Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Izitanči, dovoli mi, da še enkrat prilepim link, kjer boš videla da se z npr. Ursyno, kar strinjava:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... a&start=15

No pa še tole moram rečt, všeč mi je tvoj pripis o sončnem zahodu. Ne strinjam se namreč z večino, ki ga ima za nekaj kičastega. V takih primerih rada citiram Cankarja, ki je reku: sreča je kakor sonce, kadar je najlepše, zaide.
Če je za cankarja to lepo, mi nau nben pravu, da gre za kičasto zadevo. Sem pač romantične narave.
Zadnjič spremenil pehta, dne 15. Nov. 2005 21:02, skupaj popravljeno 2 krat.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

No lepo, lepo. :D
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

metron napisal/-a:Štruklčk, dj kak persen vzem...pa komu se bo dal ta špeh brat...

se pa ne čudm da se je folk nate spravu, glede na to, da si tipa k je mel pet žensk označla za pedra pa luzerja (ne glede na dolžino zveze). Pol pa peniš k teb kdo kej reče čez tebe...pa ne spet popenit k je čist nevtraln post.

btw, zanimiva percepcija zabave

:yau: ... ane...

pa štrukl... men tud pod razno ni noben na rep stopu... da si ne bi kej preveč domišljala (briga me če si folk misl da sem nuna al pa ena zafrustrirana baba... tukej se lahk še clo pridružm tvojim izjavam, da je važn samo kaj si bližnji in prijatli mislijo)... mene je sam "pogreu" tvoj način komunikacije... ker človeku lahk rečeš da se ne strinjaš z njim na več načinov... al tako, da mu direkt rečeš da je totaln idiot, al pa mu rečeš ej sori stari ampak jst pa mislm da nimaš prov itd... in tud na forumih, kokrkol resn jih kdo jemlje (in če bi mal bl natančen brala moje poste bi lahk vidla da jst nism med najbl resnimi) obstajajo ena pravila komunikacije... ker bi se blo brez teh pravil brezveze it take stvari... ker bi sam en druzga žall in se pošiljal v pm (mal pretiravam ampak point ostaja isti)

pa ps... kaj si me že vprašala??
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

shtrukeljchek napisal/-a:[drugač pa normaln tip k ni u vezi ( al pa njegove veze tjajajo do 1 leta) in da ma do 30 leta natanko 5 bejb.. to pa je čudn in je neki hudo narobe z njim.

Kot prvo bi se res dalo debatirat kdo se tukaj spravlja na koga in kdo je užaljen... :roll:
In sorry, moj tip je mel do 40. leta tok bejb in je čist normalen in sem 100%, da bolš v postelji od tvojih ne vem kokih tipov, tok da se drugič rajš ugrizni v jezik, preden izjaviš kakšno tko trapasto. Ljudje smo si različni in mamo različne potrebe... Eni seksajo za zabavo, eni seksajo, ker malo dlje jščejo partnerja... Eni pa seksajo mal manjkrat, ker so malo bolj zbirčni glede partnerja. Jaz sem npr. spala z dvema tipoma, pa pol ene 4 leta nisem z nobenim, ker sem bla samska... Ker sem ful zbirčna. Ker mi ni panike zdržat brez seksa, če nimam pametnega partnerja za to. Mi ni nič bad to povedat in mi je čist vseen, če kdo misli, da sem zato pa luzerka or whatever, oz. da je moj tip pa ''peder'', ker ni podrl vsake, ki mu je bla simpatična. :)
Pa nimam nekih zastarelih zategnjenih mnenj, sam je ful zmotno mislit, da folk, ki ma malo manj partnerjev pa ni normaln... Moj tip se je znoru na vse mogoče načine v lajfu, sam ni se pa zgonu v postelji z 100 ženskami. Se pa zato lahko zdaj z mano in ga ziher nikol ne zasrbi, da bi kaj iskal drugje. :lol: Če vam pa tipi pol uhajajo v roke drugih žensk, pol jim pa očitno ne dajete tega, kar rabijo in so poleg tega še nesposobni bit zvesti. To pa ne vem, če se kaj spremeni, ko majo za sabo več partnerk. :wink:
Pa da ne boš rekla, da se razburjam. Sam razširit ti hočem obzorja. :D :wink:
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

meni se zdi to kolko tolko normalno
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Applebitecc napisal/-a:
shtrukeljchek napisal/-a:[drugač pa normaln tip k ni u vezi ( al pa njegove veze tjajajo do 1 leta) in da ma do 30 leta natanko 5 bejb.. to pa je čudn in je neki hudo narobe z njim.

Kot prvo bi se res dalo debatirat kdo se tukaj spravlja na koga in kdo je užaljen... :roll:
In sorry, moj tip je mel do 40. leta tok bejb in je čist normalen in sem 100%, da bolš v postelji od tvojih ne vem kokih tipov, tok da se drugič rajš ugrizni v jezik, preden izjaviš kakšno tko trapasto. Ljudje smo si različni in mamo različne potrebe... Eni seksajo za zabavo, eni seksajo, ker malo dlje jščejo partnerja... Eni pa seksajo mal manjkrat, ker so malo bolj zbirčni glede partnerja. Jaz sem npr. spala z dvema tipoma, pa pol ene 4 leta nisem z nobenim, ker sem bla samska... Ker sem ful zbirčna. Ker mi ni panike zdržat brez seksa, če nimam pametnega partnerja za to. Mi ni nič bad to povedat in mi je čist vseen, če kdo misli, da sem zato pa luzerka or whatever, oz. da je moj tip pa ''peder'', ker ni podrl vsake, ki mu je bla simpatična. :)
Pa nimam nekih zastarelih zategnjenih mnenj, sam je ful zmotno mislit, da folk, ki ma malo manj partnerjev pa ni normaln... Moj tip se je znoru na vse mogoče načine v lajfu, sam ni se pa zgonu v postelji z 100 ženskami. Se pa zato lahko zdaj z mano in ga ziher nikol ne zasrbi, da bi kaj iskal drugje. :lol: Če vam pa tipi pol uhajajo v roke drugih žensk, pol jim pa očitno ne dajete tega, kar rabijo in so poleg tega še nesposobni bit zvesti. To pa ne vem, če se kaj spremeni, ko majo za sabo več partnerk. :wink:
Pa da ne boš rekla, da se razburjam. Sam razširit ti hočem obzorja. :D :wink:

ja sej jst tuki čist vse stekam, edina stvar k je se zdej ne morem odjet da si nekateri zbirajo partnerje glede na določeno stevilo spolnih partnerjev v preteklosti, in na podlagi tega trdijo da mu potemtakem (če je rpevelika cifra= ne bi mogli zaupat. glede tipov sm pa ze povedala tko da če neki bereš vsaj vse povej..sm razmišljala o tem in sm mal narobe vse skupi dojela, jst sm to izjavo k si jo ti quotala razumela pod pojmom da je tip samski in ima do 30 leta samo 5 bejb. to zame ni normalen ker imam kar neki tazga folka okrog sebe pa se ne gre zato da ne bi sexal ampak predvsem zato ker imajo nizko samozavest, ne znajo zapeljat bejbe, še ogovort jo ne upajo- no pod tem pojmom so zame čudni ker imajo stalo u glavi kar pa ne pomeni da ne bi sexal. za tiste ki pa so ze od samega začetka v vezi lahko več let se mi zdi pa čist normaln, če bi mel npr. samo 5 bejb. tko da brez skrbi moji tipčki se nikol niso nikamor ušli, sm bla bolj jst tista iz istega razloga kot ti- sem zbirčna sploh pa ne nasedam vsakem idiotu k mim pride..sploh pa sm bla vedno rajš sama ker vsaj ni nekih nepotrebnih problemov..

sam tolk. ti micamaca pa govor kar hočeš, zate je bila to zaljitev medtem ko se men ne zdi nč tazga..in se vedno tko mislm.. da je glupo..ampak to je pač tvoj način razmišljanja in zivljenje ki pa se mene ne tiče.. in jst te nism poslala u pm!!! sam povedala sem kar se vedno trdim da je butast se ozirat na neke stevilke in na podlagi tega sodit človeka, in sklepat da je pa zdej ne vem največji kurbir na svetu. kar ni nujno da je res, lahk da je imel pač samo nesrečo v ljubezni in so se njegova razmerja vse prehitro končala iz ne vem kerga razloga.. pa je do 30 leta imel na zalost več kot 15 punc... ti pa govoriš o nekem nezaupanju in ne vem čem se vsem.. kok verjetno nimata istih načel..kako pa veŠ? če je vse kar veš to da je imel več kot 15 punc in na podlagi tega neki predvidevaš...in zarad cifr ostalga sploh slišat mnočeš? oprosti men se to se vedno ne zdi normaln. kar sm te pa uprašala je pa to da če bi bla sposobna pustit tipa ker bi čez pol leta veze zvedla da je imel pa npr. 30 bejb do sedaj?

metron in vsi ostali: le zakaj bi se pizdila, oprostite ampak včasih pač pozabim uporabljat smeškote.. in vi to ze vzamete kot razburjanje. pa dasem uzaljena itd.. :eek: edinkrat k sm se zares razpizdla je blo zard topica o travi.. to je pa tut edinkrat...uzaljena pa še nikol nism bla k nimam bit za kej..ker tega ne jemljem osebno...
:wink:
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Applebitecc napisal/-a:... Ker sem ful zbirčna. Ker mi ni panike zdržat brez seksa, če nimam pametnega partnerja za to...

my thoughts exactly :ja: ... tud jst sm taka... in če mi tip res ni tist "uauuu... za dol past" (pa ne sam vizualno ampak tud v glavi), pol nit pod razno nimam nobene želje oz. potrebe it z njim v postlo!... in če to pomen da bom mela v celem življenju sam enga al pa dva dedca jih bom pač mela... jebiga... sej ne mormo bit vsi isti
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ko smo že pri zbirčnosti, je zanimivo, kakšni morjo bit kriteriji tistih, ki se hvalijo z blaznimi ciframi (nimam v mislih forumašev).
Mogoče je bolj varanta povštr na glavo, kajti ''dobre'' bejbe/tipi se lih ne ponujajo na vsakem vogalu ali lokalu.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

shtrukeljchek napisal/-a: kar sm te pa uprašala je pa to da če bi bla sposobna pustit tipa ker bi čez pol leta veze zvedla da je imel pa npr. 30 bejb do sedaj?

To pa celo jaz mislim, da ne bi šlo, kajti ljubezen je brezmejna in vse odpušča. Sploh pa v zgodnjem obdobju ko si totalno notr.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Ej Sthrukeljchek, sklenemo premirje. V bistvu čist lepo debatiramo, samo malo prestroge izraze uporabljamo. :biggthumpup: :lol:
Drugač to, da uidejo tipi sem mislila bolj tist izgovor, da se moraš prej znort, preden najdeš resnega partnerja. Kot eni pravjo. Da drugač boš pa pol varal. Men se zdi to trapasto načelo, no. :wink:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

shtrukeljchek napisal/-a:sam povedala sem kar se vedno trdim da je butast se ozirat na neke stevilke in na podlagi tega sodit človeka, in sklepat da je pa zdej ne vem največji kurbir na svetu. kar ni nujno da je res, lahk da je imel pač samo nesrečo v ljubezni in so se njegova razmerja vse prehitro končala iz ne vem kerga razloga.. pa je do 30 leta imel na zalost več kot 15 punc... ti pa govoriš o nekem nezaupanju in ne vem čem se vsem.. kok verjetno nimata istih načel..kako pa veŠ? če je vse kar veš to da je imel več kot 15 punc in na podlagi tega neki predvidevaš...in zarad cifr ostalga sploh slišat mnočeš? oprosti men se to se vedno ne zdi normaln. kar sm te pa uprašala je pa to da če bi bla sposobna pustit tipa ker bi čez pol leta veze zvedla da je imel pa npr. 30 bejb do sedaj?

ja res bošček revček tak tip k je mogu 15 al pa še več bab povalat da je pol ugotovu da niso prave... ej sori ampak za čudo božje obstajajo tud taki dedci, k ne grejo lih z vsako potencialno kandidatko fukat...
pa ok... sej nima smisla več debatirat s tabo ker imava pač diametralno različne ideje in je škoda cajta... sam tok... tist moj post na kerga si se ti tok obešaš lahko povzamem tud z že prej napisanim... eni smo pač bolj izbirčni in mi je med drugimi kriteriji važna tud preteklost partnerja... in da končno odgovorim še na tvoje vprašanje... belive it or nit men se skor ne bi mogl zgodit, da bi šele čez pol leta kej tazga zvedla... vsaj ne pri eni resni zvezi... ker ponavad z dedcem ne skočm med rjuhe po parih dnevih poznanstva ampak po parih mescih... in do takrat mi je že marsikaj znano (ja sm čudakinja kva čš :twisted: )...

ps. huh... pa upam da nism bla zdej prepametna in da se mi res nau zgodil, da naslednič nabašem glih na enga casanovo :? :D
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

micamaca napisal/-a:
shtrukeljchek napisal/-a:sam povedala sem kar se vedno trdim da je butast se ozirat na neke stevilke in na podlagi tega sodit človeka, in sklepat da je pa zdej ne vem največji kurbir na svetu. kar ni nujno da je res, lahk da je imel pač samo nesrečo v ljubezni in so se njegova razmerja vse prehitro končala iz ne vem kerga razloga.. pa je do 30 leta imel na zalost več kot 15 punc... ti pa govoriš o nekem nezaupanju in ne vem čem se vsem.. kok verjetno nimata istih načel..kako pa veŠ? če je vse kar veš to da je imel več kot 15 punc in na podlagi tega neki predvidevaš...in zarad cifr ostalga sploh slišat mnočeš? oprosti men se to se vedno ne zdi normaln. kar sm te pa uprašala je pa to da če bi bla sposobna pustit tipa ker bi čez pol leta veze zvedla da je imel pa npr. 30 bejb do sedaj?

ja res bošček revček tak tip k je mogu 15 al pa še več bab povalat da je pol ugotovu da niso prave... ej sori ampak za čudo božje obstajajo tud taki dedci, k ne grejo lih z vsako potencialno kandidatko fukat...
pa ok... sej nima smisla več debatirat s tabo ker imava pač diametralno različne ideje in je škoda cajta... sam tok... tist moj post na kerga si se ti tok obešaš lahko povzamem tud z že prej napisanim... eni smo pač bolj izbirčni in mi je med drugimi kriteriji važna tud preteklost partnerja... in da končno odgovorim še na tvoje vprašanje... belive it or nit men se skor ne bi mogl zgodit, da bi šele čez pol leta kej tazga zvedla... vsaj ne pri eni resni zvezi... ker ponavad z dedcem ne skočm med rjuhe po parih dnevih poznanstva ampak po parih mescih... in do takrat mi je že marsikaj znano (ja sm čudakinja kva čš :twisted: )...

ps. huh... pa upam da nism bla zdej prepametna in da se mi res nau zgodil, da naslednič nabašem glih na enga casanovo :? :D

pa kaj je to 15 zensk? če je začel sexat pri 15 to pomeni da jih je mel eno na leto?! obstaja moznost da se je zaljubil in sej veš ljubezen je slepa, in pol ugotovil da nista za skupaj... pa sej ne moreš vedet ze takoj ko enga zagledaš ta pa ni zame.. pa se ti zavedaš da si mogoče zarad trapastih načel spustila iz rok kako čudovito osebo? samo zarad cifr???
ne sam si res freak.. ne vem al se tole vse skupi sam men zdi tko wierd???? al sm pa jst u iber čudna pa ne vem kaj mi trenutno ni jasn??? sej s tem da ne skočiš z vsakim pod rjuhe ni nč narobe..hvala bogu..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

shtrukeljchek napisal/-a:... pa se ti zavedaš da si mogoče zarad trapastih načel spustila iz rok kako čudovito osebo? samo zarad cifr???
ne sam si res freak.. ne vem al se tole vse skupi sam men zdi tko wierd???? al sm pa jst u iber čudna pa ne vem kaj mi trenutno ni jasn??? sej s tem da ne skočiš z vsakim pod rjuhe ni nč narobe..hvala bogu..

mah dej no... ni treba vsega tko dobesedno jemat... kaj ti res mislš da takoj k spoznam tipa rečem...ej živjo jst sm tapata... s kolkimi si pa ti že spal :roll: ... point je v tem da niti ne poznam takih moških... pa ne zato ker bi se jih načrtno izogibala ampak enostavno jih ne poznam in pika (se pač na žalost/srečo ne gibam v krogu Erazma B. Pintarja :? )... tko kt ti pač ne poznaš takih, k so spal sam z eno babo...

pa ok... zdej smo zmenen da sm jst freak ker niti pod razno ne podpiram takšnega razmišljanja, da ni nč narobe če skočš z vsakim pod rjuhe... upam sam da tisti k majo take ideje vsaj uporablajo kondome
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Ne vem če to drži ampak baje da kasneje ko zgubiš nedolžnost, bolj boli... je katera tud že za to čula?
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Pomoje ne boli nič bolj (leta gor leta dol) kakor pri vsaki drugi.Leta ne zvišujejo bolečino.......pomoje no!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Odgovori