Gumijasti cokli
joooj, mni so tk ogabni... zadnič enkrat sm vidla u mestu eno fino gospo, ko je vedno tk zrihtana. NE! Zanč je mela gr bele hlače, bluzo, pa roza tte ogabne plastične šuhe. Ka so ž - kao neki krokodilčki.. BLjak..
Sam sm pa js tud slišala da so blazno fajni, k jih nosi celo ena bio eneargetika, pa je žesnka fuul nt u tte zdrave stvari, pa sami naravni materiali.. No, pač js jih ne dam gr, pa če mi plačajo..
Sam sm pa js tud slišala da so blazno fajni, k jih nosi celo ena bio eneargetika, pa je žesnka fuul nt u tte zdrave stvari, pa sami naravni materiali.. No, pač js jih ne dam gr, pa če mi plačajo..

- chatterbox
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
- mikeylove*
- Sramežljivka
men niso všeč..pač, za vrtna opravila, drugam jih ne bi obula..
sam me je pa zadnč skor šok, kr sta bla moja dva pač v Italiji, v šopingu, pa prideta domou, pa moj fotr s temi "čevli"
..!!
pa mi reče, da če niso fajn..pa sm bla odločno proti, sam k mi je dau za probat, pa so res udobni pa to..ampak nč več..ne bom jih nosila..

sam me je pa zadnč skor šok, kr sta bla moja dva pač v Italiji, v šopingu, pa prideta domou, pa moj fotr s temi "čevli"

pa mi reče, da če niso fajn..pa sm bla odločno proti, sam k mi je dau za probat, pa so res udobni pa to..ampak nč več..ne bom jih nosila..

meni niso všeč. zanimivo je, da so take barvaste (kar mi je sicer všeč, vendar ne na obutvi). nikoli jih nebi obula za sprehod ali nakupovanje. mogoče sprejemljivo za na plažo, vendar jaz še vedno ostajam raje zvesta mojim japonkam. 

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel