Tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Heh, Roddick že izpadel.. :D Škoda, da nisem mogla nič spremljati, ker me ni bilo en teden. Bom pa zdaj nadoknadila. Drugače pa: Go Hewitt! :razz: Pa Ančič. Ljubo je tud že šel.. :(
Let the good times roll.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Uf, danes sem gledala Sharapovo.

Igra res perfektno a njeno dretje mi gre na živce.

Prav vidi se, da je narejeno, ker se preprosto ne moreš tako zadreti ob udarcu :?
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Včeraj sem gledala Šarapovo in Dementievo.. Res mi ni všeč način, kako Šarapova igra. Tko kot je že Kr.ena rekla - nabijanje iz osnovne črte, ne vem, kako dolgo bo to delovalo.. Pa zdi se mi, da so bile pike, ki jih je dobila Dementieva, veliko bolj kvalitetne. Samo mogla bi delati na servi, ker je delala preveč dvojnih napak. Pa tok sem se režala, ko je un nagec prišel na igrišče. :lach: Zanimivo je bilo tudi videti odzive: Dementieva se je smejala, Šarapova je pa grdo gledala in zavijala z očmi. Pa ne vem, men ona res ni všeč. :? Pa tisto njeno dretje je rahlo moteče.

Sam jst ne morem mimo slovničnih napak tegale komentatorja na Prvi TV. Npr. take, značilne za 3-letnega otroka - "njena" hči, namesto njegova hči.. A kdo mogoče ve, kdo sploh je ta komentator? Kakšen upokojen tenisač al kaj..? :D Vseeno pa hvala Prvi TV za prenos. :flehan:
Let the good times roll.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Ravnokar je bilo konec tekme med Henin-Hardenne in Clijstersovo.. Obe sta igrali fenomenalno, ampak Hardennova gre v finale. Jst sem navijala za Clijstersovo in mi je prav žal zanjo. Zdaj pa upam, da bo Mauresmo premagala Šarapovo. :)

Kok sem bla jezna včer, ker je Baghdatis premagal Hewitta. :motz: Pa mu je že kazalo na bolje po drugem setu..

Ta komentator gre pa meni vedno bolj naživce! A niso mogli zbrat kakšnega bolj usposobljenega?! :roll: Že njegova izgovorjava je v k***u, kaj šele njegove izjave: "Vodi s 4 proti 1, potem ko je že zaostajala z 1 proti 3." Wtf?
Let the good times roll.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Baghdatisu privoščim sam vrh :D

Mauresmo pa isto :D

Kar se pa komentatorja tiče: :box:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Bravooo, Mauresmo wins!!!! :razz: :jump: Sem mislila, da bo zmagala že po drugem setu, a se je Šarapova odlično držala. V tretjem setu jo je pa Mauresmo čist sesula. :)

Sam kaj je ta glup komentator zdele rekel: V finalu se bosta pomerila Henin-Hardennova in (pazi to!) Šarapova. :stupid:
Let the good times roll.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Nadal se je prebil v polfinale.Pa ne mi reč,da se bosta znova v finalu srečala Nadal in Federer,:D
Samo tukaj Nadal nima šanse,no wey,:wink:
Čebela19
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Čebela19 »

Jaz tudi tako pravim!!! Bomo navijali v nedeljo. Go, Federer!!! :jump:
Za dežjem pride blato...
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Jutri se bosta znova srečala v finalu FEDERER - NADAL.Federer je v vsakem krogu,ko se je prebijal v finale končal zelo hitro tako,da očitno je FEDERER v top formi,:D.Medtem,ko za Nadala je bilo malo težje,:ja:

Jutri bom 100% gledala finale,da in uživala med gledanjem kako bo končno Federer zmlel Nadala,;D

Itak,da navijamo za Federerja,:freude:

GO FEDERER,:heiss:
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Hmm.. zanimivo. :) Nadal je prišel v finale in s tem dokazal, kako dober tenisač je, ker se je tako hitro prilagodil travnati podlagi. Ali pa so ga samo preveč podcenjevali. Malo mi je sicer žal za Baghdatisa, on je taka dobra dušica, da bi mu privoščila finale. In še kaj več. Ampak vseeno, mislim da ima Nadal večje možnosti. Zanj bom tudi navijala v nedeljo.

Zdej pa ene veliiiiiiike čestitke Amelie Mauresmo, ki je v finalu Wimbledona premagala Justine Henin-Hardenne. :razz: Svaka čast, sicer nisem mislila da ji bo uspelo, sploh pa ne po prvem setu. Kok sem vesela zanjo! :freude:

Ja, dons moram spet omenit komentatorja. Neprestano menjava imena. :D Ko sta igrala Federer in Jonas Bjorkman in je Bjorkman dobil eno točko, je rekel: "Bravo, Thomas Johansson!" In pol se je hotel popravit, pa je rekel: "Pardon, bravo, Jonas Johansson.":D Pa kok sem se dons režala enemu njegovemu komentarju. Tko reče: "Aha, fant Henin-Hardennove je tudi živčen. Ima obrok svojih nohtov." :o :rofl:
Let the good times roll.
Čebela19
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Čebela19 »

:jump: Jej, Federer je zmagal!!! Malce nervoze sicer z obeh strani, ampak...Lepo res, polepšal mi je dan.

Go Federer!!! :love:
Zadnjič spremenil Čebela19, dne 09. Jul. 2006 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Za dežjem pride blato...
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Ahhhh, lih dons nisem mogla gledat.. :?
Let the good times roll.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jeeeeej, Srebotnikova gre naprej :D

Tko lepo je igrala včeraj, čeprav se mi zdi, da je igrala z rezervo. Ni vsegsa pokazala :wink:
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Čak, jst sem prejle gledala Srebotnikova vs. Ivanovič - a je to to, o čemer si govorila? :) Ker nisem pogledala, a je v živo ali ponovitev..
Let the good times roll.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Nene, tist kar sm jst govorila je blo prej.

Škoda da je z Ivanovičevo zgubila :( Pa tud v doublih je v polfinalu izpadla :(
Odgovori