Bulma napisal/-a:Hm...in jaz sem M1 kupila oni puder v prahu, ki je proti zajedalcem, pa sem jo enkrat na teden napackala z tistim. Že te vidim kako greš v Zootic po to

hehe. Ker tega najbrž še nimaš - hihi.
Haha..še predno si napisala, da me vidš kako grem to iskat..sm že razmišljala, da dons pa morm it po to stvar

yeah, you know me haha.. jst sm pa misnla, da hrčki ne morjo met teh bolh..a so bolhe sploh to? Kje jih je pa staknu sploh? Čist sm zmedena zdj
Paa ne skrbet, vn ga zihr ne bi nosila hehe..samo po sobi, pa še to dvomim, da nama bo z Dodojem uspel
In ja, ful smrdi ta kapljica..močna koncentracija

..a veš, da ma zgleda res 'wc' za modemom, ker sm že parkrat opazla, da takoj ko se zbudi, gre iz škatlice in steče za modem..
D1 + M1 = DM ..kot, da o matematiki govoriva hehe..ma to smo itak že ugotovil, da sta ista hihi..
Aja ne, Dodo trenutno ni v škatlici na mizi, ker ponavad, tkoj ko ustanem, ga dam ven, ker je še pri volji za mojo roko hehe..no dons sm se pa zafrknila, ker sm šla najprej sesat & se je ta čas že uspaval in ni hotu v roko, šel je pa v hiško pod vato..tko, da ga ne morm vn dobit grrr
In končno si dočakala to kolo hehe..prva stvar, ki si vprašala po tem, k sm ga kupila..če je kaj kolo vozu hahah..evo, zdj ti potrdim, da je..pa a veš, kaj je še čudn..Josif je imel isto kletko (ne to, ampak isto) in je ponoč baje plezu in grizu rešetke & je to ful ropotal..no, Dodo pa nč od tega ne dela..hmm zanimivo.