Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

ja in? tud evropa je zahod.

drugac se pa motis johi, danes je pri nas oblacno :(
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

motiti se je človeško! :D :D :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

tudi bebavost je (pogosta) cloveska lastnost, tako da ti je oprosceno :D
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

O ti matr kaj vse se je spremenilo čez noč na tem forumu...nekam mirno je danes...zaj pa ne vem, če je to zatišje po nevihti al kaj...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Neminem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Neminem »

a sm js prou vidu, da je delusional benana?
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

hint slovencu - bv se kregas kjerkoli, ker vsak butne samo nekaj glede scanja ali tega da si virgin... in to je potem kao ful ena zajebana replika tebi...
brezveze res ;)

na forumu je pac nekaj tecnih bab, nekaj tipov k bildajo ego s tem k te "zatrejo" in veliko normalnih osebkov... osredotoci se na normalne in ignoriraj tepcke... vem - tezko je... ampak TRY ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

brandibelle napisal/-a:hint slovencu - bv se kregas kjerkoli, ker vsak butne samo nekaj glede scanja ali tega da si virgin... in to je potem kao ful ena zajebana replika tebi...
brezveze res ;)

na forumu je pac nekaj tecnih bab, nekaj tipov k bildajo ego s tem k te "zatrejo" in VELIKO normalnih osebkov... osredotoci se na normalne in ignoriraj tepcke... vem - tezko je... ampak TRY ;)

ti si pa optimist.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

brandibelle napisal/-a: nekaj tipov k bildajo ego s tem k te "zatrejo"

mati tereza, imaš čist prav! bildam si ego s tem, ko slovenca zatiram! :respekt: :yau: :rofl:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

ma je fascinantno, da nekateri pač mislijo da se življenje drugih vrti samo okoli njih in da vsi v lajfu počnemo izključno to, da razmišljamo kdo je kdo in kdo boljše zgleda..pol pa se v rl dejansko izkaže kakšni reveži so ti ljudje, ko so in fact alone and lonely in jim kaj drugega kot pa viset po forumu in upat da imajo pozornost prisotnih, vbistvu ne ostane..
ampak je pa dejstvo, da dokler se mi burkamo o njih, so dosegli svoje..ker prav rock bottom bodo dosegli šele, ko bodo realizirali, da vbistvu..nobody gives a f*ck about them :wink:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

slovenc79 napisal/-a: no sej če je bila to do zdaj zafarkancija, se pravi da ni nujno da nasprotuješ mojim postom?

pa od kje človek ti vlečeš takšne zaključke? a zdaj pa ker sem rekla da te okrog tvoje nedolžnosti ne bom več zbalda je to apriori enako da se strinjam s tvojimi neumnimi posti "npr. o tem kako sex ni pomemben? "

ne si pihat na dušo, ok?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

***Ally*** napisal/-a:ma je fascinantno, da nekateri pač mislijo da se življenje drugih vrti samo okoli njih in da vsi v lajfu počnemo izključno to, da razmišljamo kdo je kdo in kdo boljše zgleda..pol pa se v rl dejansko izkaže kakšni reveži so ti ljudje, ko so in fact alone and lonely in jim kaj drugega kot pa viset po forumu in upat da imajo pozornost prisotnih, vbistvu ne ostane..
ampak je pa dejstvo, da dokler se mi burkamo o njih, so dosegli svoje..ker prav rock bottom bodo dosegli šele, ko bodo realizirali, da vbistvu..nobody gives a f*ck about them :wink:

ekzekli
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

brandibelle napisal/-a:hint slovencu - bv se kregas kjerkoli, ker vsak butne samo nekaj glede scanja ali tega da si virgin... in to je potem kao ful ena zajebana replika tebi...
brezveze res ;)

na forumu je pac nekaj tecnih bab, nekaj tipov k bildajo ego s tem k te "zatrejo" in veliko normalnih osebkov... osredotoci se na normalne in ignoriraj tepcke... vem - tezko je... ampak TRY ;)

tako ja:D sej ubistvu me ne moti tok, sam ko to vedno en omeni ko ne ve več kako bi me zabil... pa to vn vrže...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

claire napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a: no sej če je bila to do zdaj zafarkancija, se pravi da ni nujno da nasprotuješ mojim postom?

pa od kje človek ti vlečeš takšne zaključke? a zdaj pa ker sem rekla da te okrog tvoje nedolžnosti ne bom več zbalda je to apriori enako da se strinjam s tvojimi neumnimi posti "npr. o tem kako sex ni pomemben? "

ne si pihat na dušo, ok?

umiri se. zdaj jaz tebe zafarkavam mal ;)

ja meni sex ni TOK pomemben, pravim, ne da mi ni pomemben. je, sam mi je kaj drugega bolj pomembno.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ sex ti ne more bit pomemben, ker ne sexaš. end of story.
prosim, ignoriraj me. ker si čudak. finito. adjos.

(kaj je blo z delu? joj bo doglcaaaajt brez nje. pa saj bo prišla nazaj.).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mogoče zaradi miting teme?
Al sem kaj zamudila dopoldne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori