navezanost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

Tudi js sm malo preuč navezana na mojga :oops: Ne živiva skupaj, sicer pa sva ukop že 8 mescev.
Meni osebno mi je bilo najhuje poleti, ko sem jaz bila celo poletje odsotna in se več kot 2 meseca sploh nisva vidla.
Zdaj se sicer videvava v glavnem ob vikendih (čeprav ne živiva toliko narazen ampak žal ni časa med tednom) in mislim, da mi to kar koristi, čeprav ga pogrešam takoj ko odide.
Je pa hudo ker me zelo skrbi za njega in večkrat pomislim kaj bi bilo če bi se mu kaj zgodilo. Dejansko si ne upam več predstavljati življenja brez njega.
In ja...živiva vsak po svoje in imava oba dovolj svobode :) tako da ni velikega problema. Ni mi všeč edino to, da niti enih počitnic ne znam več preživeti sama ker ga vedno preveč pogrešam.
cajkis
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kamnik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cajkis »

jz sm na svojga izto ful navezana...sam sm pa navajena bit tud brez njega ker gre večkrat ponavadi za en tedn šlužbeno od doma...tko se lahko zgodi d gre tud 2x za en tedn na teren v enem mesecu.Je kr grozn k gre...sva že kr neki časa skp in se tega še nism čist navadla..je pa zmeri poj tok lepš k nazaj pride:Dk se pogrešaš pa to..
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
Odgovori