Australia`s next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Meni pa ona deluje čisto kot megla :gruebel: nima tiste 'odločnosti', ni vpadljiva, pač ne opaziš je, že drži se čisto 'poklapano', nesamozavestno in zato meni ni všeč.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

kakorkoli. stvar je pač taka, da je alice rojena za na runway, pa tudi na vseh fotkah je huda. jebiga, ona tam poklapano stoji, cela meglena ampak končni rezultat je pa high fashion foto.
steph je res luštna in simpatična, ampak kaj ko je visoka meter čevap.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

alice mi je u faco kul..ne lepa, ampak nekej posebnega, AMPAK use ostalo mi ni usec, se najmanj to, da je totalno anoreksicna in pol se zmaga (saj se bolj ne bi mogl podpirat shiranosti) :roll:
Zivljenje je piskotek!
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

^^ kolikor vem, Alice ni anoreksična, ima pač tako strukturo. Če se pa motim, me popravite.
In jebat ga, moda je to.
Kar se tiče da je Alice zmagala je pač naravni talent in konckoncev je Steph še mlada in itak bo tudi uspela.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ta šov je bil po tv že nekaj časa nazaj in sem ga takrat gledala. Alice je na prvi pogled res taprava manekenka, ampak ta njena osebnost, brezdušnost in pasivnost mi je pa totalno mimo. Ravno zaradi tega sem navijala za Jordan in Steph.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Joj meni pa je šla Jordan vedno tako na živce. Niti nevem zakaj, enostavno je ne morem videt.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Jst se bom kr strinjala s posti od Poison Girl.. Alice ma obraz za haute couture, medtem ko je Steph pač na ravni bolj komercialnega modela (jst jo vidm recimo na Victoria's secret runwayu al pa kej podobnega).. ne vem, ni mi taprava za model, jst je nikol ne bi dala v modno zgodbo v Vouge recimo. Steph ma mogoče res mal boljšo osebnost, sam koga pa to briga v svetu mode.
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Meni je pa Jez car, res ^^
Skoz celo oddajo mi je bil zlo fajn, dobre izjave ma pa nasmeješ se pa tud glede usega sm se 100% strinjala z njim.
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

a_pikica_a napisal/-a:^^ kolikor vem, Alice ni anoreksična, ima pač tako strukturo. Če se pa motim, me popravite.

Ja, tako strukturo ma... in je še povdaril oni sodnik, da sta obe punci zdravi in da nista anoreksični.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

na kateri televiziji gledate te resničnostene šove americans next top model pa avstralski? kje vrtijo tekoče sezone?
jaz učasih ujamem na tv3 , ampak so same stare epizode :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

torrenti ali pa youtube :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

ajoj ta youtube sucks :/
zdele sem gledala 10 krog 1 del ampak sistem je čist zmeden tako da hočem gledat 2 del pa ne najdem od začetka oddaje...
a ma katera PO VRSTI od recimo 10 kroga pa naj nalima linke pliiiiis :)
pa še ostale kroge ki so bi prosila
Odgovori