Nisem hotela odpirat nove teme pa pišem kar v to.
Torej povabljena sem na dekliščino od bivše cimre, ker še nikoli nisem bila na nobeni me zanima ali se prinese kako darilo in kaj bi prinesla.Prosim za kak nasvet.
Hvala!

lady gumica napisal/-a:Ojla!
Nisem hotela odpirat nove teme pa pišem kar v to.
Torej povabljena sem na dekliščino od bivše cimre, ker še nikoli nisem bila na nobeni me zanima ali se prinese kako darilo in kaj bi prinesla.Prosim za kak nasvet.
Hvala!

pa sva jo zagledala z dvometrskim dildojem na hrbtu k ga je mogla nest pa recitirat tist kar so ji punce napisale na list-pa še zapet je mogla vse
Ampak mene bi blo an njenem mestu ful sram
en tip je mogu lesen križ nest po celem Hrastnki pa vmes vodko pit in so ga skor mogl v bolnco pelat k so ga tko napil
enga so pa u prikolic s prašičkam fural
...svašta... 
. Ok, zastopim, da narediš neki ful hud žur, ko se ločiš, če pač maš za en šit življenje skupno, ma da pa tak halo delaš prej pa hmm... V enem dnevu se jim totalno odpuli, ko dobijo pa rinko na prstan pa so prvezani doma ko krave h koriti... Ma nvm nooo
.
).
*frisko* napisal/-a:kdaj se bo pa clovek sporstil, ce ne v druzbi najboljskih prijateljev/prijateljic, v korgu katerih lahko karkoli pocne brezskrbno, ne da bi mu partner gledal pod prste in bil 'siten, zoprn' od kaksnem dolocenem hecu, ki ga kot prvic ne bi razumel/a, kot drugic pa mu/ji nikakor ne bi bil vsec ....