Heroes

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Js sm že včeri pogledala (sori sam link ne vem kje nej najdem do torenta od tega k sm js zloadala)..
Naslednji teden je zadnji del sezone! Stavka pa to :evil:
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

a res bo konc :cry: :( :cry: neeeeeee!!!!nesme bit :cry: :!:
weeehehehe...če je tak fajn nanizanka...mogoč bojo pa sam tk naredli pa bo po stavki še dalje, ko tu pr hirosih je tk vse možno-vsi vstajajo od mrtvih pa tak dalje :D
ka bomo pa pol gledli... :(

lp
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

brez veze. že gossip girl smo čakali, zdaj pa bomo še to (ki je meni boljša serija od gg). upam, da bo to le za kratek čas.

OT: kravzlbavc, vem, da si razočarana (jaz tudi), ampak raje zbriši dva smeška. :wink:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

komaj včeraj sem pogledala novi del. konec nas pusti čakati. pa zakaj mora biti drugi teden konec?! upam, da ne bo...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Ja kaj je bil pa to za en konec?? Zlo dvoumno spet, poleg tega so pa take 'ubil' da bi jih kr nekam poslala... To se pol nardi k morjo na hitr zaključit. Menda da če bo stavke kmal konec da bo letos še okoli sedem (?) delov.
Važn je to da je Milo čist hot :flamingdev:
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka

ok nebo še konc očitno..ker je pisalo TO BE CONTINUED!!jeee...
je pa res vsak del bol napet ej..matr kako domišlijo majo eni, vsaka jim čast :)
lp
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Joj, ma zakaj so tako koncali. :(
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

he he he. to je bil kao kr po hitrem postopku zaključen zadnji del sezone. očitno se jim resno hlače tresejo, da ne bojo dobil scenarijev za naprej :D sam mi je blo tok smešn, ko je peter odpisu una vrata na konc. k da ne bi blo laži da gresta enostavno oba skoz zaprta :)

ta sylar mi gre pa že močno na živce. kaj ga ne fentajo že enkrat noooo! :x
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Na živce ti gre Sylar? Res? :)
Meni je pa ravno v tem delu ful k srcu prirasto. Taka legenda mi je bil, ko je brez kakega pomisleka ustrelil ono Mayo, ko je začela jokat, da ji je lagal in brata ubil heh. :D
Pol pa še tak reko "now, look what you made me do" al nekaj takega. Heh prav na faci mu je pisalo "ženska, ne gnjavi."

Se vidi da Alejandrota in Maye nikoli nisem marala. :P
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

jooooj :box: zakaj je moralo biti konec?! upam, da bodo novi deli čimprej, ker je spet zanimivo. so kar v redu končali, se mi ni zdelo, da so se "oprijeli zadnje bilke", dali so nam precej za razmišljati.

po moje se bosta nathan in nikki rešila; nathana bo rešila clairina kri, za nikki pa še ne vem. sylar je nepogrešljiva vloga v seriji, zato mislim, da bo še vsaj kakšno sezono strašil okrog, sploh zdaj, ko je dobil nazaj moči.

komaj čakam nove dele.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

ooo glih Nathan :cry:
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Mene je moj lubek že dolgo prepričeval, da bi gledala Heroese, pa me ni mogle prepričati. Potem pa sem enkrat brala neke kritike in se odločila, da naj bo - bom pogledala 1. del ... In sem tako "not padla" v zadevo, da sva v 3 dneh pogledala celo 1. sezono in nekaj delov druge (kolikor so jih pač do takrat posneli). In največje mučenje mi je bilo zdaj te zadnje tedne, ko so tile deli tako počasi capljali na sceno. Res mi je žal, da so se na koncu zaradi stavke stvari odvijale tako hitro, ker bi gotovo bilo dosti bolj zanimivo, če bi videli malo več podrobnosti in zapletov. Zdaj pa čakajmo na nove dele, ki bodo spomladi (vsaj upam). :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

FreakChiq napisal/-a:Se vidi da Alejandrota in Maye nikoli nisem marala. :P
Jst tut ne. K sm prvic ju vidu, sm si mislu "P***a ker lame superpower, ko jokam ljudje umrejo boo hoo". In zenska skos joka. Dobr da je se njo ubil poleg brata, ker naslednjic ko bi zanjo bli tisti dnevi v mesecu bi najbrz ona bla tista, ki bi ubila 97% svetovnega prebivalstva.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka

Mahagonij napisal/-a:
FreakChiq napisal/-a:Se vidi da Alejandrota in Maye nikoli nisem marala. :P
Jst tut ne. K sm prvic ju vidu, sm si mislu "P***a ker lame superpower, ko jokam ljudje umrejo boo hoo". In zenska skos joka. Dobr da je se njo ubil poleg brata, ker naslednjic ko bi zanjo bli tisti dnevi v mesecu bi najbrz ona bla tista, ki bi ubila 97% svetovnega prebivalstva.

sej ni umrla so jo rešli z krvjo :)
druagač pa tipično za latinoameričane(-oz.stereotip ki ga v vrjetno iz limonad poberejo) skos se jokajo za brezveze :roll: pa nč jasno kako sposobnost ma baba...kr neki..brezveze....
men tud nista bla preveč zanimiva,pa hiro v preteklosti je biv rahlo nezabaven...drugač pa itak svetovna zgodba...
sam bogi adam.. :eek: najhujš kazn ka jo človk lah doživi...ujuj
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Jaz pa se ukvarjam z nečim drugim. A se komu sanja kakšno moč ima Angela Petrelli? Ker je nikjer ne pokažejo, vsaj direktno ne ... :?
Odgovori