Tonja napisal/-a:In kak lahko nekdo o nekom sploh reče ali je ali ni pameten? Kak lahko nekdo reče, da je nekdo butast, glup, nerazgledan? S kako pravico?
Nekdo je glup, butast, nerazgledan, ker ne uporablja milijon pof*kanih strokovnih izrazov? Ker ne študira? Ker nima 9.stopnje (pa ne po rihterjevi lestvici)? Nekdo je glup, ker ne zna vdret v sistem Nase preko toliko in toliko mrež?
In nekdo je pameten, ker ima v možganih sparkiran SSKJ, slovar tujk in ostali sraj? Nekdo je pameten ker hodi z diplomo po svetu in z besedami zabija folk? Nekdo je pameten ker ima IQ nad sobno temparaturo?
Svaka čast!!!
Jaz ljudi ne sodim po tem, da je nekdo pameten in ne, ampak da je vsak posameznik talentiran za določeno področje.
Pa ne me zdaj kontra drkat ka je reko en študirani manijak, pa ta drugi pa ta tretji pa tak dalje... Prav vseeno mi je za njihovo teoriziranje, blebetanje, pametovanje in vse skupaj... Toti napiflani gobci naj raje pridejo do mene, da jim pokažem kak se lape dol zavežejo, da nehajo srat z teorijo!
Pa toti Flynn al kaj je ta model naj pride do mene, ko mi bo avto crkno, da mi ga popravi... Ah ja... S teoretičnim znanjem, to ni možno! Pa samo da bi začo nabijat o teoriji delovanja avta mu zbijem čobe.
Pa Flynn naj pride mi štrom v bajto rihtat... Aja točno... Študirani genij ne ve kaj to štrom je...
Ne prenesem teoretikov res ne... Vse kar teoretiki delajo, da z lapanjem pobirajo na kupe keša in da jih narod posluša z odprtimi gobci (like Hitlera)...
Pa čez guruje brez pripomb, ta plamena nesejo vse nadudlane pametnjakoviče.
Pa se opravičujem za svoje nizko nestrokovno blesavo mnenje, ki je odraz mojega jaza...
Ampak tisti, ki se dela bedaka, še ni nujno bedak.
Boris, vem, da boš to zdaj zanaliziral da bo glava pekla (in nem brala tistih dolgih postov), pa mi je tudi vseeno, To je MOJE mnenje okoli pametovanja... Če ga ne moreš sprejet in ga na vsak način spodbijaš, potem glej... Ne vem kaj delaš na forumu, če bi bil dobrodošel v vladi

. Pa ne vzemi tega zdj, kot da te ne maram, ker sem in tja berem tvoje poste (krajše), se ne vpikujem v tvoje mnenje, zato upam, da boš znal ravnati podobno ali enako...