Katera bolečina je najhujša?
-
- Komunikatorka
Najhujše bolečine:
- Zlomljena noga ... mal je mankal da bi bil odprti zlom. Kak je pa to booooleeel
- ugriz psa ( ampak sm bla najprej tak v šoku da sploh nč nism mogla
šele pol sm se zavedla kaj se je zgodil )
- ko so mi rastli modrostni zobje ( 14 dni nism mogla orng ust odpred da bi kaj pojedla
)
- vnetje mehurja
- Zlomljena noga ... mal je mankal da bi bil odprti zlom. Kak je pa to booooleeel

- ugriz psa ( ampak sm bla najprej tak v šoku da sploh nč nism mogla

- ko so mi rastli modrostni zobje ( 14 dni nism mogla orng ust odpred da bi kaj pojedla

- vnetje mehurja

>> GooD GirL Gone BaD <<
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
Kar se zobobola tiče, morem priznat, da niti prav ne vem kakšna je bolečina, saj še nikoli nisem imela hujšega zobobola
.
Tudi z menstrualnimi krči nimam problemov trenutno, je pa to meni ena groznih bolečin. Kakih hujših poškodb prav tako nisem imela, zato tudi o tem ne bi znala kaj rečt, pa tudi pri seksu nikoli nisem imela kakih bolečin.
Tak da, meni je glavobol

Tudi z menstrualnimi krči nimam problemov trenutno, je pa to meni ena groznih bolečin. Kakih hujših poškodb prav tako nisem imela, zato tudi o tem ne bi znala kaj rečt, pa tudi pri seksu nikoli nisem imela kakih bolečin.

Tak da, meni je glavobol

Wuuuuuuuuuu...migrena ej...zobobolov nimam!
Enkrat sem imel na morju tako močno migreno da tudi vstati nisem mogel...glava me je toliko bolela da nisem mogel spati niti vstati niti nič...samo trpel sem celo noč...to so bile pa take muke ej da je groza...pa še bruhalo se mi je zaradi glavobola...ampak nisem nič mogel
Pa enkrat ko sem bil mlajši sem se preveč zakadil trave in imel over dose pomoje...ker sem samo gledal lahko...tudi govoriti nisem mogel niti se premakniti..takrat sem mislil da bom umrl...samo čakal sem in trpel da mine...kriza ej...takrat sem potem tudi nehal travo kaditi ker sem se zamislil nad sabo
Enkrat sem imel na morju tako močno migreno da tudi vstati nisem mogel...glava me je toliko bolela da nisem mogel spati niti vstati niti nič...samo trpel sem celo noč...to so bile pa take muke ej da je groza...pa še bruhalo se mi je zaradi glavobola...ampak nisem nič mogel

Pa enkrat ko sem bil mlajši sem se preveč zakadil trave in imel over dose pomoje...ker sem samo gledal lahko...tudi govoriti nisem mogel niti se premakniti..takrat sem mislil da bom umrl...samo čakal sem in trpel da mine...kriza ej...takrat sem potem tudi nehal travo kaditi ker sem se zamislil nad sabo

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- _~**SaaŠii**~_
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
mene je do zdej najbolj bolela prevara in srčne bolečine
res, v tistih trenutkih, bi rajše mela menstrualne krče, migreno, zobobol, popadke..vse naenkrat, pa ne bi blo tok hudo
drugače pa od bolj ''fizičnih'' -> bolečine po operaciji na nogi ko tut hodit nisem mogla
, pa ko sem imela rotavirus in sem bruhala cele dneve, in tut ko ni blo več nič v želodcu sem bruhala - to pa tako zelo boli 

drugače pa od bolj ''fizičnih'' -> bolečine po operaciji na nogi ko tut hodit nisem mogla

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven