..Evelyn.. napisal/-a:Antybaby kampanja hahahasj je dobrodošla vsaka mamica, ki bo lepo povedala, kako je blo njej fino, z njo ni nič narobe, super seksa zdj in ma še vedno lepo lulo in dojenček je največji dar življenja! No problem.
Rodila sem pred 4 meseci v 32. tednu nosečnosti (odtekla voda). Sicer je bila punčka temu primerno manjša in je imela manjši obseg glave, vendar pa vseeno ni bila tako zelo majhna, da bi bil porod zaradi tega ne vem kako lažji. Najtežji del poroda je predihavanje popadkov, ko le-ti dosežejo že kar fajn bolečo stopnjo. Ostalo se konča razmeroma hitro. V nosečnosti sem dobila samo nosečniške kg in sem sedaj že nazaj na svojih edino obseg trebuha imam še 2cm večji kot pred nosečnostjo (kar mi je všeč, ker sem prej imela bolj vdrtega). V spolnosti ni težav, fant pravi, da ne čuti razlike oziroma je celo izjavil, da se mu zdi še ožje ?!? Sem bila tudi rezana (čeprav po moje res ni blo potrebe) in so me razmeroma ok zašili, občutek spodaj je pa enak kot da ne bi bilo nobenega posega. Aja, pa strij tudi nimam (se niso mele čas nardit hehe).
Več dejavnikov je, ki vplivajo na sam porod, meni se pa zdi da je zelo zelo pomembna sama psihična priprava. Če si pozitivno naravnan potem lažje preneseš bolečine in tudi telo je manj v krču in pod stresom.