Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

[quote="Rollin #3":u293svqp]
> da cakam leeent
> da pojma nimam kdo nastopa
[/quote:u293svqp]

danes si zamudila Martin Medeski& Wood

na za tolažbo :) (na 2:29 se začne)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MEUH4grTDIg[/youtube]
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Mahagonij napisal/-a:Haha, pol komentarjev je podobnih (neki strastno razlagas s pozicije avtoritete pa babe ze nic vec ne slisijo ker zacnejo s tamalo razmisljat). Ima pa nekaj prav. Ce ne doprineses neke vrednosti k njegovemu zivljenju se nimas kaj nadejat resne zveze. Je pa res, da je za nekatere seks vse kar rabis doprinest (ampak to itak niso tiste sorte tipi, k so nek ulov).

ija, sej če malo pogledaš za ostalimi videi, se vidi njegova razgledanost oz. izkušenost. http://www.youtube.com/watch?v=hxru4PXQW6Q recimo sploh začetek tega. logično, ampak na to sploh ne pomislimo :)

... priznam, da sovražim pogovor, kjer nasprotna oseba samo odgovarja na vprašanja in moraš pogovor nenehno ''oživljat''.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* namesto, da bi se učila, sanjarim o lepem cimru. pa poslušam beatle. da ne omenjam kretenskega nasmeška na faci :D
* zaka more bit tak lep?
* res je lep.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

- da sem se vedno cisto navdusena nad novim avtom, resno najboljsi nakup ever :D od zdaj naprej bo tudi vsak moj naslednji avto kabrio, ker ni ga lepsga kot veter v laseh :)
- da cakam se na posiljko dodatkov, da ga mal zblingam :D in pa seveda na tablice, ker mi grejo tiste grde reklamne od dealerja ze prav na zivce - a lohk traja 2 meseca, da mi jih posljejo, no? :?
- da grem drug teden na hipnozo in res upam, da mi bo pomagala
- jutr grem gledat Kevina Harta - so excited :razz:
- komaj cakam 4th of july in ognjement :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-da mam še zdej mačka auč
-se mi vrti
-bi rada šla tečt, ampak se mi vrti :/
-da oživljanje ančke sucks
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 03. Jul. 2013 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da se groooozno počutim :? slabo, slabo, slabo mi je, želodec boli.
*da bi se mogla učit, ampak se ne, valda :D
*končno delam dva dni zaporedoma :3 če me kdo vidi na lentu v sharkovi oblekci, s pladnom v roki in z dolgimi rjavimi grmičastimi lasmi, pol...dajte napitnino :P hvala
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-ups ne
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

#da ful pogrešam stare metalske koncerte v mediaparku. mel so nek ok pir pa pocen absint, ampak to smo mešali in meli bombo, pa še ornk muzika je nažigala..... aaaahhh, good old days
# da mam neke prebliske da sm začela pogrešat laibach, kar je zame nenavadno, ker sm se od tam odselila le kolkr hitr sm se lahko, zaj pa študiram da ne bi blo tak slabo če bi se potencialno zarad šihta preselila taj..... hm...
# da sm včeri po mescu pa pol šla v fitnes in danes sm trda ko da mam rigor mortis skeletne muskulature.... pa ka si ja nor, mesnc pa pov pa sm cela mlahedrava, fuj in fej. disciplina, pridi k vratom!
# da upam da se spravimo na Lovšina v soboto na Lent.... da bomo malo pejli, nazadnje sm ga poslušala na Rožniku davnega leta buhsgavedkirga
# da sm razočarana spet nad letošnim lajn apom metaldays.... spet vsak dan en bend ki je vredn moje pozornosti. pa enslaved so na f*king second stageu, a zajebavajo al kaj? :evil: Pa tak axioma ethica odini je ena najjačih stvari kar se je glasbi zgodila. jao jao.
# da si ne morem popravit biorima. pa kamot bi si ga , sam sm smotana ko zajla in potem zvečir namest da bi se nalila š kloštrfrauom pa šla spat neki tipk tipk tipk..... :mad:
# da komi čakam da pride moj dan dopsusta. sicer razn grossmana nimam nč naštudiran, pa niti ne nucam, sam da se odpočijem mal od vsega in vseh
# in da bom v petek na šihtu naredla galamo. vlko. :twisted:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- OMG
- zivljenje se mi je cisto obrnilo na glavo
- :D :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

let me guess! noseča si?:P

- da sem totalno zaspala, ker mi dragi ugaša budilko. sej sm te zbudil. aja? a res? a sem zgledala budna?
- grem vseeno probat kej nardit in do faksa. mogla bi še ta teden stisnit, da mam pol mir. če ne bi bla taka lenoba, bi bilo ful lažje.
- grem zvečer na eno premiero pomojem. upam, da se ne bo končalo tako kot obisk kina prejšnji petek. človek gre popoldan v kino, gre na eno pivo ker je lep sončen dan in zadeva se zaključi ob 7h zjutraj. ampak je blo pa ful prijetno.
- da je bil včeraj awesome, awesome dan. čeprav nisem nič koristnega nardila, ampak sem se pa vozla z ladjico po ljubljani. odlično!
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Little fairy »

- da sem jaz tud najprej pomislila na možno vesnino nosečnost :oops:
- da mam po roku sam še dva tedna do poroda
- da že komi čakava z mojim na najinega otročka :love:
- da grem zdaj k frizerju
- da nestrpno čakam ponedeljkove razprodaje
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

floribunda napisal/-a:- da sem totalno zaspala, ker mi dragi ugaša budilko. sej sm te zbudil. aja? a res? a sem zgledala budna?

:lol:

*da se dost lažje sončim topless odkar mam pirs :o včasih niti pomislila ne bi na to
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

rokerca napisal/-a:
browneyes napisal/-a:* kaj pomeni, če te jebač (ko se vmes nista videla 2 tedna) vpraša med sexom, če si bila s kakim drugim?

Tole je zate:

http://www.youtube.com/watch?v=OfZtfZLanbQ

ne razumem kaj si mi s tem videom hotela povedat, niti kako naj bi to odgovorilo na moje vprašanje. tip ni plejer.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* sem fuul vesela za Dioniza, da ima DANEES zadnji daaan službee!! w00000 ^^
* je bil včeraj kr zanimiv dan :D odpisala izpit, pol pa pivička (3 žirafe?!?!!?), kosilo, druženje :D super super super! glava je sicer mal manj srečna po 12h urah pitja
* da obožujem tist poletni filing, ko si konec z vsemi izpitnimi obveznostmi in veš, da lahk ponucaš dan kokr teb paše <3 mam že pripravljen kup knjig, ki sam čakajo, da jih preberem ^^ ah <3
* čez en teden na morje!
* po tem me čaka intenzivno iskanje dodatnega poletnega zaslužka... portugalska vabi!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Exit napisal/-a:* sem fuul vesela za Dioniza, da ima DANEES zadnji daaan službee!! w00000 ^^

no, ja. ne ravno zadnji dan službe ampak zadnji dan GLS-a s tem nemogočim delovnim časom. V ponedeljek začnem na drugi firmi že delat. :D

*postal sem ponosen lastnik Samsung Galaxy S4 :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Zaklenjeno