink: S tem da pa s kakšnim črncem ali mulatom vseeno ne bi bila. Pa ne zato, ker bi imela kakšne predsodke - daleč od tega, pač pa zato, ker me ne privlačijo.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Nacionalnost ni problem, pravzaprav je interkulturalizem zlo spajsi zadeva, velik bolj je problem drug pogled na življenje in vrednote (vera, odnos do zveze, do partnerja).
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

uf, jz pa z mulatom takoj, najlepši moški so mi :) ker so mi nekaj posebnega ... tisti tapravi črnci pa tud meni niso ...
Odgovori