Kaj lahko potencialnemu Mr. Perfectu nudite ve?
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Horus napisal/-a:Je res, vendar predvsem pri ženskah, pa še to ne vseh =]]
Zato pa je lestvica za ocenjevanje žensk. Lahko mi je neka punca še tako všeč, pa ji bom še zmeraj masten minus prlimu npr. zaradi kajenja, in jo s tem diskvalificiral, pa če še tako dobr zgleda
pa ne moreš no čustev tako racionalizirat. vsaj ne do take meje.
načeloma sem velik racionalist, glede tega. ampak sem kljub vsem lestvicam, tehtanju in izločanju na an-ban-5 podgan ugotovila, da te neko čustvo lahko presenti, ne glede na to ali se ti to zdi primerno ali ne.
oh, believe me. im older

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Horus napisal/-a:Drgač pa, k je tam napisala ena, kok bi sebi dala =]] Sem šel gledat vaše/naše slike temo od 10 strani naprej in je vsaj kar se V kategorije tiče spisek takšen 2x 9, 5x 8 in 3x nedoločljivo zaradi čudne slike in/ali prevelikih sončnih špeglov.
Sem vedela, da ni pametno slik tja limat

Ker si se čudil moji izbiri ocene za navade, naj povem, da sem jo izbrala, ker imam veliko slabih navad, dobrih malo. Torej, pijem, kadim, obsedena s kavo, zjutraj preden grem v službo ponavadi pomijem posodo (kar je izredno moteče za ostale speče), med spanjem govorim in imam more, tudi smrčati znam, se premetavam ponoči, občasno odgrizem kak noht, jem v dnevni sobi, med gledanjem tv non stop šaltam, ne ugašam luči za sabo, igram športne stave, težim, če kdo kakšen umazan kozarec ali krožnik pusti kjerkoli, na cosmoforumu zabijem vsaj uro dnevno, ne jem zdravo, ne ločujem odpadkov, ...
Če za vsako odštejem eno točko, sem že v minusu

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!