Na robu zloma

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

jagoda-malina napisal/-a:Smreka ne sekiraj se, nihče ni za vse vse vredu človek, očitno pa nekdo drugače reagira na zamero, oz. jaz bolj sumim, da gre mogoče celo za ljubosumje.
Me veseli, da ti je uspelo preko foruma spoznati osebo, ki je tako blizu tebe, da se lahko celo vsak dan družita.
In ne obsojaj mene, da se smilim sama sebi, ampak mi ni do spoznavanja z nekimi bejbami, ki so stare 20 let in imajo fante. One imajo drugačno življenje kot jaz.
Nisem tukaj zato, da bi koga žalila, ampak klepetala in s tem pozabila na svoje probleme.

Ma lej...mislim da sem v tem topicu ti celo napisala, da se oglasi, ker imam isti problem, stara sem pa btw 30:) In mi je pač bedno, da se nisi, zato ker si poslušala eno bejbo, ki je ravno tako ne poznaš... In upam da razumeš mene, kako se moram počutiti, ker nikol še nobene nisem zafrknila (lahko tudi kakšno vprašaš tukaj na forumu),potem pa zvem take stvari... Sploh pa ker nisem stara 17 in sem že pozabila, da se punce dejansko lahko grejo take otročje scene...
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Nisem jaz dobila sporočila, da si kako zafrknila, ampak... ne bova zdaj o tem, ker sploh ni pomembno.

Gredo se pa tukaj nekateri čudne igrice. Dobim prej še eno sporočilce, če sem za srečanje, iz kje sem,... ko pa jaz vprašam od kje je, me pa skensla. Lahko bi mi vsaj napisala, da je razdalja problem.

Smreka a nimaš ti fanta, kar sem jaz brala tvoje poste, sem mislila, da si oddana?
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maffy »

Sam samo zacetek sem prebrala, sem pa na istem kot avtorica in iz istega razloga sva s fantom sla narazen. Kaj pa vem, ce je prav, poznam pa fanta, punca se ni hotela k njemu preselit, dokler ni bil star 36, no sedaj jo je pustil in sedaj ima novo. Ne vem pa kaj bo z mano... Zaenkrat zbiram ponudbe :wink:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

jagoda-malina napisal/-a:Pisale so mi 3 punce. Ena je samo za dopisovanje in nima želje po srečanju, ena mi je pisala ravo zate, da se je s tabo dobila, a te ne priporoča za prijateljico (sorry, da moram to napisat, ampak sama si me izzvala, mogoče ima slabe izkušnje s tabo, ali pa je ljubosumna, da bi ti spoznala še kako drugo kolegico. To jaz ne vem). Ena pa mi je še pisla, da se vidve menita, da bi se nas dobilo več. .

Tista v odebeljenem tisku sem bila jaz. Povabila sem te na srečanje, nisi odgovorila - ni problema, ti pač ne paše. Dobile smo se 4 punce, vse nad 30, 1 samska, 1 v dvomih in 2 zasedeni, popile smo pijačo in poklepetale.

jagoda-malina napisal/-a:Jaz pa želim spoznati osebo, ki mi je podobna po problemih, ki je samska in ki bi imela kdaj zvečer čas z mano ven. Ne pa, da potem reče, da ima fanta in gre ven samo takrat, ko je on službeno v tujini npr.

Meni je pa lepo spoznavati različne ljudi. Tudi tiste, ki imajo fanta (ali moža), niso vse take, da nikamor ne grejo ...

Glede teh otročarij po zs-jih pa samo ... ni vredno se ukvarjat s tem. Če želiš spoznati nove ljudi, prav ničesar ne tvegaš. Dogovoriš se na javnem mestu, v najslabšem slučaju nobena ne pride - potem pač sama spiješ eno pijačo in imaš za vsak slučaj s sabo revijo ali knjigo, če ti je bedno sedeti nekje sama.
Če pa samo sediš doma na varnem in si misliš, kako so itak vsi neresni - potem ti pa tudi prijateljstvo, ljubezen in sreča ne bodo prileteli nasproti. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Kr.ena ja res je, bila si ti, ampak prej nisem hotla poimensko. In veš kako resno bi ti vzela zadeva, če bi ti skoraj istočasno neka druga poslala sporočilo, da ne nasedaj isti osebi za katero si mi ti pisala, da bi se dobile. Odgovorila nisem nobeni, ker mi je vse skupaj čudno izpadlo kot neka fora.

Jaz imam kolegic dovolj za klepet, ampak vsaka, ki spozna fanta ni šans, da bi enkrat samkrat šla še kam brez njega. Tako, da res hočem spoznati samske, ki imajo čas, ne samo za pijačo, ampak sprehod, obisk kakšne poletne prireditve, za izlet,... ne pa da pripelje s seboj še fanta, potem jasno ne pristopi noben samski fant s katerim bi lahko navezala stik. Takšnih imam pač dovolj za skupinsko družbo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

V bistvu je grdo od tebe, da iščeš prijateljice samo zato, ker je to del tvoje taktike iskanja tipa. Rabiš družbo, ker bi čudno izpadlo, če bi šla sama ven. Ampak v bistvu bi pa šla ven samo zato, da bi kdo do tebe pristopil, ne pa zato, ker bi si s to punco res želela preživeti urico na pijači. Nisi nič boljša od tistih, ki tipa že imajo in potem skenslajo vse ostale.

Poleg tega pa tvoja taktika ni najboljša, ker pri samskih puncah vedno obstaja možnost, da dobijo fanta in nimajo več časa zate, tiste, ki so že vezane, pa še vedno kam grejo same (ja, obstajajo), so pa za ziher :).
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

jagoda-malina napisal/-a: In veš kako resno bi ti vzela zadeva, če bi ti skoraj istočasno neka druga poslala sporočilo, da ne nasedaj isti osebi za katero si mi ti pisala, da bi se dobile. Odgovorila nisem nobeni, ker mi je vse skupaj čudno izpadlo kot neka fora.

Če bi mi ena poslala tak zs, da je recimo Smreka neresna in naj se ne menim z njo za srečanje, ne bi naredila čisto nič drugače. Kaj pa lahko izgubim? Ob dogovorjeni uri pridem na dogovorjeni plac, se usedem, naročim pijačko, pomežiknem kelnerju in preberem par poglavij knjige. No big deal.
jagoda-malina napisal/-a:Jaz imam kolegic dovolj za klepet, ampak vsaka, ki spozna fanta ni šans, da bi enkrat samkrat šla še kam brez njega. Tako, da res hočem spoznati samske, ki imajo čas, ne samo za pijačo, ampak sprehod, obisk kakšne poletne prireditve, za izlet,... ne pa da pripelje s seboj še fanta, potem jasno ne pristopi noben samski fant s katerim bi lahko navezala stik. Takšnih imam pač dovolj za skupinsko družbo.

Se strinjam z Jullio.
In še tole: če si že izpostavila tule svoj problem, ti brez slabe vesti povem svoje mnenje, ti pa razmisli sama pri sebi.
Z ljudmi se družimo, ker smo v osnovi socialna bitja. Ne zato, da bi imeli od tega neke konkretne koristi. To potem ni prijateljstvo.
In še en vtis sem dobila - praviš, da vse ženske, ko spoznajo fanta, ne gredo več nikamor same. Na podlagi česa tako sklepaš? Ali si ti tako počela, ko si bila v zvezi?
Dobro je obdržati del samostojnega življenja tudi ko si v zvezi. Ne "za vsak slučaj", ampak ker se moramo vsi razvijati tudi kot samostojne osebnosti. Le kot zrela, samostojna osebnost lahko spoznaš zrelega, samostojnega tipa. Ki bo s tabo, ne zato, ker mu je bad biti sam v družbi, kjer so vsi poparčkani, ampak bo s tabo zato, ker si mu res všeč, ga privlačiš in te bo ljubil.

Vem, da je kriza biti kar naenkrat pri tridesetih samski, ko se ti življenje obrne v čisto drugo smer, kot si mislila. Meni je v podobnem obdobju najbolj pomagalo spoznanje, da je lepota življenja v njegovi nepredvidljivosti. To dela življenje zanimivo! Gotovo je varno in udobno živeti življenje po ustaljenih tirnicah, kjer gre vse gladko. Ampak to uspe redkokomu (čeprav pri marsikomu tako zgleda). In to tudi ni cilj.

Poskusi vzeti to obdobje kot obdobje, v katerem boš spoznala samo sebe, se družila z različnimi ljudmi - ne zato, da ti predstavijo bodočega očeta tvojih otrok, ampak zato, ker so zanimivi sami po sebi. Lahko so ti všeč, lahko ti niso, od vsakega pa dobivaš nove vpoglede, nove izkušnje ...
In ko boš najbolj uživala v svojem življenju, se bo mogoče pojavil The Pravi. Mogoče. Lahko pa tudi ne.
In čeprav sicer ne verjamem v take površne puhlice, se je tale večkrat izkazala za resnično: dokler bo tvoj glavni cilj spoznati partnerja za vse življenje in boš vse počela s tem namenom, ga ne boš spoznala. Take "desperate" vibracije ne pritegnejo nikogar - ali pa le totalno brezvezne tipe. Ko boš najmanj mislila na to, se bo zgodilo. :)

Želim ti vse dobro. Pa brez zamere - sama veš, katere stvari v mojem postu se nanašajo nate in katere ne. Ti samo razmisli o vsem skupaj.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Se ful strinjam z julijo in kr.eno.
Verjetno ne misliš nič slabega (jagoda) ampak pomisli - je prava prijateljica tista, ki je s tabo petke in svetke ko nima fanta, potem pa te zapusti ko ga dobi, ali je to tista, ki tudi če ima fanta, si bo vedno vzela čas zate, pa ne samo za pijačko enkrat na teden ali mesec, ampak tudi za kakšne izlete, morje itd... Jaz osebno (čeprav me očitno nekatere ne priporočajo za prijateljico) sem si VEDNO vzela čas zanje, nikoli, ne sedaj ne v preteklosti nisem visela samo s tipom, ker si ne želim pri 50ih obrnit okol in sprevidit, da se obtičala v zakonu s človekom in da mi je on vse, kar imam v življenju. In to vejo vse moje prijateljice, nekatere so z mano že več kot 15 let. In poudarjanm - sem šla tudi za par dni na morje pa ne vem kam še, brez fanta, ker pa res ni fore, da cele dneve visim s partnerjem.
In žalostno se mi zdi tudi to, da tukaj punce namesto da bi same "preverile" zadevo, verjamejo kar enim, ki jih ravno tako ne poznajo.
Jaz sem se zadnjič dobila pač s kr.eno in še dvema dekletoma, mele smo se fajn (pa vse smo bile 30+), dobile se bomo še kdaj, mogoče s katero večkrat, s katero manj.
Mislim tudi jagoda, da ti preveč takoj pričakuješ samo enega človeka, s katerim se boš spoprijetaljila, pa mislim da to ni pravi način - glede na to, da smo si ljudje različni, se mi zdi spoznavanje prijateljic isto kot spoznavanje fantov- pač nekaj jih boš morala spoznati, da boš našla tisto "sorodno dušo", za katero misliš, da se bosta najmanj ujemali. Vse pač ne gremo skupaj in to ni nič narobe. Narobe je samo, kot sem že omenila, da verjameš neznankam tukaj in ne preveriš sama. Jaz ljudi sodim, ko jih spoznam in poznam- ne na podlagi drugih mnenj.
Skratka, lepo te vabim da prideš na kakšno sreačnje za začetek, pa boš kmalu videla kako pa kaj...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

jullia_ napisal/-a:V bistvu je grdo od tebe, da iščeš prijateljice samo zato, ker je to del tvoje taktike iskanja tipa. Rabiš družbo, ker bi čudno izpadlo, če bi šla sama ven.

A ni že takoj na začetku povedala, da išče prijateljico, ki je na istem kot ona, ki rabi družbo za ven hodit, da bi spoznavala fante.
Meni se zdi, da skoz povdarja, da prijateljic za klepet ima dovolj, a so doma, ker imajo fante.
Če se ne najdete v njeni vlogi ji ne težit kakšna je in kaj išče in ne jo spreminjat in ji vsiljevat samega sebe.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Jagodamalina jaz ti svetujem, da rajši začneš ven hodit z moško družbo.
Tele kolegice tukaj bi se ti potem trudile še tipe speljevat, če bi šle s tabo ven. Bolje, da z njimi greš samo na pijačko.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

ana27 napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:V bistvu je grdo od tebe, da iščeš prijateljice samo zato, ker je to del tvoje taktike iskanja tipa. Rabiš družbo, ker bi čudno izpadlo, če bi šla sama ven.

A ni že takoj na začetku povedala, da išče prijateljico, ki je na istem kot ona, ki rabi družbo za ven hodit, da bi spoznavala fante.
Meni se zdi, da skoz povdarja, da prijateljic za klepet ima dovolj, a so doma, ker imajo fante.
Če se ne najdete v njeni vlogi ji ne težit kakšna je in kaj išče in ne jo spreminjat in ji vsiljevat samega sebe.

No in jst sm ji takoj rekla da sem na istem, pa še kakšen zs je dobila od bejb, ki so na istem... Ampak se je pač odločila, da bo verjela drugim neznankam in da tega ne bo izkoristila. In tukaj ji noben nič teži, hočemo ji samo dopovedat, da če ne bo sama se lotila in kakšne stvari preverila, ampak bo sedela za računalnikom in poslušala "nasvete" ne bo nič.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

matjazd napisal/-a:Jagodamalina jaz ti svetujem, da rajši začneš ven hodit z moško družbo.
Tele kolegice tukaj bi se ti potem trudile še tipe speljevat, če bi šle s tabo ven. Bolje, da z njimi greš samo na pijačko.

Po moje še za pijačko nismo vredne časa :rolleyes:
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Evo bom prišla z novico na dan:
Našla sem jaz novega fanta. :razz:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ aleluja :flehan: ...

zdej pa ne rabš več frendic ane :lol:
The secret of success is consistency of purpose.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

micamaca napisal/-a:^ aleluja :flehan: ...

zdej pa ne rabš več frendic ane :lol:

Zakaj že ne :?:
Odgovori