Jst se bom upisala v fitnes k bom mela stalne dohodke, ker 5 jurjov na mesc mi nekak ne znese u izi
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
ja jz tud v sunnyja hodm, ene 4x na teden... delam skos za rit, nogice pa trebuscek...
jz sm dala pa sam 19.800 za 3 mesce kok je dobr ce mas prjatle, hihi
men je ful fajn ta fitnes... lepo urejen, una savna tud prou pride, sam men se ni znesl jit ( mi vedno cajta primankuje), pa ful dobre solarije majo...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Že kakih deset dni al mogoče mal več hodim vsak dan po dve uri v fitnes, prej pa nisem skor nč gibala. Zdej me pa fuuul bolijo kolki, tko da komi hodim, to pa verjetn ni glih dobr? Se bojim, da se mi ne bi kej sklepi obrabl al pa kej tazga ... A mi loh kdo pove, kaj delam narobe? Ful laufam na tekaču, sem na orbitreku, steperju, na napravah bol mal. A je možno, da ne znam tečt pravilno, pa pol obremenjujem kolke?
Obutev maš primerno? Ne vem, kaj bi lahko bilo ...
Že kakih deset dni al mogoče mal več hodim vsak dan po dve uri v fitnes, prej pa nisem skor nč gibala. Zdej me pa fuuul bolijo kolki, tko da komi hodim, to pa verjetn ni glih dobr? Se bojim, da se mi ne bi kej sklepi obrabl al pa kej tazga ... A mi loh kdo pove, kaj delam narobe? Ful laufam na tekaču, sem na orbitreku, steperju, na napravah bol mal. A je možno, da ne znam tečt pravilno, pa pol obremenjujem kolke?
Obutev maš primerno? Ne vem, kaj bi lahko bilo ...
Če res dosti tečeš, je obutev zelo pomembna... Nabavi kvalitetne teniske, ki so namenjeni prav teku!