anjaribica napisal/-a:S tem, ko pojeste parterjevo spermo, mu samo dokažete koliko vam pomeni in koliko ga ljubite.
ko boš s tvoje najljubše skodelice za kavo popila fantovo lulanje, takrat boš svojemu fantu dokazala da ga zares ljubiš.
haha, kake mate eni ej

ja zihr je merilo ljubezni al požreš spermo al ne.Mislm nevem, sej sm kr brez besed ostala.
Predstavljejte si, kako bi se ve počutile, če bi vaš partner vsakič, ko bi imel opravka " s taspodnjo" tekel v kopalnico in pljuval v umivalnik.Ja, grdo bi ga gledale.Tudi me imamo svojo telesno tekočino, prav tako kot moški.
ej če mu ne paše tejst in če more pljunit ven pa naj izpljune.Mislm nevem zakaj bi komplicirala s tem.Zdej bom pa celo zdraho nardila pa ga proglasila, da me sploh ne ljubi, če mu okus ne bo všeč in če bo mogu izpljunt ven.
oh punca, a če tebi reče tip da skoči v gnoj da mu dokažeš da ga ljubiš boš to storila?
Mislm nevem, ena merila so, samo da bom pa počela nekej kar ne maram in da bo to njemu nek dokaz, pa ne hvala.Če ma take želje in če mu je cilj v življenju, da mu punce s požrto spermo in ostalimi izločki morjo dokazvat kako ga majo rade, naj pa gre pa naj si najde eno ki bo to počela.jaz sigurno ne bom, ker nisem nobena sužnja!
ti dekle pa kar počni, da bo vedel kako ga imaš rada