Seks prijatelj/ica [ZT]
imam f..frenda že 9 mesecev...dobivava se enkrat mesečno, preko telefona se ful redko slišiva...edino takrat, ko se dogovarjava če se dobiva al ne..in ponavadi se pol dobiva...vmesnih telefoniranj in pisarjenj ni. Tako da....privlači me norooo...pa sem recimo navezana nanj, ampak kot na f.. frenda, s katerim mi je lepo, ko sem z njim. Drugače pa je to vse...čustev ni.
Ma čisto moje mnenje.
Ni ga boljšega kot f** frend. Zagotovo je to boljše kot partner (vsaj meni osebno). Se dobiš, pogovoriš, daš dol,... Ni pa tiste navezanosti, obveznosti ali karkoli. Ni pojasnjevanja, ni prilagajanja, ni nič. Ti imaš svoje življenje, on ima svoje življenje. Dvojine tukaj ni! In ravno to je privlačno pri teh f** zvezah. Super so.
Ni ga boljšega kot f** frend. Zagotovo je to boljše kot partner (vsaj meni osebno). Se dobiš, pogovoriš, daš dol,... Ni pa tiste navezanosti, obveznosti ali karkoli. Ni pojasnjevanja, ni prilagajanja, ni nič. Ti imaš svoje življenje, on ima svoje življenje. Dvojine tukaj ni! In ravno to je privlačno pri teh f** zvezah. Super so.
nikoli nisem imela f** frenda,ker mi ni blo do tega,pa tud ustreznih kandidatov ni blo
sicer pa vsakomur svoje...enim paše resna zveza enim pa ne.tudi ti jowko verjetno ne boš celo življenje letal s cveta na cvet,ampak se ti bo enkrat pasalo ustalit samo z eno.no ja so tudi izjeme,ampak se mi zdi da je vseeno lepše imeti enega resnega partnerja

sicer pa vsakomur svoje...enim paše resna zveza enim pa ne.tudi ti jowko verjetno ne boš celo življenje letal s cveta na cvet,ampak se ti bo enkrat pasalo ustalit samo z eno.no ja so tudi izjeme,ampak se mi zdi da je vseeno lepše imeti enega resnega partnerja
Meni se pa zdi da ti v različnih obdobjih življanja pašejo različne stvari. Mela sem veze, resne in manj resne ampak trenutno mi ni do tega da bi svoj čas "morala" delit z nekom, pač sem v obdobju ko mi paše met sebe na prvem mestu. Zato mam kao FF, ampak ni to tisto brezosebno da se vidma in slišma sam za seks, ampak grema na tut kavo, v kino, zurat... In tko mi je zdej idealno, ker mam nekoga pa vendar sem samska.
-
- Komunikatorka
sm prakticirala ker sm hotla prebolet drugega fanta in je tak naneslo da sma se na tak način s tem pač ujela... nekak ni blo nobenih problemov pa tut dons k nimava več nobenih takih in drugačnih odnosov se normalno menima pa use...
je blo čist neobvezno ampak kul... pa mi tut ni žal pa mi nikol ne bo

je blo čist neobvezno ampak kul... pa mi tut ni žal pa mi nikol ne bo

- rdeče vrtnice
- Kofetarica
- little bee
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
bivši želi postat frend bolj f.f.rend
Naj prvo povem da sem med novimi. Opažam veliko podobnosti v težavah. Sem z bivšim s katerim se ni izšlo ker je imel še nerazčišene zadeve z bivšo - na vezi. Ta veza je bila 2 leti polna dogovivščin, izpovedovanja, kreganja, jokanja, žalitve in oprostitve. Ko je sklenil da rabi čas zase in za posel sva bila na slišanju, tudi vidla dotikala sva se ker sem bila jaz samska in pomoje kar ornk vanga , ampak je vedno govoril da nisva za skup, da sva preveč podobna-skratka že dolgo išče izgovor za odgovornost zame-ker se boji. A zdaj ko imam jaz fanta tudi želi da se dobivava in pravi da on nima moralnih zadržkov-ja ni čudn ker vem da mu je z mano lepo .Vsakič ko se spreva ker so vmes globoka čustva in me z neuporabo zaščite ter nežno strastjo nenehno bolj navezuje nase- pridem jaz nazaj ker mi ni do zamer, do sovraštva.Hecno je ker vem da mi več kot to ne more dati, bi ga še kar čakala in tudi zapustila sicer zelo prijaznega fanta , ki pa ni ljubezen mojega srca. Tale f.f. morda išče izgovore , saj ve da me ne bo izgubil, dokler se ne bo zaljubil v drugo.In to boli , zdaj bi pa vprašala kako ga prepričati da sem jaz tista prava? Kajti sva prava le žalostno zgodbo imava za sabo.
-
- Sramežljivka
kompatibilnost je pomembna
Punce mete prav ko pravite, da le čustveno ne smeš bit navezan na svojga f.f.pa je drgač lahko o.k.
To sem tud že doživela, a ni trajalo dolgo ker prav zato ker ni čustev se moja strast umiri-zbledi in ni panike.
Torej tiste ki ste že več let z svojim f.f. srečne neki ni vredu. Jaz mislim da f.frend je le f. frend tako sta začela pri tem je ostalo.
A če se iz tega izcimi več je že frend ki dobr f.* in ti s tem nekaj izpoveduje , vedno več želi, ti vračaš in nastane odnos, ki ga je treb a peljat pa ne 2 x mesečno men se dogaja 2 x tedensko da se dobiva-odvisn od časa, ki ga mava , slišva pa vsak drug dan-to je že rezmerje-pa naj on to imenuje kar hoče-. No da nam moralizirala hočem rečt ali se je keri zgodil da je iz tega kaj več ratalo? Da je f. frend ratal fant , ljubezen in da je počasi spoznal da ni boljše da te ne more delit , in da sta zdaj srečna skupaj??
Ker mojga moti da nism samska pomoje sam zato, ker je valda zato pol manj z mano,vendar ve da v svojga fanta nism zaljubljena torej ve da je on tisti boljši in se nima kaj za bat..je to fer, ali me izkorišča?
To sem tud že doživela, a ni trajalo dolgo ker prav zato ker ni čustev se moja strast umiri-zbledi in ni panike.
Torej tiste ki ste že več let z svojim f.f. srečne neki ni vredu. Jaz mislim da f.frend je le f. frend tako sta začela pri tem je ostalo.
A če se iz tega izcimi več je že frend ki dobr f.* in ti s tem nekaj izpoveduje , vedno več želi, ti vračaš in nastane odnos, ki ga je treb a peljat pa ne 2 x mesečno men se dogaja 2 x tedensko da se dobiva-odvisn od časa, ki ga mava , slišva pa vsak drug dan-to je že rezmerje-pa naj on to imenuje kar hoče-. No da nam moralizirala hočem rečt ali se je keri zgodil da je iz tega kaj več ratalo? Da je f. frend ratal fant , ljubezen in da je počasi spoznal da ni boljše da te ne more delit , in da sta zdaj srečna skupaj??
Ker mojga moti da nism samska pomoje sam zato, ker je valda zato pol manj z mano,vendar ve da v svojga fanta nism zaljubljena torej ve da je on tisti boljši in se nima kaj za bat..je to fer, ali me izkorišča?
-
- Sramežljivka