razlogi, zakaj ga imaš rada

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Ker:
-sam lahko z njim kar sem
-me vedno nasmeji, tudi če sem še tako slabe volje
-sem srečna z njim
-imava toliko skupinih stvari
-bi vse naredil zame
-je njegov nasmeh naravnost čudovit :oops:
-ker je sex z njim zelo dober :P
-ve kaj mislim
-je romantik
-z njim rada delam stvari, ki jih drugače nerada delam
-me vedno preseneti z raznimi malenkostmi in gestami, ki mi veliko pomenijo
-je enostavno čudovit
-ne morem več brez njega
-ga iz dna srca ljubim
-in ker sva enostavno ustvarjena drug za drugega :)
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

Nimam ga rada samo zaradi tega, ker je to on, ampak tudi zaradi tega kar sem jaz, ko sem z njim… :wink:
...if there are roses, they will blossom...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

jeanitte napisal/-a:Nimam ga rada samo zaradi tega, ker je to on, ampak tudi zaradi tega kar sem jaz, ko sem z njim… :wink:

Ja so tipi ob katerih se počutiš nekaj, cenjeno in ok.. :lol: oz. nate lahko vplivajo pozitivno s splošnim optimizmom... Se niti približno nisem ob vseh tipih ok počutila :? :blume:
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Ze ko sem ga prvic videla, se vedela, da ga hocem zase :bgdev: . In za njega sem tudi prvic v zivljenju sama naredila prvi korak. Nikoli mi ni bilo zal in velikokrat se mi zahvali, da sem to naredila. Ljubim ga, ker je izjemen clovek, ima cudovita nacela in vedno misli s svojo glavo. Ker do njega cutim globoko spostovanje in ga obcudujem. Ne cutim strahospostovanja, spostujem pa ga zelo. Ljubim ga ker je res pravi moski :D a z mano zna bit tako nezen, da ratam cisto mehka :P . Ljubim ga, ker tako lepo objame in tako omamno disi. Njegovi poljubi so vsak dan lepsi, njegove ocke pa tako lepo rjave.
Zame je tako popoln, kot je clovek lahko popoln. Znava se tud skregat, ampak se po prepiru lahko pogovoriva. In tudi zato ga ljubim.
Velikokrat mu povem da ga ljubim, pa on tudi meni.
Ah ... :hearts:
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Za valentinovo sem mu napisala cel list stvari, dejanj, gest... zaradi česar ga imam rada. Spomnila sem okoli 30 takšnih lastnosti, dejanj, gest... Recimo: ker je preprost, je romantičen, se rad dooolgo carta v postelji, odlično kuha, je pošten, ima skrb za čistočo in urejenost (pospravljanje posode, pomoč pri čiščenju prostorov...), rad pleše na evergrine in še in še. Pa rada ga imam seveda, ker ima on mene rad kljub mojemu celulitu, sivim lase (posledica genov), občasni tečnobi (k sreči je vedno manj)...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Nevem, samo vem, da ga ljubim.
It was forever..but it didnt last long..
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:35, skupaj popravljeno 1 krat.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

zato ker me objame in se v njegovem objemu počutim varna pred celim svetom. Ko doživim občutek, da mi v njegovem naročju nihče ne more škoditi. Varuje me pred težavami, vsemu slabemu... Ko ti reče: brez skrbi, moja si!
Ko sva enostavno objeta... in... it feels good, it feels as it should be... in tako funkcionirata v tišini, ker bi vsaka beseda uničila trenutek. Ker so v tem trenutku besede povsem nepotrebne.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Verjetno zato, ker se mu zdi ta tema podobno neumna kot meni :D Haniiii. Baniiii :knuddel: :juggle: :stupid:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

... ker je komplet usega tistga, za kar sm bla prepričana, da se lahko najde samo u številnih posameznih kompletkih, med sabo nezdružljivih. Nekdo, ki se ti zgodi samo enkrat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Začela sem z njim, ker mi je bil božansko lep in prijazen. Sedaj pa sem z njim, ker se ujemava v dejanjih, ciljih in se razumeva.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Nisem ga se vprasala.. ampak vsake toliko ko sem tecna ali kako drugace nadlezna ali pa cudno smesna.. mi rece 'tudi zato te imam rad'.. ali nekaj podobnega..

Jaz ga pa imam rada zato ker je vcasih prav neodlocen in potem ga morem jaz 'porivat naprej', ker je tako sladek in preprican, da bova do konca zivljenja skupaj, ker prenasa moje muhe, ker se zna pogovarjat z mano, ker me poslusa ko imam kaksen problem ceprav to za njega niso pravi problemi, haha.. Ker je enostavno moj in ker je tako zelo pozitivno naravnan, ker rad polezava v nedeljo zjutraj in potem se sekira da je pol dneva ze slo mimo, ker si govori da saj ve da mora spravit kaksno kilo dol, ampak se ne obremenjuje prevec, ker je vcasih tako posrecen, ker ve da imam jaz vedno prav ne glede na to ce ima on prav, ker more pospravit posteljo vedno ko pridem k njemu, ker je vcasih tako otrocji da ni za verjet, ker... the list goes on ampak ..nekaterim se bodo ze te stvari zdele too much.. :) ampak glavno je da vem jaz zakaj ga imam rada.. :hearts:
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

Hm...rada ga mam,ker vem da se potrudu d sva prstala skp...ker mam občutek da me cen,upošteva..ker se lahko pogovarjam o vsem in še enkat o vsem...ker ko sva skupej se na fertik zajebavava in smejiva...ker se noooro dobr lupčka :D , tud sex je kul,ker me tko lepo pokliče,ker se vsak dan name spomn z sms-om,ker se fajn šteka z mojo familjo in mi to ful pomen,ker je res dobr človk,saj kokr sm ga do zdej spoznala-rad ma otroke,vse bi naredu za frende,družino...ve kaj hoče u življenju,dela in ma en kup hobijev in ni en zaležanc,kot je biu bivši :roll: ne vem,pač mam ga rada,ker mi je z njim lepo in ker mi polepša vsak dan,ko ga vidim :)
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tachika93 »

Zato, ker je takšen kot je vedno in povsod in ga ni [size=18]nikoli sram povedat kaj si misli :irre: Ker me ima rad in ker ga imam jaz rada. :bussi: Ker me vedno spravi v dobro voljo :jump:ker je vedno iskren in ker mi je z njim vedno najlepše :oops: :hearts:[/size]
Odgovori