Bulma napisal/-a:The Mist - moj preljubi Stephen King Film mi je bil všeč-itak. Samo konec pa je Totalno krut, ampak dober, ker je drugačen in ni happy ending kot smo vajeni.
Glede filma "The mist". Konec je bil sicer res drugačen, kot smo ga vajeni v ameriških filmih, ampak vseeno je bil film zame vse do zadnje minute totalno dolgočasen. Med drugimi me je motilo tudi to, ker se je vse dogajalo v istem prostoru.
Pa tud zvrst/žanr, v katero naj bi se film uvrščal, so totalno sfalili. Mene film niti malo ni spominjal na grozljivko, ampak bolj na znanstveno fantastiko.
prinzessin napisal/-a:Untraceable-ravno končala z ogledom. 7/10--malo preveč predvidljio, kar se tiče "ta dobrih" karakterjev, "bad guy" je pa dost izviren
Se kar zabaven film, ja. Samo kar se tice racunalnistva je pa vecinoma bullshit
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Bulma napisal/-a:The Mist - moj preljubi Stephen King Film mi je bil všeč-itak. Samo konec pa je Totalno krut, ampak dober, ker je drugačen in ni happy ending kot smo vajeni.
Glede filma "The mist". Konec je bil sicer res drugačen, kot smo ga vajeni v ameriških filmih, ampak vseeno je bil film zame vse do zadnje minute totalno dolgočasen. Med drugimi me je motilo tudi to, ker se je vse dogajalo v istem prostoru.
Pa tud zvrst/žanr, v katero naj bi se film uvrščal, so totalno sfalili. Mene film niti malo ni spominjal na grozljivko, ampak bolj na znanstveno fantastiko.
Jst bi ga ocenila 5/10.
Ja-to je pa res, da ni spominjal na grozljivko Samo mogoče je pa komu bil grozen
Včeraj gledala Hortona-kaj naj povem-zakon! Obožujem animirane filme...
Mhm, The mist je bil men res groznf ilm .... v delu, kjer prevladajo tisti mičkeni pajkci pa tisti ogromni pajki Kr stran sm gledala, pa skor sm začela jokat pa ... ah
No...evo. Pa je bil enim grozen Me veseli Meni ni bil, samo zdaj si me spomnila na tiste pajke...omg...tisto nisem gledala oz sem naprej vrtela. Groza! Če kaj ne maram so pajki v filmih. Kje so še bili taki ogromni itd? V Harry Potterju? Ali v LOTR?
Sm pogladala Mist - ful dobr film, King ma itak take scenarije da morš kr dost pomislt zravn pa vzet za metaforo.
The eye - kr ok, pač tipična zgodba za grozljivke.
One missed call - mah, brezveze. Niti mi ni čist jasn konc, ker sm prej na pol spala.
Dons pogledala Forgetting Sarah Marshall ... super !
Romantična komedija, dogaja na Havajih (heh, k sm vidla trailer sm vedla, da bo treba jt gledat), neoguljene fore, hude face, lušne igrauke (Mila Kunis ), fajn muska (nothing compares to you u havajščini, wiiii) ...
Nasmejala sm se tok k že douk ne, čist sm se uživela in mi sploh ni blo za ustat z zica ... Toplo priporočam !
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Cloverfield - sci-fi, recimo da je bil vredu. Posnet je tako, kao da en tip hodi okoli s kamero in nikoli ni pro miru. Na koncu me je ze vse glava bolela. Pa ne vem, mislim da bo zadosti 6/10.
Aloha napisal/-a:Dons pogledala Forgetting Sarah Marshall ... super !
Romantična komedija, dogaja na Havajih (heh, k sm vidla trailer sm vedla, da bo treba jt gledat), neoguljene fore, hude face, lušne igrauke (Mila Kunis ), fajn muska (nothing compares to you u havajščini, wiiii) ...
Nasmejala sm se tok k že douk ne, čist sm se uživela in mi sploh ni blo za ustat z zica ... Toplo priporočam !
Js sm tud tegale včeri pogledla, sam morm rečt, da me ni tak navdušu kot sm pričakovala. Sej nektere fore so dobre, sam na trenutke mi je bil pa mal dolgočasn, pa nekak se mi je preveč vleku. Pa kakšn luštn igralec je manjkal.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine