Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Stari in izteka se jim cas? A pri 30ih je kar pocasi konec zivljenja al kako? Ne vem, s kaksnimi obupanci mas ti izkusnje, ampak moski v poznih 20ih in zgodnjih 30ih so najboljsi za resno zvezo. Imajo ze nekaj izkusenj z zenskami, cez so dali zure in popivanja. Ne da se jim vec neki mutit in tocno vejo, kaj iscejo in pricakujejo od zenske, ponavadi imajo ze nekaj ustvarjeno v zivljenju. Moski pri 30ih so najbolj kvalitetni, tud v sexu. :P
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ja, izživeti so in pod pritiskom.

glej, ne tiktaka samo ženskam biološka ura pri 30ih, ampak tudi moškim.
pa čeprav se bodo sedaj razni Džekiji in Mahagoniji oglasli, da ni tako.
ampak je.

ženske se začnemo obremenjevat pri 25ih, moški pa pri 30ih.
vendar 25 letniki nočejo 25 letnic, 30 letniki ne 30 letnic, jaz pa tudi ne 30 letnika.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^še dobr, da pa vseeno obstajamo take, ki se ne bi branile kakšnega (blizu)30-letnika :D, samo še najt morm takega, ki bo tud mene hotel :lupe:
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Hahaha, če berem to temo, je pol najbolš da se kar v samostan vpišem že danes :lol: Ker zame kao ni rešitve, ker sem stara 27 in me noben ne bo hotu. Ajoj, kere trapaste. Drugače pa imam cel kup kolegov, ki se bližajo 30-tki in niti slučajno še niso zreli za neko vezo, kaj šele da bi od ženske na "prvem zmenku" hoteli vedeti, če bi se poročila z njimi. Tem mojim kolegom je bolj važno, da se jim skoz kaj dogaja, flirtajo na veliko, vezali se pa ne bi. In v moji družbi in okolici je situacija taka, da je razmerje samskih žensk in samskih tipov 1:5.

In strinjam se s purple_rain, tudi jst se ne bi branila 30-letnika, jih ene par dobrih kandidatov poznam, sam najt je treba tacga, kjer bo simpatija obojestranska :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

delusional napisal/-a:.
vendar 25 letniki nočejo 25 letnic, 30 letniki ne 30 letnic, jaz pa tudi ne 30 letnika.

Ti zase niti ne veš, kaj bi sploh rada, to je več kot razvidno. Enkrat pišeš, da bi kao resno zvezo, drugič pišeš, da se lahko še par let zajebavaš in d ane bi resne zveze.

Dokler ne veš, kaj hočeš, pa tudi ne moreš dobiti ničesar uporabnega.

Tvoje nezadovoljstvo z lastno situacijo izhaja iz tega, da pri 25 ne veš, kaj hočeš, razen tega si prepričana, da je pri 30 lajfa tako rekoč konec. Res ti svetujem, da svoj način razmišlljanja čimprej spremeniš, drugače boš pri 30, to je čez nekaj let v globoki depresiji.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Se strinjam, da je samskih tipov kar nekaj, ampak ko se pogleda njihova kvaliteta, je kvaliteta večine za moje pojme zelo vprašljiva oz. z drugimi besedami če bi bila samska ne bi hotela takega tipa.
Aja, ne me zdej napast če mislim zase da sem popolna, ker vem da nisem in to sem vedela tudi ko sem hodila na zmenke in zato nisem iskala popolnega, ker takega enostavno ni! Če bi tip bil popoln, bi res bil dolgočasen, vsaj meni.
Za žensko se pri 25-ih življenje ne konča, v primeru da je samska, ma odkod vam take? Kdo se pa danes poroča pri 20-ih? Zelo redki, torej meje so se zamaknile, če so prej meli otroki pr 18-ih, 20-ih, ima sedaj večina force zam pri 30+. In imam občutek da se nobenem nikamor ne mudi, tudi meni ne, če sem iskrena, ne z poroko, ne z otroci, z ničemer. Sej sem mlada, kdaj bom uživala če ne zdej?
Ne strinjam se z izjavo da tipi pri 30-ih iščejo žensko za poročit in nosijo prstan v žepu za vsak slučaj že na 1. zmenek :D To mi je prav smešno, pa ne moreš no...
Večina tipov, ki so dolgo samski, so samski z razlogom, ali nočejo zveze ali so tako nekakovostni, da jih nobena noče, v tem primeru morjo bit res podn od podna...
Tut jz vidim kako žensko, ki se mi zdi velika tečka, njen pa jo gleda kot v Boga, zraven še dobro zgleda in takrat si rečem, ma kje je pravica? Ker imam namreč kar nekaj ženskih oseb, s katerimi smo si blizu in za katere vem da bi si bolj zaslužile fajnega tipa kot npr. ta ženska.
Seveda pa preden se napoti ženska v "iskanje tapravega" pa mora imet pri sebi razčiščeno kaj si želi, mora imeti spucano podstrešje, v smislu bivših in mora konec koncev imati tudi kanček sreče, da naleti na samskega moškega, ki je npr. samski 1 leto in so se njegove zveze končale iz nekih normalnih razlogov (da ni on varal, v tem smislu). Moraš biti skuliran, normalen, samosvoj, če želiš spoznati takega tipa.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

eh, pri 25 in 30, seveda ni konec sveta, sam fora je v tem, da okolica naredi, kot da je konec sveta, stvar posamesnika je, kolk bo dovolil, da mu okolica nameta problem.
Saj vem, jaz tut ko sem bila samska, sem poslusala marsikaj, sem se skregala s starsi, sem se skregalas prijateljico, ker vsi so znali pametovati, zakaj jaz nisem imela fanta, sem se pocutila kot da je fant ena lubenica, ki se kupi zlahka na trznici, pa moras sam it na trznico in trkat lubenice ce so trde ali mehke, v bistvu pa na trznici dojames, da je velik lubenic, ki ni zrelih za pojest, ene pa so stare, pa se vrnes iz trznice, pa te se naderejo, zakaj nisi kupil lubenico, ker je pravi cas za lubenice in vsi jejo lubenice, te zmerjajo da nisi pogledal dobro, v bistvu pa si se ti ves dan ubil od preverjanja lubenic, pa nobeden te ne razume, da ni bilo te prave lubenice!!! Mislim bizarno...

punce, bo prisla ta prava lubenica!
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tezej »

delusional napisal/-a:taki ko so 30 stari, so že čist obupani in si želijo resne zveze ker so stari in imaš občutek, da se moreš že na prvem zmenku zjasnit, če boš dala gor njegov poročni prstan, ne pa da tratiš njegov dragocen čas, ki se počasi izteka.

Ah daj ne bluzi no. :evil:
Sam jih imam 30 in nisem prav nič obupan. Seveda se nebi branil neke resne zveze. Ampak branil se je nisem niti pred petimi leti in niti pred desetimi.

In prav sigurno ne pričakujem, da se mora punca na prvem zmenku zjasnit o poroki! HALOOO!?

In niti slučajno se ne počutim starega.
Še najmanj pa bi zaradi let šel z glavo skozi zid pri iskanju punce.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

floribunda napisal/-a:da vas potolažim. tudi pri 25ih se da dobit tipa. celo več se jih da imet na izbiro. takih kvalitetnih, simpatičnih, dobro izgledajočih. samo ne doma čepet in se smilit samim sebi.

:respekt:
jaz sem v zadnjem mesecu spoznala 2 potencialna. ampak mi trenutno ni do ničesar. verjamem, da se bom kdaj tolkla po glavi, ker sem ju spustila mimo..., hotla sem povedat, da tudi dobrih tipov je dovolj. samo ne smeš se svojega 'spiska' držat kot pijanec plota in kdaj spoznat koga, ki bi ga drugače spregledala, ker ne izpolnjuje kakega 'kriterija'.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

džeki,jst hočem resno zvezo za 2 leti. To vem že ful časa. Ne zavidam unim ki so v zvezi že 5 let,niti unim ki imajo vsak teden drugega. Zavidam unim,ki na vsake 2 leti menjajo resnega tipa. Torej hočem 5 kvalitetnih tipov ki bodo z mano vsak po 2 leti. Al kaj,boš rekel,da je bla tvoja prva resna zveza tud zadnja?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:25, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

In kak ti pol to misliš delusional, da bi ga po dveh letih kr skenslala, tut če bi ti bil cool, ker ima "rok trajanja" dve leti?
Ne vem no, marskiraj sem že slišala, sam tega pa še ne.
Jz mislim da za razhod rabiš dober razlog, ne pa da po določenem času rečeš, čas ti je potekel in greš naprej. In zakaj 2 leti, zakaj ne bi bla z vsakim 1 leto? Kje si najdla to mejo? :o :)

Drgač pa mislim da nas drugi imajo za to kar se sami trudimo prikazovati in si sami ustvarimo neko sliko o sebi v očeh drugih. In če recimo neka ženska ni zanimiva za tipe, potem si je sama kriva, ne pa cel svet okol nje in naj dela na sebi, naj bo zadovoljna s sabo, šele takrat bodo tudi drugi lahko zadovoljni z njo. Ženska, ki privlači bedake, definitivno oddaja napačne signale. Je to kar kompleksna zadeva. Ene ženske skos ponavljajo iste napake in tega ne vidijo, potem pa razlagajo kako one enostavno nimajo sreče v ljubezni in bla, bla...

Pri tipih je podobna situacija, skos isti vzorci obnašanja, ki jih večina žensk ne prenese in potem pride do problemov, varanja... in se žensko označi kot nezgonjeno kurbo, ki je grozna, ker je uničila razmerje, ki je že pred njeno nezvestobo bilo čisto zanič (samo primer navajam).
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

delusional napisal/-a:džeki,jst hočem resno zvezo za 2 leti. To vem že ful časa. Ne zavidam unim ki so v zvezi že 5 let,niti unim ki imajo vsak teden drugega. Zavidam unim,ki na vsake 2 leti menjajo resnega tipa. Torej hočem 5 kvalitetnih tipov ki bodo z mano vsak po 2 leti. Al kaj,boš rekel,da je bla tvoja prva resna zveza tud zadnja?

ni fajn..po dveh letih je najbolj bedn končat..imaš nekaj skupnih stvari, veliko skupnih kolegov itd. in ravno v teh letih ko ne greš ful menjavat družbe, kar pomeni da se še na veliko naprej gledaš z njim..res, ni fajn
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Meni se pa zmeraj bolj dozdeva, da so ti omenjani ''samski tipi 30+let'' samski zato, ker so nižji od 180 cm, in ne, ker bi bili damaged goods al pa gnili. Vsaj tema o malih moških na to sugerira.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

:lol:

delusional, se ti ne zdi princip 'na dve leti menjat tipa' ful naporen? to skoraj pomeni, da ko z enim začneš, moreš met drugega že na rezervi, da se ti računica izide :D

pa se seit, pa razdelit stvari, pa iskat novo stanovanje, pa kak nov krog ljudi, da se ne srečuješ non stop....skratka ful enih težav.
Odgovori