Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

Bulma napisal/-a:The Mist - moj preljubi Stephen King :D Film mi je bil všeč-itak. Samo konec pa je :eek: Totalno krut, ampak dober, ker je drugačen in ni happy ending kot smo vajeni.

Glede filma "The mist". Konec je bil sicer res drugačen, kot smo ga vajeni v ameriških filmih, ampak vseeno je bil film zame vse do zadnje minute totalno dolgočasen. Med drugimi me je motilo tudi to, ker se je vse dogajalo v istem prostoru.

Pa tud zvrst/žanr, v katero naj bi se film uvrščal, so totalno sfalili. Mene film niti malo ni spominjal na grozljivko, ampak bolj na znanstveno fantastiko.

Jst bi ga ocenila 5/10.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ravn končala z ogledom filma The Eye in morm rečt, da je fenomenaln + not igra Jessica Alba :P :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

prinzessin napisal/-a:Untraceable-ravno končala z ogledom. 7/10--malo preveč predvidljio, kar se tiče "ta dobrih" karakterjev, "bad guy" je pa dost izviren :)

Se kar zabaven film, ja. Samo kar se tice racunalnistva je pa vecinoma bullshit :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Bumerang napisal/-a:
Bulma napisal/-a:The Mist - moj preljubi Stephen King :D Film mi je bil všeč-itak. Samo konec pa je :eek: Totalno krut, ampak dober, ker je drugačen in ni happy ending kot smo vajeni.

Glede filma "The mist". Konec je bil sicer res drugačen, kot smo ga vajeni v ameriških filmih, ampak vseeno je bil film zame vse do zadnje minute totalno dolgočasen. Med drugimi me je motilo tudi to, ker se je vse dogajalo v istem prostoru.

Pa tud zvrst/žanr, v katero naj bi se film uvrščal, so totalno sfalili. Mene film niti malo ni spominjal na grozljivko, ampak bolj na znanstveno fantastiko.

Jst bi ga ocenila 5/10.

Ja-to je pa res, da ni spominjal na grozljivko :? Samo mogoče je pa komu bil grozen :D

Včeraj gledala Hortona-kaj naj povem-zakon! Obožujem animirane filme...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Mhm, The mist je bil men res groznf ilm .... v delu, kjer prevladajo tisti mičkeni pajkci pa tisti ogromni pajki :versteck: :help: Kr stran sm gledala, pa skor sm začela jokat pa ... ah :( :oops:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No...evo. Pa je bil enim grozen :D Me veseli :D Meni ni bil, samo zdaj si me spomnila na tiste pajke...omg...tisto nisem gledala oz sem naprej vrtela. Groza! Če kaj ne maram so pajki v filmih. Kje so še bili taki ogromni itd? V Harry Potterju? :D Ali v LOTR?
Uporabniški avatar
laLa°°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a laLa°° »

v Harryju so bli :wink:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Oh groza! Ko se samo spomnim...pa onega ogromnega. Krizaaaa! :?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Sm pogladala Mist - ful dobr film, King ma itak take scenarije da morš kr dost pomislt zravn pa vzet za metaforo.
The eye - kr ok, pač tipična zgodba za grozljivke.
One missed call - mah, brezveze. Niti mi ni čist jasn konc, ker sm prej na pol spala.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Dons pogledala Forgetting Sarah Marshall ... super :gut: !

Romantična komedija, dogaja na Havajih (heh, k sm vidla trailer sm vedla, da bo treba jt gledat), neoguljene fore, hude face, lušne igrauke (Mila Kunis :hearts: ), fajn muska (nothing compares to you u havajščini, wiiii) ...

Nasmejala sm se tok k že douk ne, čist sm se uživela in mi sploh ni blo za ustat z zica ... Toplo priporočam :razz: !
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Cloverfield - sci-fi, recimo da je bil vredu. Posnet je tako, kao da en tip hodi okoli s kamero in nikoli ni pro miru. Na koncu me je ze vse glava bolela. Pa ne vem, mislim da bo zadosti 6/10.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Aloha napisal/-a:Dons pogledala Forgetting Sarah Marshall ... super :gut: !

Romantična komedija, dogaja na Havajih (heh, k sm vidla trailer sm vedla, da bo treba jt gledat), neoguljene fore, hude face, lušne igrauke (Mila Kunis :hearts: ), fajn muska (nothing compares to you u havajščini, wiiii) ...

Nasmejala sm se tok k že douk ne, čist sm se uživela in mi sploh ni blo za ustat z zica ... Toplo priporočam :razz: !

Js sm tud tegale včeri pogledla, sam morm rečt, da me ni tak navdušu kot sm pričakovala. :? Sej nektere fore so dobre, sam na trenutke mi je bil pa mal dolgočasn, pa nekak se mi je preveč vleku. Pa kakšn luštn igralec je manjkal. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
laLa°°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a laLa°° »

pogledala dva trilerja/grozlivki:

- Vacancy: kar v redu, sicer že velikrat uporabljen scenarij
- Disturbia: priporočam ogled! se kr mal zamisliš kaj vse lahko sosedje prikrivajo :mrgreen:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

laLa°° napisal/-a:- Disturbia: priporočam ogled! se kr mal zamisliš kaj vse lahko sosedje prikrivajo :mrgreen:

Ja,res. Samo film se sploh ne zdi kot neka grozljivka, ali triler. Ne? Meni se kar lep čas zdel kot neki kul najstniški film, ali nekaj :) Potem pa bum :)
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

Juno 6/10
Očka brez načrta 10/10 tamala je tk posrečena :rofl:
So give me your forever.
Zaklenjeno