Na potovanje z drugo
Ok, k ene pravte, ne bi mu pustila, sj je človk, lahko me prevara...A pol bi mu na tak način preprečevale, da vas prevara?!
Ja ni šans ane, če ma tako željo po tem, da bi me prevaru, pa nej me, pa nej ma pol še tok jajc, da mi to lepo pove...pol pa že sam ve, kaj to prnese za sabo. Midva si nikol nč ne prepovedujeva, oba veva, kaj lahko in kaj ne in si zaupava...če bo pa to kdo izkoristu, pol pa jebi ga.
Ja ni šans ane, če ma tako željo po tem, da bi me prevaru, pa nej me, pa nej ma pol še tok jajc, da mi to lepo pove...pol pa že sam ve, kaj to prnese za sabo. Midva si nikol nč ne prepovedujeva, oba veva, kaj lahko in kaj ne in si zaupava...če bo pa to kdo izkoristu, pol pa jebi ga.
Mimi_M napisal/-a:V zvezi s to temo je bil zadnjič na drugem forumu en dober komentar, da dobro, da ženske "pustijo" svoje moške v služboin da so pisalne mize ali wc-ji zelo priročni za en hiter seks...
Dobra ja

Ni vazn, kje so vasi moski, lohk tud par km stran od vas, pa vas lahko prevarajo, tko da.. Odvisno kasno zvezo imata.
Aha, se strinjam z Yazmeen
Si nikol ne bi drznla tipu (kermu kol do zdej) nečesa PREPOVEDAT... men se to že sliš smešn, kaj šele, da bi mu dejansko rekla "ej, hani ban, sam tole ti bom pa js prepovedala in maš da me ubogaš..."... Aha, me zanima, ne bi šou za en mesc, ampak za vedno (tale zdejšn namreč).
In isto prčakujm js od drugih.
Seveda je zaželeno, da se pove, kaj čutš do tega, da te skrbi, da ti ob misli na to ni nč kej fino itd, ampak če bo partner hotu jt, bo šou, ne glede na to, kaj bo/ne bo ta druk reku. In če hoče varat, isto. Pousod ne morš lest za njim, tut če je to sam vikend, prevare pa kt vemo se dogajajo kadarkol.
Glede tega sm usakmu ful zaupala, pa se mi zdi, da sm (kar se tega tiče), dobr "skoz pršla", tko da vem, da neke prepovedi in prošne za dovoljenje niso rešiteu.

Si nikol ne bi drznla tipu (kermu kol do zdej) nečesa PREPOVEDAT... men se to že sliš smešn, kaj šele, da bi mu dejansko rekla "ej, hani ban, sam tole ti bom pa js prepovedala in maš da me ubogaš..."... Aha, me zanima, ne bi šou za en mesc, ampak za vedno (tale zdejšn namreč).
In isto prčakujm js od drugih.
Seveda je zaželeno, da se pove, kaj čutš do tega, da te skrbi, da ti ob misli na to ni nč kej fino itd, ampak če bo partner hotu jt, bo šou, ne glede na to, kaj bo/ne bo ta druk reku. In če hoče varat, isto. Pousod ne morš lest za njim, tut če je to sam vikend, prevare pa kt vemo se dogajajo kadarkol.
Glede tega sm usakmu ful zaupala, pa se mi zdi, da sm (kar se tega tiče), dobr "skoz pršla", tko da vem, da neke prepovedi in prošne za dovoljenje niso rešiteu.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Ja sj v zvezi je treba met zaupanje...sam jz tud nebi prenesla dejstva, da je zravn njega ena druga beyba...res..oprosti...tko k najbrž njemu nebiblo fajn.
Mogoče bi tolerirala to, da bi bil tako moj fant, kot tudi tista punca s katero bi šel na potovanje, ZASEDENA. Če pa bi bla ona free...pa dam roko v ogn, da bi ga osvajala ...pa še to mogolče sam zard tega, da bi se potešila, al pa da bi dobila dokaz al karkol že, da je "bolša" od njegova punce...
Mogoče bi tolerirala to, da bi bil tako moj fant, kot tudi tista punca s katero bi šel na potovanje, ZASEDENA. Če pa bi bla ona free...pa dam roko v ogn, da bi ga osvajala ...pa še to mogolče sam zard tega, da bi se potešila, al pa da bi dobila dokaz al karkol že, da je "bolša" od njegova punce...

~NIA~ napisal/-a:mogoče.. mislem vem da me lahko prevara kjerkol.. sam ita sva SKOS skp, tko da me težko. in na potovanje ga nebi pustila ne zato kr bi me prevaral ampak zato ker nebi prenesla da je v njegovi bližini skos ena druga! pa tut če nebi nč meu z njo! sploh 24 ur na dan! ni šans!
tudi če sta skozi skupaj..se najde čas...pa ne rečem to za tvojega...ampak na splošno..poznam primer...žal...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
~NIA~ napisal/-a:mogoče.. mislem vem da me lahko prevara kjerkol.. sam ita sva SKOS skp, tko da me težko.
ampak a vidiš, tukaj ni zaupanja. je pač stalni nadzor. big brother varianta, kjer ti budno paziš, da ne bi slučajno druga krempljev stegovala po njem. hkrati te je pa tako panično strah bit prevarana, da bi šla preventivno sama tipa prevarat, samo da na koncu ne bi izpadla naivna budala, ki jo je tip zajebal.
mislim sej, kakor hočeš, se mi zdi pa smešno, da potem razlagaš, kako imata vidva super zvezo.
sicer sem pa trenutno v podobni situaciji kot avtorica teme, ker mi tip odhaja za en teden. v približno podobno neugodni družbi. jst se sicer trudim, da bi delovala skulirano, ampak v meni pa vre.
jeb*** razdvojenost. če mu bom sitnarila, naj ne gre, mi bo to zameril do konca lajfa in bom s tem verjetno povzročila hude probleme, morda celo propad zveze. hkrati se mi je pa z vsem skupaj že sam tako zameril, da niti približno ne znam napovedat, kakšno bo stanje med nama, ko se bo vrnil.
Julia mi je žal da si v takem nezavidljivem položaju. Probaj zaupat, v bistvu ti vrjetn nič drugega ne preostane. Medtem ko pa ga ne bo, se pa ti imej fajn s prijateljicami.
Drugač pa, kaj bo, bodo vaši ljubčki imeli službo in ne bodo imeli več tok časa, kot ga imajo zdaj? (govorim za nekatere primere, ne za vse)
Midva sva bila, preden je on dobil službo, skoz skupi, vse sva delala skupi itd. Zdej pa ko ima službo se je vse to končalo. Naslednji teden je popoldne in se ne bova vidla cel teden, in kaj naj? Jokam in mislim, kako me lahko prevara na poti v/iz službe?
Drugač pa, kaj bo, bodo vaši ljubčki imeli službo in ne bodo imeli več tok časa, kot ga imajo zdaj? (govorim za nekatere primere, ne za vse)
Midva sva bila, preden je on dobil službo, skoz skupi, vse sva delala skupi itd. Zdej pa ko ima službo se je vse to končalo. Naslednji teden je popoldne in se ne bova vidla cel teden, in kaj naj? Jokam in mislim, kako me lahko prevara na poti v/iz službe?
meni se zdi čudno in sumljivo, da bi fant pristal na kaj takega. potem v zvezi že vse ni tak sonćno kot se zdi..
kot prvo, če je zveza med dvema "pošlihtana" potem fant niti ne razmišlja o tem, da bi moral biti en mesec stran od svoje punce in ne dela nič v tej smeri..če pa že razmišlja o kakem potovanju je to za krajši čas npr. za kak tedn s kolegi..ker če nekoga ljubiš je RES mučno zdržati brez njega mesec dni
ga preveč pogrešaš..
kot drugo..če te ima fant res rad pol ti nebi naredil tega, da bi sel za en mesec nekam s punco ki je v njega zalublena..mislim..
saj pa te, če je malo pameten lahko ve, da ti ne more bit vseeno, da je 24ur na dan z njo..ona pa se po vrhu vsega se ziher meče po njem..
moje mnenje je, da če se imata 2 res, res, reees rada..pol nobeden od njiju drugemu nebo tega naredil.
Vem kako je biti en mesec brez svojega srčeka, ker sn mela malo drugačno situacijo poleti..pa čeprav ni blo nobene punce, ki bi bla 24h na dan z njim sn bla vseeno skoraj cele počitnice v dvomih kaj dela..s kom se druži..če ga kira osvaja..ipd. čeprav mu zaupam pa je bilo vse to prisotno..
kot prvo, če je zveza med dvema "pošlihtana" potem fant niti ne razmišlja o tem, da bi moral biti en mesec stran od svoje punce in ne dela nič v tej smeri..če pa že razmišlja o kakem potovanju je to za krajši čas npr. za kak tedn s kolegi..ker če nekoga ljubiš je RES mučno zdržati brez njega mesec dni

kot drugo..če te ima fant res rad pol ti nebi naredil tega, da bi sel za en mesec nekam s punco ki je v njega zalublena..mislim..

moje mnenje je, da če se imata 2 res, res, reees rada..pol nobeden od njiju drugemu nebo tega naredil.
Vem kako je biti en mesec brez svojega srčeka, ker sn mela malo drugačno situacijo poleti..pa čeprav ni blo nobene punce, ki bi bla 24h na dan z njim sn bla vseeno skoraj cele počitnice v dvomih kaj dela..s kom se druži..če ga kira osvaja..ipd. čeprav mu zaupam pa je bilo vse to prisotno..
sonč|ka napisal/-a:..ona pa se po vrhu vsega se ziher meče po njem..
js nevem zkej use govoriste d se pupa meče po njem...kej govoriste to, k veste d bi vi nrdile enako??za vas ne obstaja prijateljstva med tipi in šjorami?
in ne morte bit take "čarovnice", d tipu prepovedujste neki...navsezadnje boste tud vi mogoče pršle gdaj na dan s kšno noro idejo in boste zahtevale, d se vam uresniči...pole pa vam bo lhko vrnu in a-a...ne bo dovolu...
in punce samo "con calma"...če fantu zaupate, pole tud veste, d on VE, kje je meja...in če vas ma rad, te meje ne bo prekoraču...