Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

lally napisal/-a:nevem, jz dam posodo v stroj, pa take cist obicne stvari... kej zlozim ce je glih okol vrzen...

Ti mogoče kdaj reče to pa to naredi???
Jaz sem prej sesala pa tko.
Pred parimi dnevi sem pa bajto spucala ker sva bla s fantom sama doma. Bo dosti???
Zadnjič spremenil Tigi, dne 12. Jul. 2005 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Midva sva k sreči na svojem, sicer v isti bajti, ampak vseeno. Je pa ravno tako veliko dela, ker je velka bajta. Tako, da ji precej pomagam. Pa ne, ker bi mi ona rekla, ampak sama od sebe. Mam fajn strateški položaj, ker v tej bajti živita še svak z ženo, katera je podn od podna - totalna lenoba, inničesar ne naredi sama - tašča ji kuha, pere itd. Kar je fino, ker potem jaz izpadem angelček :angel:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

ne... mislm da ne... tka je bl moja mami do mojga lubija...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

lally napisal/-a:ne... mislm da ne... tka je bl moja mami do mojga lubija...

Kaj pool ni dosti??

No saj meni ne reče čist za vsako stavr. Naprimer sesat pa to sem šla sama od sebe. Samo včasih mi reče če bi pospravla kopalnco pa to.

Jaz moram priznati, da sem kar pridna. Nevem kakšna lenoba pa nisem. Kaj misliš Pepuzlin???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

ne je dost, itq da je... rekla sm da mislm da men ni nikol rekla dej to, pa ,un pa tret... itq da je kul, cist dost nardiš...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
Pepuzlin
Kršitelj/ica 2. stopnje
Kraj: Malmö-Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Pepuzlin »

Hely_3 napisal/-a:

Kaj pool ni dosti??

No saj meni ne reče čist za vsako stavr. Naprimer sesat pa to sem šla sama od sebe. Samo včasih mi reče če bi pospravla kopalnco pa to.

Jaz moram priznati, da sem kar pridna. Nevem kakšna lenoba pa nisem. Kaj misliš Pepuzlin???

ja itak da si fejst punca, k rada pomagaš, sam to je pa že too much! men se zdi da te že pošteno izkorišča! sej men je enkrat rekla, za spanje pa za hrano se morjo pa mal pomatrat tut! :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Pepuzlin napisal/-a:
Hely_3 napisal/-a:

Kaj pool ni dosti??

ja itak da si fejst punca, k rada pomagaš, sam to je pa že too much! men se zdi da te že pošteno izkorišča! sej men je enkrat rekla, za spanje pa za hrano se morjo pa mal pomatrat tut! :D

Kaj to ti je rekla????

Pol sem jaz že tok nardila, da bi lahk zaston tm žvela.
Me prav zanima kaka bo ko bo mela drugo tamlado. Jebemtiš ej.
Uporabniški avatar
Pepuzlin
Kršitelj/ica 2. stopnje
Kraj: Malmö-Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Pepuzlin »

pol bo pa vse drugač :D:D ker z napakam se človek uči!
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beyonce7 »

En pregovor pravi, da se k tašči nikol ne sme pridt v copatah. Be a lady.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

beyonce7 napisal/-a:En pregovor pravi, da se k tašči nikol ne sme pridt v copatah. Be a lady.

Ja be a lady. Kaj nej ji pol rečem kr sama nared???

Joj punce dajte kak predlog. Jst nevem.
No pa fantje tudi seveda.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Jasno. Povej ji da rada pomagaš, ampak da zdej je pa pomoč že rahlo preveč izkoristla. :!: :evil:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objava Napisal/-a monicque »

če te to toliko moti poskusi nekako povedat, da bi želela bit kaj več s svojim ali kaj v tem smislu...

...jaz ko sem pri njih ne čakam da bi mi kaj rekla, sama pospravim in tudi moj pri meni pospravlja, kuha, kar pač je treba...pa njegova mami ma drgač ful pošlihtan, prosi me pa res če nima časa ali ima kake druge opravke...zanjo mi ni problem nardit karkoli ker mi ona pri drugih stvareh pomaga...tako da se nekako usklajujemo...zaenkrat...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

In kaj ti naprimer pomaga????
Jaz njej ful pomagam. Naprimer danes mi je kr določla. Boš lahko pospravla mizo. Tukaj če boš učitila fižol. Jau !!!!!!!!!!
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Najboljš da ji poveš še taprav čas, ker drugače bo to tvoje pomaganje vzela kar za samoumevno. Been there.
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a bejby »

To pa je res kriza ne...joj res se mi smiliš.Pa tvoj dragi ve kaj vse morš delat pri bajti?Se mu zdi to normalno?Pa kaj ti tam živiš ne?
Odgovori