ni noben problem.
niti ne vem zakaj bi biu

*pikiča* napisal/-a:symbo napisal/-a:Drugače pa glede delovnih navad in pa za življenje so pa gnoji.
jst imam fanta, ki je iste nacionalnosti kot jst, pa nisva Slovenca, ampak se obnašava "normalno", zato me komentarji take vrste užalijo. mogoče imaš slabe izkušnje z ostalimi, nemoreš pa za vse reč da so gnoji. moji starši so tukaj že več kot 25 let in vrjemi da so delali po cele dneve in noči, da meni in moji sestri lahko dajo vse. in ponosna sm na njih, ne glede na to da ne obvladajo slovenščine kot je jaz, ampak so mi dali vse kar potrebujem, četudi so se oni morali odreči svojim željam.
jemina napisal/-a:Fajn za vas, ki vas to ne moti. Mene moti že tisti značilen bosanski fris in se nikoli ne bi mogla zaljubit v enega Bosanca. Verjetno tudi zato, ker sem imela zelo slabe izkušnje z osebki moškega spola iz Bosne, pa tudi to, kar vidim recimo po csti, na avtobusu se mi zdi tko primitivno.
jemina napisal/-a:Mogoče res preveč posplošujem. In ja je zadnje čase polno Slovenskih mulcev, ki hočejo biti neki Bosanci.
Sicer jih pa tiste zavedne"čefurje", ki so na to tako ponosni, da na busih na ves glas navijajo svojo musko, se na ves glas derejo po bosansko sredi Ljubljane spoznaš že po frizuri, ker majo vsi neke zabrite tko čudno pri strani, pa seveda po čevljih. Lahko mi rečete karkoli samo meni gre na živce in to zelo, da nekdo živi v Sloveniji, je star 20 let, govori pa samo po svoje dol.
In s tako osebo ne bi mogla biti.