da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

anjaribica napisal/-a:.S tem, ko pojeste parterjevo spermo, mu samo dokažete koliko vam pomeni in koliko ga ljubite.

:D :D Potem gre tudi obratno? Če nočem partnerjeve sperme nikjer v mojih ustih to pomeni, da ga ne ljubim dovolj. :cool:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

anjaribica je napisal/a:
.S tem, ko pojeste parterjevo spermo, mu samo dokažete koliko vam pomeni in koliko ga ljubite.

Joj joj...manj se ne bi mogla strinjat... :rofl:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

anjaribica napisal/-a:S tem, ko pojeste parterjevo spermo, mu samo dokažete koliko vam pomeni in koliko ga ljubite.

ko boš s tvoje najljubše skodelice za kavo popila fantovo lulanje, takrat boš svojemu fantu dokazala da ga zares ljubiš. :wink:
haha, kake mate eni ej :rofl: ja zihr je merilo ljubezni al požreš spermo al ne.Mislm nevem, sej sm kr brez besed ostala.

Predstavljejte si, kako bi se ve počutile, če bi vaš partner vsakič, ko bi imel opravka " s taspodnjo" tekel v kopalnico in pljuval v umivalnik.Ja, grdo bi ga gledale.Tudi me imamo svojo telesno tekočino, prav tako kot moški.

ej če mu ne paše tejst in če more pljunit ven pa naj izpljune.Mislm nevem zakaj bi komplicirala s tem.Zdej bom pa celo zdraho nardila pa ga proglasila, da me sploh ne ljubi, če mu okus ne bo všeč in če bo mogu izpljunt ven.
oh punca, a če tebi reče tip da skoči v gnoj da mu dokažeš da ga ljubiš boš to storila?
Mislm nevem, ena merila so, samo da bom pa počela nekej kar ne maram in da bo to njemu nek dokaz, pa ne hvala.Če ma take želje in če mu je cilj v življenju, da mu punce s požrto spermo in ostalimi izločki morjo dokazvat kako ga majo rade, naj pa gre pa naj si najde eno ki bo to počela.jaz sigurno ne bom, ker nisem nobena sužnja!
ti dekle pa kar počni, da bo vedel kako ga imaš rada

:lach:
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

anjaribica napisal/-a:Preveč se obremenjujete s tem " pojesti spermo, ali jo pljuniti ven "!čist enostavno je.Če si pripravljena na to, boš to tudi naredila, drugače pa brez zveze se neki trudit.Ta tekočina ne škoduje nikomur.S tem, ko pojeste parterjevo spermo, mu samo dokažete koliko vam pomeni in koliko ga ljubite.

Predstavljejte si, kako bi se ve počutile, če bi vaš partner vsakič, ko bi imel opravka " s taspodnjo" tekel v kopalnico in pljuval v umivalnik.Ja, grdo bi ga gledale.Tudi me imamo svojo telesno tekočino, prav tako kot moški.

me se obremenjujemo? tle se očitno samo ti, če temu rečš dokaz ljubezni :D brez zamere... če mu sede laufat si zobe umit pa naj :D js ga čist razumm :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jah, jest tud nism za te fore, da bi mu pršlo men v usta...pa ga mam vseen rada. Upam, da mi verjame :D
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

...
Zadnjič spremenil zmajčica*, dne 01. Sep. 2009 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Men ej všeč, če mi kdaj na trebuščka, sam pol včasih to gre vse drugam, kot pa tja :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

anjaribica napisal/-a:Aja, pa še to.ko se boste odločile to narediti, naj vam povem, da boste s tem dokazale svojemu najdražjemu, da ste ga zares sprejele.

nočem niti vedet kaj počneš z njegovimi ostalimi iztrebki ... v imenu ljubezni ... seveda

...
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Aphrodite »

sicer ne delam to iz dokazovanja ljubezni, ampak mi je kr kul če mu pride v moja usta :roll: njemu pa tut in dokler nama paše, bova to počela :D sicer sem se na okus že navadila imam pa tut posebno tehniko pri ''požiranju'' :wink:
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

pr meni pa ni govora, da bi mu prišlo v moja usta. meni je to naravnost nagravžno in ni šans da bi tisto pogoltnila. ok sej tega ni še nikol predlagou sam če bo kdaj...ni šans. večkrat pa "maževa" po joškah ali po ritki. :oops:
anjaribica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a anjaribica »

Vsak ima svoje razmišljanje o tem kako in kaj.Če imaš z partenerjem zares dober odnos, boš za njega naredila vse, tako kot bi on naredil zate.Seveda pa je za vse pomembno, da je prisotna ljubezen.Za nekatere je to pač tabu, za druge pa spet ne.Vsak pride enkrat do tega.Tako pač je to.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Saj meni požiranje ni tabu. Pač okus mi ni ne vem kako dober pa tudi ne vidim kako bi zaradi tega kaj bolj užival partner, kaj šele jaz.
Na srečo moj partner razmišlja skoraj enako kot jaz in mi je sam že takoj povedal da noče, da požiram in tudi navedel razloge.
Požiranje je res zadnji dokaz ljubezni, če se oba partnerja strinjata pa je seveda lahko nekaj povsem normalnega.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

anjaribica napisal/-a:Vsak ima svoje razmišljanje o tem kako in kaj.Če imaš z partenerjem zares dober odnos, boš za njega naredila vse, tako kot bi on naredil zate.Seveda pa je za vse pomembno, da je prisotna ljubezen.Za nekatere je to pač tabu, za druge pa spet ne.Vsak pride enkrat do tega.Tako pač je to.

a njegov kakec bi tudi papala ? ... v imenu ljubezni?

...
anjaribica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a anjaribica »

puma napisal/-a:
anjaribica napisal/-a:Vsak ima svoje razmišljanje o tem kako in kaj.Če imaš z partenerjem zares dober odnos, boš za njega naredila vse, tako kot bi on naredil zate.Seveda pa je za vse pomembno, da je prisotna ljubezen.Za nekatere je to pač tabu, za druge pa spet ne.Vsak pride enkrat do tega.Tako pač je to.

a njegov kakec bi tudi papala ? ... v imenu ljubezni?

...

Mislm ej, ste pa eni negravžni.Kako vam lahko to pade na pemet, da kej takega napišete.HALO!!!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

dej definiri mi kaj tebi predstavlja beseda vse.Meni ta beseda v tem primeru predstavlja popolno podrejenost tipu, da nardiš vsako stvar ki je njemu všeč, čeprav tebi ni všeč, čeprav je tebi recimo muka.Med drugim tudi to kar je puma predstavila.vse je pač vse in če bi te partner prosil da v znak njegovega ugodja in ljubezni poješ njegov ritni izloček bi očitno ga, če moraš vse naredit zanj.
in ne požrtje sperme ni tabu, samo pač ne paše vsakemu okus, mislm a ni logično?
Odgovori