lally napisal/-a:nevem, jz dam posodo v stroj, pa take cist obicne stvari... kej zlozim ce je glih okol vrzen...
Ti mogoče kdaj reče to pa to naredi???
Jaz sem prej sesala pa tko.
Pred parimi dnevi sem pa bajto spucala ker sva bla s fantom sama doma. Bo dosti???
Zadnjič spremenil Tigi, dne 12. Jul. 2005 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Midva sva k sreči na svojem, sicer v isti bajti, ampak vseeno. Je pa ravno tako veliko dela, ker je velka bajta. Tako, da ji precej pomagam. Pa ne, ker bi mi ona rekla, ampak sama od sebe. Mam fajn strateški položaj, ker v tej bajti živita še svak z ženo, katera je podn od podna - totalna lenoba, inničesar ne naredi sama - tašča ji kuha, pere itd. Kar je fino, ker potem jaz izpadem angelček :angel:
lally napisal/-a:ne... mislm da ne... tka je bl moja mami do mojga lubija...
Kaj pool ni dosti??
No saj meni ne reče čist za vsako stavr. Naprimer sesat pa to sem šla sama od sebe. Samo včasih mi reče če bi pospravla kopalnco pa to.
Jaz moram priznati, da sem kar pridna. Nevem kakšna lenoba pa nisem. Kaj misliš Pepuzlin???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kaj pool ni dosti??
No saj meni ne reče čist za vsako stavr. Naprimer sesat pa to sem šla sama od sebe. Samo včasih mi reče če bi pospravla kopalnco pa to.
Jaz moram priznati, da sem kar pridna. Nevem kakšna lenoba pa nisem. Kaj misliš Pepuzlin???
ja itak da si fejst punca, k rada pomagaš, sam to je pa že too much! men se zdi da te že pošteno izkorišča! sej men je enkrat rekla, za spanje pa za hrano se morjo pa mal pomatrat tut!
Kaj pool ni dosti??
ja itak da si fejst punca, k rada pomagaš, sam to je pa že too much! men se zdi da te že pošteno izkorišča! sej men je enkrat rekla, za spanje pa za hrano se morjo pa mal pomatrat tut!
Kaj to ti je rekla????
Pol sem jaz že tok nardila, da bi lahk zaston tm žvela.
Me prav zanima kaka bo ko bo mela drugo tamlado. Jebemtiš ej.
beyonce7 napisal/-a:En pregovor pravi, da se k tašči nikol ne sme pridt v copatah. Be a lady.
Ja be a lady. Kaj nej ji pol rečem kr sama nared???
Joj punce dajte kak predlog. Jst nevem.
No pa fantje tudi seveda.
če te to toliko moti poskusi nekako povedat, da bi želela bit kaj več s svojim ali kaj v tem smislu...
...jaz ko sem pri njih ne čakam da bi mi kaj rekla, sama pospravim in tudi moj pri meni pospravlja, kuha, kar pač je treba...pa njegova mami ma drgač ful pošlihtan, prosi me pa res če nima časa ali ima kake druge opravke...zanjo mi ni problem nardit karkoli ker mi ona pri drugih stvareh pomaga...tako da se nekako usklajujemo...zaenkrat...
Life is one big drama in which you play main character. How you play it is up to YOU
In kaj ti naprimer pomaga????
Jaz njej ful pomagam. Naprimer danes mi je kr določla. Boš lahko pospravla mizo. Tukaj če boš učitila fižol. Jau !!!!!!!!!!