hint slovencu - bv se kregas kjerkoli, ker vsak butne samo nekaj glede scanja ali tega da si virgin... in to je potem kao ful ena zajebana replika tebi...
brezveze res
na forumu je pac nekaj tecnih bab, nekaj tipov k bildajo ego s tem k te "zatrejo" in veliko normalnih osebkov... osredotoci se na normalne in ignoriraj tepcke... vem - tezko je... ampak TRY
brandibelle napisal/-a:hint slovencu - bv se kregas kjerkoli, ker vsak butne samo nekaj glede scanja ali tega da si virgin... in to je potem kao ful ena zajebana replika tebi... brezveze res
na forumu je pac nekaj tecnih bab, nekaj tipov k bildajo ego s tem k te "zatrejo" in VELIKO normalnih osebkov... osredotoci se na normalne in ignoriraj tepcke... vem - tezko je... ampak TRY
ti si pa optimist.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
ma je fascinantno, da nekateri pač mislijo da se življenje drugih vrti samo okoli njih in da vsi v lajfu počnemo izključno to, da razmišljamo kdo je kdo in kdo boljše zgleda..pol pa se v rl dejansko izkaže kakšni reveži so ti ljudje, ko so in fact alone and lonely in jim kaj drugega kot pa viset po forumu in upat da imajo pozornost prisotnih, vbistvu ne ostane..
ampak je pa dejstvo, da dokler se mi burkamo o njih, so dosegli svoje..ker prav rock bottom bodo dosegli šele, ko bodo realizirali, da vbistvu..nobody gives a f*ck about them
slovenc79 napisal/-a: no sej če je bila to do zdaj zafarkancija, se pravi da ni nujno da nasprotuješ mojim postom?
pa od kje človek ti vlečeš takšne zaključke? a zdaj pa ker sem rekla da te okrog tvoje nedolžnosti ne bom več zbalda je to apriori enako da se strinjam s tvojimi neumnimi posti "npr. o tem kako sex ni pomemben? "
***Ally*** napisal/-a:ma je fascinantno, da nekateri pač mislijo da se življenje drugih vrti samo okoli njih in da vsi v lajfu počnemo izključno to, da razmišljamo kdo je kdo in kdo boljše zgleda..pol pa se v rl dejansko izkaže kakšni reveži so ti ljudje, ko so in fact alone and lonely in jim kaj drugega kot pa viset po forumu in upat da imajo pozornost prisotnih, vbistvu ne ostane.. ampak je pa dejstvo, da dokler se mi burkamo o njih, so dosegli svoje..ker prav rock bottom bodo dosegli šele, ko bodo realizirali, da vbistvu..nobody gives a f*ck about them
ekzekli
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
brandibelle napisal/-a:hint slovencu - bv se kregas kjerkoli, ker vsak butne samo nekaj glede scanja ali tega da si virgin... in to je potem kao ful ena zajebana replika tebi... brezveze res
na forumu je pac nekaj tecnih bab, nekaj tipov k bildajo ego s tem k te "zatrejo" in veliko normalnih osebkov... osredotoci se na normalne in ignoriraj tepcke... vem - tezko je... ampak TRY
tako ja:D sej ubistvu me ne moti tok, sam ko to vedno en omeni ko ne ve več kako bi me zabil... pa to vn vrže...
slovenc79 napisal/-a: no sej če je bila to do zdaj zafarkancija, se pravi da ni nujno da nasprotuješ mojim postom?
pa od kje človek ti vlečeš takšne zaključke? a zdaj pa ker sem rekla da te okrog tvoje nedolžnosti ne bom več zbalda je to apriori enako da se strinjam s tvojimi neumnimi posti "npr. o tem kako sex ni pomemben? "
ne si pihat na dušo, ok?
umiri se. zdaj jaz tebe zafarkavam mal
ja meni sex ni TOK pomemben, pravim, ne da mi ni pomemben. je, sam mi je kaj drugega bolj pomembno.
Mogoče zaradi miting teme?
Al sem kaj zamudila dopoldne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.