Bolha je pa izvirna pri iskanju prenočiška oz prostora za spati, ne? Moja ravno v hrani ne spi, samo ko papca je cela v posodi. Jao!
iiiiiiii-ti maš tudi debelikoja? Fajn, ne? :XD

Bulma napisal/-a:oooo-jaz bi tudi M. nosila v žepu doma. Bi samo brki ven štrleliSamo bi se valda bala da mi ven pade ali skoči. Daj, ti probaj malo doma, pa mi povej. Samo kaj če cele dneve spijo-ponoči mi lih ne bi bila volja da bi jo nosila. Haha-ko bi ga ven vzela bi valda kakce lahko samo sipala iz žepa
..pa tud kakcev je vrjetno pol dost ja
..kako lahko ena taka mala kapljica tko smrdi jooo..
Sm se ponoč zbudila in slišala, da se neki vrti..ampak res potiho..pol sm pa pržgala lućko & vidla, da kolo vrti yeeey... Tko da zgleda, ga je že prej gonu, sam da nism slišala, ker je tok potih, nič ne ropota 
Jaz v nulo obvladam hrčke (no, ne vsega), pa sem vedela da njegov rumen pridelek tudi smrdi. Če pa ne bi bi mi čudno bilo. Res,ne? Ena kapljica, pa tak svinjsko smrdi
hehe. Ker tega najbrž še nimaš - hihi. Zanimivo mi je, da se D1 + M1 tak čohata ostali ne. Hm...je pa to res neka čist ekstra sorta. Valda so to 100% ruski!

Bulma napisal/-a:Hm...in jaz sem M1 kupila oni puder v prahu, ki je proti zajedalcem, pa sem jo enkrat na teden napackala z tistim. Že te vidim kako greš v Zootic po tohehe. Ker tega najbrž še nimaš - hihi.
yeah, you know me haha.. jst sm pa misnla, da hrčki ne morjo met teh bolh..a so bolhe sploh to? Kje jih je pa staknu sploh? Čist sm zmedena zdj
..a veš, da ma zgleda res 'wc' za modemom, ker sm že parkrat opazla, da takoj ko se zbudi, gre iz škatlice in steče za modem..
hihi.. ej.. samo moja bolha se tudi ful praska pa umiva pa nevemkajševse...
samo meni je najlepši ko se zbudi... zbudi se ceeeeeli skuštran (ker ma dolgo dlako).. in je taak smešen.. meni je moja bolha tak faca
najlepši od najlepših.. pa verjetno tudi najdebelejši.. moj debelinko
fuull je velik.. a so vsi dolgodlaki hrčki taak ogromni?!?! 

pa tud od njega lulanje smrdi
:D drugače pa je zlati dolgodlaki
drugače pa.. verjemi.. polovica morskega prašička je ziher 

no, vsaj meni se tak zdi.. samo res je ful sladki ko se zbudi cel skuštran.. kolo je en čas gono.. samo zdaj nisem ze en čas slišala.. sicer pa po moje se on nagoni ko ga dam v tisto njegovo kroglo in pol res šiba po celmu fletu.. res je ful srčkan.. a ti si dodotu kupla ze to kroglo, al mu je neboš? joj.. tvoj dodo res mora bit srček.. 

probaj! pa nekje sem prebrala da jim nič ne škodi enx tedensko to malo dat.. ker itak niso vegetarjanci kot morski prašički.
Samo grozno je lep -resno! Prinesi ka kdaj kazat
Puhek mali!